Ο PoE διακόπτει την περιοχή παροχής ενέργειας

- Mar 15, 2017-

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας κάμερας παρακολούθησης δικτύου, ενημερώσεις του συστήματος μετάδοσης βίντεο, και τώρα η αστέρι-κάμερα επίπεδο έχει γίνει σταδιακά η κύρια ροή των προϊόντων της βιομηχανίας παρακολούθησης, αλλά και φέτος Expo βιομηχανία παρακολούθηση βιομηχανία κατασκευαστές εκθεσιακοί σημαντικές στιγμές, αλλά με Βιομηχανία ασφάλειας High-definition, δίκτυο, έξυπνη εποχή αλλαγής, διακόπτες PoE , ποια είναι η καυτή τεχνολογία; Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πούμε ότι η υπεραστική τροφοδοσία, ή η έξυπνη οπτική διαχείριση PoE. Επειδή στην εποχή του Internet +, την έξυπνη ασφάλεια, τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση και άλλους παράγοντες που επικρατούν στη φάση της βιομηχανίας ασφάλειας, οι διάφοροι κατασκευαστές μεταγωγέων PoE καταφέρνουν να ελπίζουν και το "Internet +" συνδέεται με την παραμικρή σχέση. έξω. Ωστόσο, πιστεύω ότι μόνο τα προϊόντα PoE να κάνουν πιο αξιόπιστα, σταθερά και είναι η πραγματική αίσθηση της τεχνολογίας PoE switch hot spots.


OPTFOCUS TECHNOLOGY Οι διακόπτες PoE ακολουθούν τον πραγματισμό και κερδίζουν την εμπιστοσύνη της αγοράς PoE με υψηλή σταθερότητα και υψηλή αξιοπιστία.


Γιατί η μετάδοση PoE σε μεγάλες αποστάσεις και η έξυπνη οπτική διαχείριση PoE δεν αποτελεί τεχνικό διακόπτη PoE. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η απόσταση διανομής PoE είναι 100 μέτρα, αλλά τώρα πολλοί κατασκευαστές PoE εισήγαγαν μια μεγάλη απόσταση 250 μέτρων, ή ακόμα και 500 μέτρα, στην πραγματικότητα, αυτή η τεχνολογία δεν είναι ώριμη, επειδή αυτή η τεχνολογία δεν παρέχει υπερ- Υψηλό εύρος ζώνης, συμπίεση εύρους ζώνης κατά 100M σε 10M, δεν είναι εύκολο να παρακολουθεί την εικόνα της υψηλής ευκρίνειας μετάδοσης, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση, δεν μπορεί να εγγυηθεί την εικόνα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας, σε πραγματικό χρόνο, ομαλές απαιτήσεις? Και υψηλές απαιτήσεις στο καλώδιο δικτύου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 6 γραμμές, Το κόστος του τελευταίου μέρους της συντήρησης, γραμμή, τη γήρανση του εξοπλισμού, με αποτέλεσμα την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας, περισσότερο από PoE τροφοδοσίας, που οδήγησε σε PoE διακόπτη αστάθεια , Εξασθένιση σήματος και ούτω καθεξής. Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την απόσταση μετάδοσης τροφοδοσίας σε 250 μέτρα ή περισσότερο, ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι ο διακόπτης PoE χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επέκτασης δικτύου, δηλαδή οι μεσαίοι και οι επαναλήπτες μπορούν να είναι. Τώρα, η αγορά είναι 500 μέτρα μακρά τροφοδοσία από απόσταση μεταδίδεται στην πραγματικότητα μέσω της οπτικής ίνας για να επιτευχθεί.

Poe switch.jpg

Poe switch.jpgΒιομηχανικό δίκτυο switch.jpg

Ένα ζευγάρι:Η διαφορά μεταξύ ενός βιομηχανικού διακόπτη PoE και ενός τακτικού διακόπτη Επόμενη:Πώς λειτουργεί ο Διακόπτης Ethernet;