Η τεχνολογία router και διακόπτη δικτύου

- Feb 13, 2017-

Γενική εταιρική χρήση του διακόπτη δικτύου Ethernet χωρίζεται σε δύο κύριες κατηγορίες, ένας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο μετατροπείς σε γραμμή διακόπτη Ethernet πρόσβασης? το δεύτερο είναι νοικιασμένο γυμνά fiber άμεσα. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία IV δίκτυο, επιλέξτε το τρεις-στρώμα διακόπτη μπορεί μόνο να ρυθμίσετε μια απλή δυναμική πρωτόκολλα δρομολόγησης, απλή πολιτική δρομολόγηση, QoS, και απλή πρόσβαση δυνατότητες ελέγχου και αυτή η θέση απαιτήσεις για τη λειτουργικότητα της συσκευής, και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας ένα Ethernet διακόπτη δικτύου πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα ζητήματα.

(1) ασφαλείας

Τώρα online περισσότερο και περισσότερο ιών, ιών δικτύου και μεγαλύτερες απώλειες, εξαγωγή μιας συσκευής δικτύου δεν έχει ορισμένα χαρακτηριστικά του τείχους προστασίας είναι αδιανόητο. Low-end διακόπτες βασικό τείχος προστασίας καταλύματα, δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης ACL είναι κακό, ενώ για το router, και ακόμη και τα χαμηλότερα-end δρομολογητές μπορεί να υποστηρίξει με βάση μια stateful έλεγχο ACL, μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να φιλτράρετε με βάση τους τύπους και τα χαρακτηριστικά του ιού ρύθμιση παραμέτρων δικτύου, μπορείτε επίσης να περιορίσετε το μέγιστο αριθμό συνδέσεων για κάθε διεύθυνση IP για να αποφευχθεί η μη φυσιολογική.

(2) επιχειρησιακή υποστήριξη ευελιξία

Ορισμένοι διακομιστές Web εντός του δικτύου πρέπει να είναι μη-συμμετρική πρόσβαση ελέγχου, που είναι αποδεκτή μόνο από έξω από την πρόσβαση αίτηση αλλά δεν μπορεί να ζητήσει, ή στο διαδίκτυο, αυτό θα βοηθήσει εμποδίζει ο διακομιστής χρησιμοποιείται ως ένα εργαλείο χάκερ ή να προκαλέσει διαρροές. Δρομολογητή με βάση τη ρύθμιση παραμέτρων ACL για να προσδιορίσετε την κατάσταση περιόδου λειτουργίας, καθιστώντας όχι μόνο σε? στόχων και low-end διακόπτες επειδή όλα τα πακέτα εντός η ASCI να ολοκληρωθεί, είναι αδύνατο να εφαρμόσουν αυτήν την επιχείρηση.


Ένα ζευγάρι:Αρχή της οπτική τεχνολογία μεταγωγής Επόμενη:Ανάπτυξη οπτικών ινών