Αρχή της οπτική τεχνολογία μεταγωγής

- Feb 13, 2017-

Και φωτεινά σήματα που αντιστοιχούν στο τμήμα 3, πολυπλεξία, οπτική μεταγωγή χωρίζεται επίσης σε αέρα, ουρανό και κύμα 3, ολοκληρωμένη αέρα διαχωρισμός καναλιών, Sky Channel και αλλαγή καναλιών.

Τύποι επιχειρήσεων υποστήριξης, οπτική μεταγωγή μπορεί να διαιρεθεί σε ένα circuit-switched (δρομολόγησης μήκους κύματος-) και packet-switched με δύο τρόπους. Καθώς νωρίς όπως και τα μέσα της στις αρχές της δεκαετίας 1990 του 20ου αιώνα, οι άνθρωποι άρχισαν να μελετήσει Photonic μεταγωγής τεχνολογίας, ATM οπτική μεταγωγή πακέτων οπτικών διακοπτών έγινε ένα θέμα καυτό έρευνας. Αναμένεται οπτική πρωτοποριακή e-συντελεστή περιορισμούς, βελτιώνοντας την απόδοση της μονάδας μετατροπής. Αλλά αυτά τα υψηλής ταχύτητας οπτικός διακόπτης στο οπτικής μεταγωγής πρέπει να επιτευχθεί, καθώς και φως λογική συσκευή είναι ακόμη ανώριμη, ανίκανος να ολοκληρώσετε τις λειτουργίες λογικής συγκρότημα, μπορούμε μόνο εφαρμογή ηλεκτρονικά ελεγχόμενο οπτικός διακόπτης που βρίσκεται σε ηλεκτρικό πεδίο αναγνώρισης επιστολή κεφάλι, ελέγχεται από τη δράση ελαφρύς διακόπτης σήματος. Λόγω την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεν να απαλλαγούμε από ηλεκτρονικό andquot; bottleneckandquot? περιορισμός, ο οποίος περιορίζει την ανάπτυξη και την εφαρμογή τους. Έτσι τώρα, υψηλή ταχύτητα οπτικός διακόπτης και οπτική λογική συσκευή τεχνολογία δεν είναι ακόμη μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη.

Βάση μήκους κύματος διαίρεση μεταγωγής ή μήκος κύματος-δρομολογούνται πλήρως οπτικών δικτύων για μερικά χρόνια, υπάρχει μια σημαντική ανάπτυξη και προοδευτική κλίμακα της ύπαρξης. Όλα οπτικού δικτύου ορίζεται ως ο πελάτης σήματα παρέχουν οπτικής μετάδοσης δικτύου, συμπεριλαμβανομένων οπτική μετάδοση και πολυπλεξία, δρομολόγηση, παρακολούθηση και επιβίωσης λειτουργίες. Ολοκληρωθεί η ανταλλαγή είναι κυρίως η λειτουργία της οπτικά βύσματα σταυρό (OXC) και οπτικών αλλάξ πολυπλεξίας (OADM). Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας, πείραμα, οπτικά δίκτυα είναι ευφυής κατεύθυνση, αυτόματης μεταγωγής οπτικό δίκτυο (ASON) είναι η συμβολή στην ανάπτυξη των ευφυών mainstream κατεύθυνση.


Ένα ζευγάρι:Τεχνολογία μεταγωγής δικτύου Επόμενη:Η τεχνολογία router και διακόπτη δικτύου