Προοπτικές του οπτικού δικτύου τεχνολογίας τάσεις

- Feb 13, 2017-

Στον απόηχο της φυσαλίδας Διαδίκτυο, κοιλάδα Telecom και χειμώνα μετά από το βάπτισμα του οπτικές επικοινωνίες, Internet, τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και οπτικού δικτύου και αποκαθιστά την ορθολογική και σταθερή ανάπτυξη. Τέλη Ιουνίου 2007 έχει φτάσει σε 162 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, δεύτερος μόνο σε 211 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατετάγη δεύτερη στον κόσμο. Αριθμός των ευρυζωνικών χρηστών του Διαδικτύου στην Κίνα έφτασε 122 εκατ. Οκτωβρίου 2007, ο αριθμός των χρηστών του τηλεφώνου στην Κίνα έφτασαν τα εκατομμύρια 902, πρώτη θέση στον κόσμο. Όλα αυτά τα userand #39; s επιχειρήσεων πραγματοποιούνται μέσα από τις πιο βασικές της οπτικής μετάδοσης δικτύου μετάδοσης. Ανάπτυξη των οπτικών δικτύων βασίζονται στην καθοδηγούμενη από την αγορά, πρέπει επίσης να βασιστεί στην ανάπτυξη της τεχνολογίας για την υποστήριξη. Αναθεώρηση ανάπτυξη οπτικού δικτύου τεχνολογίας, μπορούμε να βελτιώσουμε την ικανότητα, ευφυής, επιπέδου carrier-class Ethernet ελαφριάς μετάδοσης και ίνα στο σπίτι του 2008 συμπεριλαμβανομένων τάση ανάπτυξης του οπτικού δικτύου τεχνολογίας ανάλυση και προοπτική.

Το 2006, China Telecom κατασκευή επενδύσεων 218.69 δις γιουάν, υψηλότερα από το 2005 7,5%? από τους πρώτους 10 μήνες του 2007 εκτιμήσεις, το 2007 παγκόσμιων #39; s τηλεπικοινωνίες κατασκευή επενδύσεων θα αυξηθούν από 2006 6% ~ 7%, έχει δημιουργήσει καλές συνθήκες για την ανάπτυξη των οπτικών δικτύων. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2007, οπτικών καλωδίων στην Κίνα, ο συνολικός αριθμός έφθασε 5,441,045 χιλιόμετρα, με οπτικών ινών πυρήνων-περισσότερα από 100 εκατομμύρια χλμ, περισσότερο από το τέλος του 2006 αυξήθηκε κατά 116 χιλιόμετρα (27%). Τα στοιχεία αυτά επισημαίνονται η σταθερή αύξηση του κατασκευή δίκτυο οπτικής επικοινωνίας στην Κίνα.

Αύξηση της ικανότητας αποτελεί προτεραιότητα για την ανάπτυξη των οπτικών δικτύων

Οπτική επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι σχεδόν ατελείωτες εύρους ζώνης πόρων. Με την ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας, peopleand #39; s αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες πληροφοριών, όπως και η πόλη δεν έχει σημασία πώς να επισκευάσει το δρόμο, αλλά ποτέ να συμβαδίσουν με την ανάπτυξη είναι πάντα ένα μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων, ποτέ δεν προφθάσει με οπτικής μετάδοσης δικτύου επιχειρηματικών πληροφοριών κατασκευής έχει αυξημένη ζήτηση, έτσι ώστε οι χρήστες του Διαδικτύου συνολικά πρόσβαση στο Internet είναι πολύ αργή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της China Telecom, μέσα σε 5 χρόνια στο μέλλον, εύρος ζώνης θα αυξηθεί σε ποσοστό 50% περισσότερο από ένα έτος, έως το 2010, το πορτ-μπαγκάζ κυκλοφορίας εύρος ζώνης θα φτάσει περισσότερο από 50Tbit/s, η οποία το εύρος ζώνης 97% περισσότερα δεδομένα. Γνωρίζουμε ότι η διαπλάτυνση του δρόμου και ο δρόμος είναι εξίσου σημαντικό, βελτίωση υφιστάμενων και νέων ικανότητας γραμμή οπτικής μετάδοσης αποτελεί προτεραιότητα για την μελλοντική ανάπτυξη των οπτικών δικτύων.


Ένα ζευγάρι:Έννοιες της επικοινωνίας των οπτικών ινών Επόμενη:Πέντε καυτά σημεία στον τομέα της τεχνολογίας οπτικής επικοινωνίας