Νέα κατεύθυνση της αγοράς τηλεδιάσκεψης

- May 09, 2017-

Με τη βελτίωση του βαθμού της τεχνολογίας των πληροφοριών, τη δημοτικότητα των ιδεών χαμηλών εκπομπών άνθρακα καθώς και τη ζήτηση εξοικονόμησης κόστους, τα τελευταία χρόνια η ταχεία ανάπτυξη της τηλεδιάσκεψης, της καυτής αγοράς της βιομηχανίας. Στη διαδικασία της ταχείας ανάπτυξης της βιομηχανίας, πέρα από τα παραδοσιακά μέσα πώλησης πέρα από την αγορά τηλεδιάσκεψης εμφανίστηκε επίσης ένας νέος τρόπος πώλησης - μίσθωσης επιχειρήσεων.

 

Η αποκαλούμενη επιχείρηση ενοικίασης βιντεοδιασκέψεων είναι ο πάροχος τηλεδιάσκεψης σε φορείς εκμετάλλευσης συστημάτων τηλεδιάσκεψης. Το κύριο επιχειρησιακό μοντέλο ήταν, μέσω του παρόχου συστημάτων τηλεδιάσκεψης για το σύστημα των εργασιών κατασκευής, να μετατραπεί σε φορείς εκμετάλλευσης συστημάτων τηλεδιάσκεψης, οι χρήστες των επιχειρήσεων μπορούν απλά να νοικιάσουν πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μπορείτε να απολαύσετε εφαρμογές επικοινωνίας βίντεο. Η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 

Λόγοι για την ταχεία μίσθωση των επιχειρήσεων

-ΜΠΕ με περιορισμένα κονδύλια τη μεγάλη ζήτηση για τηλεδιάσκεψη

Με τον επιταχυνόμενο ρυθμό των επιχειρήσεων και την οικονομική παγκοσμιοποίηση, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αυξάνουν επίσης τη ζήτηση για τηλεδιάσκεψη. Τα τελευταία χρόνια, η ταχεία ανάπτυξη λογισμικού τηλεδιάσκεψης με σχετικά χαμηλές τιμές, αλλά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με περιορισμένο μέγεθος εξακολουθεί να είναι ένα ακριβό τέλος. Επιπλέον, για τις περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, λόγω της έλλειψης πόρων, το προσωπικό, η συχνότητα χρήσης των συνεδριάσεων δεν ήταν υψηλή. Για αυτούς, η επένδυση δεν είναι μόνο ένα μεγάλο σύνολο συστημάτων τηλεδιάσκεψης και των δαπανών, αλλά θα προκαλέσει επίσης άεργους πόρους, ενάντια στην έννοια της εξοικονόμησης κόστους. Προς το παρόν, το μοντέλο των τελών μίσθωσης μπορεί να επιτύχει μια ποικιλία συνδυασμών χρεώσεων, όπως μηνιαία, ή ακόμα και πληρωμή ανά προβολή. Οι οργανισμοί πληρώνουν χαμηλές τιμές ενοικίασης ή πληρώνουν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε και απολαμβάνουν επαγγελματικές υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης. Αυτό όχι μόνο επιλύει τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων που χρειάζονται τηλεδιάσκεψη και να μεγιστοποιήσουν την αξιοποίηση κεφαλαίου και την εξοικονόμηση κόστους. Ως εκ τούτου, η επιχείρηση χρηματοδοτικής μίσθωσης σύντομα ήταν ευπρόσδεκτη από μεγάλο αριθμό ΜΜΕ, οι επιχειρήσεις μπορούν να διεξαχθούν άμεσα.

 

-Μετά από τεράστιες πιέσεις της αγοράς, οι κατασκευαστές θα ανοίξουν νέους τρόπους αγοράς

Hot βιομηχανία τηλεδιάσκεψης, αυξημένος ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων κατασκευαστών. Εν τω μεταξύ, οι μεγάλοι φορείς εκμετάλλευσης για να επεκτείνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, εδραιώνοντας τη θέση τους, έχουν τα χέρια τους στη βιομηχανία τηλεδιάσκεψης. Σε σύγκριση με τους πωλητές, οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν το δικό τους δίκτυο, έτσι έχει το πλεονέκτημα για το σύστημα τηλεδιάσκεψης που βασίζεται στο Internet, οι παραγωγοί λογισμικού τηλεδιάσκεψης, δημιουργώντας τεράστια πίεση. Για να επιβιώσουν, οι κατασκευαστές έπρεπε να αναπτύξουν νέα τμήματα της αγοράς. Η ενοικίαση πραγματικών επιχειρήσεων μετατρέπεται σε απλούς φορείς παροχής υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης, διαμορφώνοντας λειτουργίες και πρότυπα παραγωγής, μεταβάλλοντας τα πρότυπα των επιχειρήσεων από τα προϊόντα που οδηγούνται στην τεχνολογία, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της αγοράς.

