Η διαφορά μεταξύ ενός βιομηχανικού διακόπτη PoE και ενός τακτικού διακόπτη

- May 11, 2017-

Ο βιομηχανικός διακόπτης PoE υποστηρίζει την τροφοδοσία του διακόπτη και οι συνηθισμένοι διακόπτες σε σύγκριση με τον τερματικό λήψης (όπως AP, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κ.λπ.) δεν χρειάζονται πλέον καλωδίωση, όλο το δίκτυο είναι πιο αξιόπιστο. Βιομηχανική PoE διακόπτες στην εφαρμογή της παρακολούθησης δικτύων βίντεο, με τη συνεχή και ταχεία οικονομική ανάπτυξη, την αγορά της τεχνολογίας ασφάλειας έχει αναπτυχθεί πλήρως. Διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε τεχνικές και τεχνικές εγκαταστάσεις, για τη διατήρηση της κοινωνικής τάξης και την προστασία της ασφάλειας ζωής και ιδιοκτησίας των ανθρώπων διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο, το οποίο είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο, η ανάπτυξη ενός μακρύτερου χρόνου είναι το σύστημα παρακολούθησης βίντεο.


Το POE είναι επίσης γνωστό ως συστήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με βάση LAN ή ενεργό Ethernet και μερικές φορές αναφέρεται απλώς ως παροχή ρεύματος Ethernet, η οποία είναι η τελευταία τυπική προδιαγραφή για ταυτόχρονη μετάδοση δεδομένων και ηλεκτρικής ισχύος χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα τυπικά καλώδια μεταφοράς Ethernet και διατηρεί το σύστημα Ethernet Συμβατότητα χρήστη.


Ποιο είναι καλύτερο switch, μπορείτε να περάσετε από το περιβάλλον χρήστη για κάθε θύρα PoE και ολόκληρη την τροφοδοσία της συσκευής για εύκολη διαχείριση και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική!

POE διακόπτης και συνηθισμένο διακόπτη , τότε, PoE διακόπτη βιομηχανικής ποιότητας είναι εκτός από την παροχή τακτικών διακόπτη με τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, αλλά και στο άλλο άκρο του εξοπλισμού δικτύου για την παροχή τροφοδοσίας λειτουργία. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ψηφιακή κάμερα παρακολούθησης (ανάγκη να τροφοδοτείται σωστά), χωρίς τροφοδοσία, αλλά μέσω του καλωδίου δικτύου που συνδέεται με το συνηθισμένο διακόπτη, οπότε η κάμερα δεν λειτουργεί. Αν η φωτογραφική μηχανή δεν είναι συνδεδεμένη στο τροφοδοτικό, αλλά το καλώδιο μετάδοσης που είναι συνδεδεμένο με το διακόπτη POE, τότε αυτή η κάμερα θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά.


Ένα ζευγάρι:Τι είναι ο οπτικός διαχωριστής PLC; Επόμενη:Ο PoE διακόπτει την περιοχή παροχής ενέργειας