Τι είναι ο οπτικός διαχωριστής PLC;

- Jul 17, 2017-

PLC Planar waveguide Τύπος Ο οπτικός διαιρέτης (plcsplitter) είναι ένα είδος ενσωματωμένης συσκευής κατανομής ενέργειας με κυματοδηγό που βασίζεται σε υπόστρωμα χαλαζία και ως σύστημα μετάδοσης ομοαξονικού καλωδίου, το οπτικό δίκτυο πρέπει επίσης να συζευχθεί, να διακλαδιστεί και να διανεμηθεί, .


Εισαγωγή

Ο PLC Splitter είναι μία από τις σημαντικότερες παθητικές συσκευές σε σύνδεση οπτικών ινών, είναι ένας νεροχύτης με πολλαπλά τερματικά εισόδου και πολλαπλά τερματικά εξόδου και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για σύνδεση ακροδεκτών και τερματικών συσκευών στο παθητικό οπτικό δίκτυο ( EPON, Gpon , bpon, κλπ.) και πραγματοποιώντας την παράκαμψη του οπτικού σήματος.


Ταξινόμηση

Τύπος οπτικής ίνας, μικροσκοπική (χαλύβδινη σωλήνωση / μονάδα), τύπος ABS τύπου κουτιού, τύπου βραχίονα, τύπος παλέτας, τύπος παρεμβύσματος, τύπος ραφιού, κ.λπ.


Εφαρμογή

Τύπος κοντέινερ : Εγκατεστημένος στον πίνακα γραφικών Olt 19 ιντσών, στον κλάδο οπτικών ινών, ο εξοπλισμός εγκατάστασης είναι ένα τυποποιημένο ψηφιακό γραφείο. Όταν το ODN πρέπει να τοποθετηθεί στο τραπέζι.

ABS κουτί : Εγκαταστήθηκε στο standard rack 19 ιντσών. Στον κλάδο των οπτικών ινών, ο εξοπλισμός εγκατάστασης είναι το κουτί σύνδεσης οπτικών καλωδίων. Όταν ο κλάδος οπτικών ινών βρίσκεται στο δωμάτιο, ο πελάτης καθορίζει τη συσκευή που θα εγκαταστήσει.

Τύπος γυμνών ινών : ① Είναι εγκατεστημένος σε διάφορους τύπους κιβωτίων συσκευασίας. ② εγκαθίσταται σε διάφορους τύπους οργάνων ελέγχου και σε συστήματα WDM.

Τύπος Υποκαταστήματος : ①Είναι εγκατεστημένος σε διάφορους τύπους εξοπλισμού διανομής φωτός. ② εγκαθίσταται σε διάφορους τύπους οργάνων ελέγχου φωτός.

Μινιατούρα : ① εγκατεστημένο στο κουτί σύνδεσης καλωδίου. Το ② είναι εγκατεστημένο σε κιβώτιο δομοστοιχείων. Το ③ είναι εγκατεστημένο στο κουτί καλωδίωσης.

Τύπος εισόδου: Αυτός ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο σύστημα FTTX χρειάζεται να φωτίζει το σημείο πρόσβασης του χρήστη, την κύρια ολοκλήρωση στην κοινότητα ή την κατασκευή του οπτικού καλωδίου στο τέλος, με σταθερή οπτική ίνα, ανοικτή απογύμνωση, συγκόλληση, βραχυκυκλωτήρα, διακλάδωση και άλλα λειτουργίες, μετά το φως με τη μορφή της εισόδου στο καλώδιο τελικού χρήστη.

Τύπος παλέτας : Κατάλληλο για διάφορους τύπους διαιρέτη οπτικών ινών, πολυπλέκτη διαίρεσης μήκους κύματος και άλλη ολοκληρωμένη εγκατάσταση.

Επιλογή υψηλής ποιότητας συνδέσεις ινών, προσαρμογείς , χαμηλή απώλεια εισαγωγής, υψηλή απώλεια επιστροφής


Ένα ζευγάρι:Εισαγωγή στη σύνδεση γραμμή τροφοδοσίας PoE Επόμενη:Η διαφορά μεταξύ ενός βιομηχανικού διακόπτη PoE και ενός τακτικού διακόπτη