Σχετικά με εμάς

optfocus banner.jpg

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

2007

0PTFOUCS International Co, Ltd καταχωρήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, η κύρια επιχείρηση για την οπτική επικοινωνία προϊόντα δικτύωσης, με καλή εξυπηρέτηση πελατών για το σκοπό αυτό?

 

2009

Shenzhen OPTFOCUS Technology Co, Ε.Π.Ε. καταχωρήθηκε στο Shenzhen το 2009, και η ίδρυση της γραμμής παραγωγής οπτικών μέσων μετασχηματιστών, δεσμεύεται να γίνει λύσεις οπτικών επικοινωνιών στον κόσμο για τους παρόχους εξοπλισμού δικτύου και ηγέτης της υπηρεσίας?

 

2010

Αναπτύχθηκε 10 / 100M, 1000M και σειρά διαχείρισης των οπτικών ινών διακόπτες, η ετήσια παραγωγική ικανότητα φτάσει σε 12.000 μονάδες?

 

2012

OPTFOUCS επικεντρωθεί στην ποιότητα των προϊόντων οπτικών δικτύων οπτικών ινών, να βελτιώσει τον χρόνο παράδοσης της παραγωγής, να επεκτείνει την παραγωγή, και την αυξημένη γραμμή παραγωγής των διακοπτών POE, βιομηχανικές διακόπτες, η ετήσια χωρητικότητα σε 200.000 μονάδες?

 

2015

Με την ταχεία ανάπτυξη των εγχώριων και διεθνών αγορών του OPTFOCUS, η OPTFOCUS αύξησε τις επενδύσεις στην Ε & Α. Το εργοστάσιο μεταφέρθηκε ξανά, διεύρυνε την περιοχή παραγωγής σχεδόν 1 φορά και διεύρυνε 1 φορά το προσωπικό της ομάδας Ε & Α. Ενώ αυξήθηκε η γραμμή παραγωγής οπτικών παθητικών προϊόντων οπτικών ινών (PLC Splitter, καλώδιο patch fiber, γρήγορη σύνδεση κ.λπ.)

 

2017

OPTFOCUS εταιρεία άρχισε να επενδύσει μια πλούσια σειρά προϊόντων, έχει μαζική παραγωγή των ενεργητικών και παθητικών προϊόντων, και την αύξηση Η οπτική ινών εσωτερικών και εξωτερικών καλωδίων και MPO ινών patch γραμμή παραγωγής καλωδίων, να βελτιώσει συνολικά την ποιότητα των προϊόντων, τη φήμη και τις υπηρεσίες, να απολαύσετε μια καλή φήμη μεταξύ των εγχώριων και ξένων πελατών μας.ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Τα κύρια προϊόντα μας είναι:Παρέχουμε προϊόντα Fiber Optic σε όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών παγκοσμίως, από μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς έως μικρές μεμονωμένες εταιρείες.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Η OPTFOCUS είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματική Ε & Α, παραγωγή και πωλήσεις Fiber to Home (FTTH), Fiber to Building (FTTB), εξοπλισμό δικτύου πρόσβασης Fiber και τερματικού εξοπλισμού. Έχει δεσμευτεί να παρέχει Customized OEM & ODM υπηρεσίες προς τους παγκόσμιους διανομείς οπτικών ινών, τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τους ολοκληρωτές συστημάτων και τις επιχειρήσεις.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Πιστεύουμε πάντα ότι η επιτυχία της εταιρείας μας σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας που ορίζονται στις οδηγίες ISO9001, CE, FCC, ROHS και το αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου.


       Πιστοποιητικό CE Πιστοποιητικό CE   Πιστοποιητικό FCCΠρομηθευτής   Εκτίμηση   Πιστοποιητικό Πιστοποιητικό ISO

Αξιολογείται   με:ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


Η OPTFOCUS διαθέτει προηγμένη γραμμή παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας για την κατασκευή των προϊόντων της και διεξάγει επίσης επαγγελματικές δοκιμές δικτύων χρησιμοποιώντας προηγμένους εξοπλισμούς.

Επίσης, χρησιμοποιώντας το σύστημα και τις μεθόδους επαγγελματικής διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM), παρέχουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες για κάθε πελάτη.ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Έχουμε πελάτες από την εγχώρια αγορά και την αγορά oversea. Η εταιρεία μας εξάγει προϊόντα σε περισσότερες από 50 ξένες χώρες και περιοχές, όπως η Νότια Κορέα, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Ευρώπη, η Αφρική, η Νότια Αμερική κλπ.


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Προ-πώληση: παροχή προϊόντων, λύσεων, συμβουλών, τεχνολογίας, τιμής και προσφοράς

Πωλήσεις: Έλεγχος ποιότητας, παραγγελίες παρακολούθησης για την έγκαιρη παράδοση και λήψη φωτογραφιών, παροχή λεπτομερών πληροφοριών, παραγγελία παραγγελιών αγαθών στους πελάτες.

Μετά την πώληση: Παρακολούθηση της μεταφοράς των αγαθών και της χρήσης των πελατών, παρέχει 1-3 χρόνια εγγύηση.


OPTFOCUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υπηρεσία Online / Offline

Α. Όροι πληρωμής

1) PAYPAL, Western Union, T / T για δείγματα

2) Τα ESCROW, Ali-Secure, L / C, OA είναι διαπραγματεύσιμα

3) διαθέσιμη αποστολή με χρέωση. Αντιπρόσωπος / πληρεξούσιος είναι ευπρόσδεκτοι

 

Β. Κάθε ερωτηθέν θα απαντηθεί εντός 24 ωρών

 

Γ. Επαγγελματικός κατασκευαστής. Καλώς ήλθατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Http: / / www.optfocus.com

 

Δ. Διαθέσιμη υπηρεσία OEM / ODM

1) Προσαρμοσμένη προβολή / σχεδίαση πάνελ διαθέσιμη

2) Σχεδιασμός συσκευασίας που προσφέρεται

3) Το νομίζεις, το κάνουμε!

 

Ε. Υψηλής ποιότητας, λογική / ανταγωνιστική τιμή, γρήγορο χρόνο παράδοσης

 

ΣΤ. Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση

1) Όλα τα οπτικά προϊόντα με ίνες είχαν ελεγχθεί πλήρως, μία προς μία πριν από τη συσκευασία

2) Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από συντήρηση εντός περιόδου εγγύησης / εγγύησης


ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