Οφέλη Διακοπή ροής Αγορά υψηλής οπτικής μονάδας σε υψηλή ανάπτυξη

- Feb 23, 2017-

Έκρηξη της σταθερής προώθησης των ευρυζωνικών συνδέσεων οπτικών ινών, κινητής τηλεφωνίας μέσω του Διαδικτύου, την τόνωση της σταθερής και ταχείας ανάπτυξης της αγοράς οπτικών επικοινωνιών. Επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται την εγχώρια μονάδα οπτικών ινών και ευρύ χώρο στην αγορά.

1) Έκρηξη ροής, χάρτες στο επίπεδο της βασικής υποδομής του δικτύου υποδοχής υλικού είναι μια ελαφριά μονάδα, φορέα οπτικό δίκτυο μεταφορών, Internet, cloud computing κέντρο δεδομένων με γνώμονα την αγορά συνέχισε την ταχεία ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, 5G ακόμα καλύτερα?

2) το πακέτο οπτικών ενοτήτων στην τάση της Κίνας για το σχεδιασμό των οπτικών μαρκών να προσελκύει γρήγορα (πακέτο οπτικών chip-design-components, vertical integration)

3) εμπόδια στη βιομηχανική ανθεκτικότητα ( 10G -> 40G -> 100G -> 400G), ο βασιλιάς αριστερά, high-end οπτικών ενοτήτων στην αποδοτικότητα Επιχειρήσεων συνέχισε να βελτιώνεται.


Από την τάση των βιομηχανικών μεταβολών στις δομές, η παγκόσμια αγορά των οπτικών ενοτήτων εισάγει το "από το χαμηλό τέλος στο high-end, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία στην Κίνα" και την κυκλοφορία του Internet στην ιστορική ευκαιρία. Στο μέλλον, master high-end τεχνολογία οπτικών συσκευών (ειδικά τεχνολογία chip), να αδράξουν την κινεζική αγορά (ειδικά η αγορά κέντρο δεδομένων)

Αποκλεισμός κατασκευαστών τερματίζουν σε έναν τεράστιο χώρο ανάπτυξης, η κινεζική αγορά μοσχεύματα παγκόσμιων πόρων, οικονομικά αποδοτικά κινεζικά προϊόντα θα καταστεί αναπόφευκτη, ο κόσμος στην "ολιγαρχία + Κίνα ώρα". Ταυτόχρονα, Huawei, ZTE, οι φλόγες για λογαριασμό της "Κίνα-made" έχει καταλάβει το καθεστώς της παγκόσμιας βιομηχανίας, ενώ το ανταγωνιστικό τοπίο είναι καλό, τα βιομηχανικά εμπόδια Υψηλή, θα συνεχίσει να επωφελείται από το ξέσπασμα της ροής των ψηφιακών Μερίσματα, αλλά και οδήγησε τις εγχώριες μονάδες οπτικών μονάδων συνεχίζουν να ενισχύουν την παγκόσμια κατάσταση.

 

Επωφεληθείτε από το ξέσπασμα της κυκλοφορίας, με βάση τη συνεχή βελτίωση της δομής των προϊόντων και των κέντρων δεδομένων κέντρο άνοδο ευνοϊκό ανάντη οπτική ενότητα επιχειρηματική βιομηχανία διαπραγμάτευση αναβάθμιση της ισχύος.

 

1) Κίνα Mobile το 2017 για πρώτη φορά το σχεδιασμό XGPON1 μεγάλης κλίμακας εξόρυξης, θα είναι μια ισχυρή pull οπτική μονάδα εταιρεία PON ανάπτυξη των επιχειρήσεων?

2) Η εταιρεία χρεογράφων αναμένει ότι τα έσοδα των επιχειρήσεων οπτικών μονάδων υψηλής ταχύτητας στην αγορά δεδομένων δεδομένων θα φτάσουν το 25% το 2106 και θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην διπλή ανάπτυξη το 2016-2017, που θα αποτελέσει σημαντικό πυλώνα της ανάπτυξης Της εταιρείας οπτικών μονάδων.

3) 40G οπτική μονάδα τσιπ αυτοχρησιμότητας, 100G οπτική μονάδα τσιπ outsourcing ευκολία, σταδιακά παράγεται το 2017, 2016Q4-2017 παλάμη-ρυθμό, καθαρό περιθώριο κέρδους για την ενίσχυση της ευελιξίας.

 

Shenzhen Optfocus Technology Co, Ltd έχει 8 χρόνια εμπειρίας οπτική μονάδα παραγωγής, η σωρευτική ναυτιλία 10 εκατομμύρια.


Ένα ζευγάρι:Η παγκόσμια τιμή αγοράς οπτικών πομποδεκτών θα ανέλθει στα 41,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 Επόμενη:Εναλλαγή Εφαρμογής Κέντρο Δεδομένων Εφαρμογών Φωτεινό Νέο Δύο Συμβουλές