Εναλλαγή Εφαρμογής Κέντρο Δεδομένων Εφαρμογών Φωτεινό Νέο Δύο Συμβουλές

- May 09, 2017-

Σήμερα, υπάρχουν δύο τάσεις ανάπτυξης που αλλάζουν τον τρόπο που δημιουργείτε και διαχειρίζεστε το περιβάλλον υπολογιστών σας. Ο ένας είναι ο διακόπτης λευκού κουτιού, ο οποίος μειώνει το κόστος των εξαρτημάτων του δικτύου ενώ αυξάνει τη διαθεσιμότητα των διαχειριστών δικτύου. Το άλλο είναι υπερ-ενοποίηση, μέσω του συνόλου του υπολογιστικού περιβάλλοντος στο σύνολό του για την απλούστευση της διαχείρισης.

 

Διακόπτης λευκού πίνακα

Ο διακόπτης λευκού κουτιού είναι ένας κανονικός ή γυμνός μεταλλικός διακόπτης με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα δικτύου. Ο γυμνός μεταλλικός διακόπτης παρέχει μια ανοικτή, τυποποιημένη διεπαφή. Τώρα πρέπει να πληρούν τη διεπαφή των διαφόρων λειτουργικό σύστημα δικτύου έχει σχεδιαστεί.

Οι διακόπτες Whiteboard προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: χαμηλότερες τιμές και αυξημένη ευελιξία ενώ είναι ανοικτές, οι διακομιστές που βασίζονται στην Intel μειώνουν το κόστος διακομιστή σε σύγκριση με παλαιότερα ιδιόκτητα προϊόντα. Ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα επεξεργασίας και τη χωρητικότητα μνήμης του διακομιστή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της εφαρμογής ή μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε τα Windows ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση Linux για να εκτελεστεί.

Ταυτόχρονα, ο διαχειριστής δικτύου μπορεί να επιλέξει από οποιονδήποτε από τους κατασκευαστές να παρέχει γυμνούς μεταλλικούς διακόπτες για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις χωρητικότητας του διακόπτη και στη συνέχεια να επιλέξει έναν διακόπτη που να ικανοποιεί τη διεπαφή του λειτουργικού συστήματος δικτύου. Για τους διακόπτες λευκού κουτιού , το λειτουργικό σύστημα δικτύου μπορεί είτε να κατεβάσει μια δωρεάν έκδοση είτε ένα λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται από ορισμένους προμηθευτές όπως Big Switch, Cumulus ή Pica8.

 

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για το λογισμικό Open Network Linux (ONL), το οποίο είναι μια πρωτοβουλία για να ανοίξετε έργα πληροφορικής. Παρόλο που το ONL δεν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, παρέχει μια βασική έκδοση την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές για την ανάπτυξη συστημάτων που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Κάθε πωλητής τσιπ προσφέρει μια σειρά από μάρκες με διαφορετικές χωρητικότητες, με διαφορετικές θύρες και διαφορετικό εύρος ζώνης ανά λιμένα. Οι κατασκευαστές διακοπτών συνδυάζουν αυτές τις μάρκες με στοιχεία όπως επεξεργαστές, μνήμη και διεπαφές δικτύου για να δημιουργήσουν ένα πλήρες σύστημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών να παρέχουν μια σειρά προϊόντων για να καλύψουν το άκρο του δικτύου στον πυρήνα των διαφορετικών αναγκών.

Οι διαχειριστές δικτύων μπορούν να αγοράσουν υλικό απευθείας από τον πωλητή μεταλλικών διακοπτών και να προσθέσουν λογισμικό σε αυτό ή να αγοράσουν υλικό, λογισμικό, συστήματα πλήρους λειτουργίας και υποστήριξης. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ιδιοκτήτες διακόπτες, η ποικιλία υλικού και λογισμικού για switches λευκού κουτιού επιτρέπει στις εταιρείες να μειώσουν το κόστος τους και να επωφεληθούν από τα πιο ανθεκτικά δίκτυα που κατασκευάζουν.

 

Super σύντηξη

Για τη διαχείριση λειτουργιών και συντήρησης πληροφορικής, η αγορά συσκευών πληροφορικής, δικτύωσης και αποθήκευσης και η διαχείριση της ενοποίησης της έχουν γίνει πολύ περίπλοκες. Το σύστημα hypermedia παρέχει όλα όσα χρειάζονται για υπολογιστές, αποθήκευση και πόρους δικτύου στο σύνολό τους. Όλα τα εξαρτήματα έχουν ήδη ρυθμιστεί και ενσωματωθεί, οπότε η εγκατάσταση είναι πολύ απλή.

Το σύστημα μπορεί να διαχειρίζεται ένας μόνο χειριστής ως ενιαία κονσόλα. Επιπλέον, μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα εικονικές μηχανές, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να στέλνουν συμβατές εντολές για μεμονωμένα στοιχεία. Όταν αυξάνεται η ζήτηση, ο διαχειριστής μπορεί να προσθέσει επιπλέον πόρους αγοράζοντας πρόσθετες συσκευές.

Μετά την εγκατάσταση, μπορούν να συνδυαστούν με υπάρχουσες συσκευές για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο περιβάλλον και ακόμα να διαχειριστούν την προηγούμενη κονσόλα. Σήμερα, η ομάδα IT πρέπει να ανταποκριθεί γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Το σύστημα hypermedia επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των πόρων πληροφορικής, την παραγωγικότητά τους και τον συγχρονισμό τους με τις ταχέως μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες.

Ο συνδυασμός υπερδιακόπτων και διακοπτών λευκού κουτιού είναι μια νέα ζωή για δίκτυα σύγχρονων κέντρων δεδομένων.


Ένα ζευγάρι:Οφέλη Διακοπή ροής Αγορά υψηλής οπτικής μονάδας σε υψηλή ανάπτυξη Επόμενη:Δομή και συστατικά FTTH