 

-Η ζήτηση της αγοράς βίντεο

Επί του παρόντος, η εγχώρια αγορά τηλεδιάσκεψης εξακολουθεί να είναι "νηπιακή ηλικία", η ανάπτυξη του χώρου είναι τεράστια, αλλά η ανάπτυξη δεν είναι ώριμη. Ενόψει των αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών, οι ανάγκες για κατακερματισμό της αγοράς τηλεδιάσκεψης αυξάνονται. Προς το παρόν, η εταιρική τηλεδιάσκεψη βασίζεται συχνά σε ολόκληρη την εσωτερική εφαρμογή της επιχείρησης, η άλλη εξωτερική επαφή δεν έχει επιτευχθεί, το λεγόμενο "νησί επιχειρηματικών πληροφοριών". Αυτό μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής επικοινωνίας και η χρήση της μίσθωσης μπορεί να ξεπεράσει αυτό το κενό, να επιτύχει την πλήρη επικοινωνία των επιχειρήσεων.

 

Το μέλλον της επιχείρησης χρηματοδοτικής μίσθωσης είναι τεράστιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της CCW, οι κινεζικές ΜΜΕ αντιπροσωπεύουν το 99,3% των συνολικών εθνικών επιχειρήσεων, περίπου 3,2 εκατομμύρια περίπου. Από την ανάλυση των δεδομένων, μπορεί να ειπωθεί ότι η αγορά των ΜΜΕ είναι ένα σημαντικό σύστημα τηλεδιάσκεψης της αγοράς, πώς μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, να γίνουν τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πάροχος συστημάτων τηλεδιάσκεψης. Συγκεκριμένα για τις μικρές επιχειρήσεις και η εισαγωγή της μίσθωσης επιχειρήσεων είναι μια λύση-επίλυση και αποτελεσματική απάντηση. Εν τω μεταξύ, δείχνουν επίσης ότι η μίσθωση ενός μεγάλου δυναμικού της αγοράς. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, για τη χρήση βίντεο τηλεδιάσκεψη σπάνια μεγάλη επιχείρηση ενοικίασης είναι επίσης μια καλή επιλογή.

 

Είναι αυτονόητο ότι η τρέχουσα εγχώρια παραγωγή περισσότερο από τους πωλητές τηλεδιασκέψεων έχουν ξεκινήσει για να νοικιάσετε τις επιχειρήσεις, κάποια ακόμη ανάπτυξη της μίσθωσης έχει φέτος, τα παιχνίδια, όπως Granville-ταχύτητα τεχνολογία φέτος θα προωθήσει συνολικά τη χρηματοδοτική μίσθωση. Δημόσιες εταιρείες, προσχώρησε στην έκρηξη ενοικίου Herald έρχεται. Καθώς οι κατασκευαστές πλατφόρμων υπηρεσιών φιλοξενίας αυξήθηκαν σιγά-σιγά, ο τρόπος πρόσληψης για τηλεδιάσκεψη στην εταιρική αγορά, το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων θα έχει κάποιο αντίκτυπο. Οι ειδικοί της βιομηχανίας πιστεύουν ότι ορισμένοι τρίτοι προμηθευτές θα βγουν από την αγορά τηλεδιάσκεψης υπό την καταπίεση της επιχείρησης χρηματοδοτικής μίσθωσης. Η ομαλή ανάπτυξη της επιχείρησης μίσθωσης θα είναι σε θέση να ξαναγράψει το πρότυπο της εγχώριας αγοράς του συστήματος τηλεδιάσκεψης. Μαζί με την ανάπτυξη της επιχείρησης χρηματοδοτικής μίσθωσης, οι κατασκευαστές συστημάτων υλικού τηλεδιάσκεψης είναι πιθανό να αναπτύξουν συστήματα τηλεδιάσκεψης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους χρήστες ενοικίων.


Ένα ζευγάρι:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FTTH και FTTB; Επόμενη:Η παγκόσμια τιμή αγοράς οπτικών πομποδεκτών θα ανέλθει στα 41,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022