Πρωτόκολλο TCP/IP σειριακή διακομιστή 485 Web μετατροπέας έξυπνη διαχείριση

Πρωτόκολλο TCP/IP σειριακή διακομιστή 485 Web μετατροπέας έξυπνη διαχείριση

Γράψτε οποιουσδήποτε χαρακτήρες την πλευρά παράθυρο telnet 192.168.2.1 και, στη συνέχεια, ο Υπολογιστής θα στείλει τι έχεις γράψει στον εξοπλισμό 192.168.2.1 μέσω δικτύου

Λεπτομέρειες προϊόντος

1.1Features

OFS - 202M σειρά ενσωματωμένων τύπος TCP/IP πρωτόκολλο σειριακής Sever είναι μια διπλής κατεύθυνσης Εξοπλισμός μετάδοσης για RS232 σειριακή θύρα Ethernet TCP/IP πρωτόκολλο.

Συνειδητοποιήσουν τη σύνδεση γρήγορο δίκτυο των σειριακών συσκευών, αλλάζοντας τις παραδοσιακές σειριακής επικοινωνίας σε δίκτυο επικοινωνίας. Μετατροπέας χρησιμοποιεί διαφανή τρόπο μετάδοσης, ο χρήστης δεν χρειάζεται να ξέρουν τις περιπλοκές του TCP / IP πρωτόκολλο, το πρόγραμμα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να αλλάζει το αρχικό σειριακές συσκευές σύνδεση δικτύου, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και υπάρχουσες επενδύσεις. Η εξαιρετικά χαμηλή τιμή μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε σας ανταγωνιστικότητας βασικών προϊόντων, την ευέλικτη διαμόρφωση και υψηλή αξιοπιστία μπορεί να καλύψει όλες τις αυστηρές απαιτήσεις σας, έτσι θα είναι η ιδανική επιλογή σας.


1.2 τεχνικές προδιαγραφές

●Connector:10 / 100Base-T, 485 (DB9 θηλυκό/3pin)

●Protocol:TCP IP UDP / / ICMP, Ethernet, ARP

●Serial λιμάνι: 300 bps – 115200bps


1.3 πρόσοψη εισαγάγει


Κατάσταση: κατάσταση δείχνει φως, όταν το σύστημα λειτουργεί κανονικά, το φως θα δείξει διάστημα αναβοσβήνει, όταν υπάρχουν σταθερή σύνδεση μεταξύ του πελάτη και τις συσκευές μέσω του πρωτοκόλλου TCP, το φως θα φωτεινό όλη την ώρα? Όταν η σύνδεση αποτύχει, το φως πηγαίνει twinkle.

Σύνδεση / νόμος: φως off αν δεν υπάρχει σύνδεση στη θύρα Ethernet, είναι φωτεινά, όταν είστε συνδεδεμένοι, twinkle κατά τη μεταφορά δεδομένων.

100:Light μακριά όταν η θύρα Ethernet αποσυνδεθεί ή συνδέεται με το 10Mbps, όταν συνδέεται με το 100Mbps, το φως θα είναι πάντα φωτεινό.


Διαχείριση Ιστού

2.1 Περιγραφή

Το σειριακό διακομιστή OFS - 202M (πρωτόκολλο TCP/IP σε 485), πάρτε το WEB για να επιτευχθεί διαχείρισης, ο χρήστης μπορεί σύνδεση της συσκευής χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο WEB, τη διαισθητική διεπιφάνεια θα σας αφήσει να θεωρούν ότι χρησιμοποιώντας αυτό το σειριακό διακομιστή είναι ένα εύκολο έργο.


2.2 WEB σύνδεσης της διαχείρισης

2.2.1 παρασκευάσματα

Πρώτα από όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής έχετε ήδη ορίσει το πρόγραμμα περιήγησης WEB (Microsoft Internet Explorer, Abbr: Δηλαδή, συνήθως υπολογιστή με σύστημα WINDOWS θα κατέχουν αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.) Δεδομένου ότι τα διαφορετικά προγράμματα περιήγησης έχουν τη δική της ανάλυση στον κώδικα της ιστοσελίδας, για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εργασίες ρύθμισης παραμέτρων είναι σωστές, προτάθηκε η Microsoft IE Browser, και you χρειάζομαι σε εξασφαλίζω είναι έκδοση είναι σε πάνω από 5.0, έκδοση 6.0 ή πάνω από το 6.0 θα είναι καλύτερα. Και για ένα ιδανικό αποτέλεσμα περιήγησης, μπορείτε να ορίσετε την ανάλυση οθόνης σε 1024 * 768 ή υψηλότερη.


2.2.2 σύνδεσης

Όταν το πρωτόκολλο TCP/IP να 485 εξοπλισμοί ήταν δύναμη, και μετά το έργο του συστήματος διακομιστή σειριακή κανονικά, η λυχνία κατάστασης του πρωτοκόλλου TCP/IP σε 485 εξοπλισμοί θα δείξει διάστημα αναβοσβήνει

Χρησιμοποιώντας το καλώδιο για να συνδέσετε τον υπολογιστή θύρα δικτύου και η RJ45 διεπαφή του τη μεταφορά πρωτόκολλο TCP/IP σε 485 εξοπλισμού. Εάν συνδεθείτε με επιτυχία, η σύνδεση και φως πράξη σχετικά με τα προϊόντα θα είναι πάντα φωτεινή

TCP / IP πρωτόκολλο να 485 deviceand #39; s προεπιλεγμένη διεύθυνση IP 192.168.2.1 (προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εργοστασίου), υπολογιστή διαχείρισης ρύθμισης παραμέτρων διευθύνσεων IP είναι 192.168.2.xxx.

Τοπολογία που φαίνεται παρακάτω πρωτόκολλο TCP/IP:


Κάντε κλικ στην επιλογή το «παράθυρο» και επιλέξτε το "Εκτέλεση", όταν, όταν υπάρχει μαύρο δείχνει, θα πρέπει να εισάγετε την εντολή: ping 192.168.2.1 και του τύπου το «Enter», αν θα αντλήσει πίσω να «απάντηση από 192.168.2.1: bytes = 32 χρόνος = 2ms TTL = 128" η σύνδεση είναι σωστή, αλλά αν λέει"Request timed out", στη συνέχεια, η σύνδεση αποτύχει, θα πρέπει να ελέγξετε για όλα τη σύνδεση από το πρωτόκολλο TCP/IP σε 485 και υπολογιστή , επίσης τις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή IP.


2.2.3 σύνδεση στο

Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης IE, Σημειώστε αυτήν τη διεύθυνση 192.168.2.1 και πληκτρολογήστε θα δείτε αυτό μετά από:Εισαγάγετε το προεπιλεγμένο χρήστη όνομα: admin κωδικός: σύστημα πιέζει «Enter», στη συνέχεια, θα δείτε αυτό παρακάτω:


Κάντε κλικ στο κουμπί ο διαχειριστής, θα σας δείξω αυτά ως εικόνα


2.2.4 σύστημα IP διαμορφώσεις

Κάντε κλικ στο κουμπί σύστημα ρύθμισης παραμέτρων IP και, στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε όπως στην παρακάτω εικόνα:


Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις περισσότερες προδιαγραφές του την διεύθυνση IP, μάσκα Subnet, προεπιλεγμένη πύλη, κ.λπ.


Αλλαγή IP:

Εάν πρέπει να αλλάξετε την IP, παρακαλούμε να αλλάξετε αυτά τα παρακάτω βήματα. Παράδειγμα ως κατωτέρω IP 192.168.1.7.

Εισάγετε το interface διαχείρισης http://192.168.2.1/ όπως παρακάτω:


Αλλάξει την IP, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Ενεργοποίηση», και αλλαγή Αναγνωριστικό VLAN σε 0001, επόμενο βήμα επιλέξτε την «απενεργοποίηση», τέλος κάντε κλικ στο κουμπί «Ενημέρωση»


Κάντε κλικ στο κουμπί «ok», αν όλα όσα τέθηκαν, τέλος η αλλαγή IP σας.


2.2.5 ρύθμιση παραμέτρων του πρωτοκόλλου TCP

Κάντε κλικ στο κουμπί το TPC Mode, στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε την ιστοσελίδα λειτουργίας TCP, παρακάτω εικόνα ως:


όλες τις ρυθμίσεις σε αυτό το site μπορεί να οριστεί ως προεπιλογή.

Ο διακομιστής Telnet πελάτη: όταν οι ρυθμίσεις παραμέτρων είναι σε κατάσταση λειτουργίας διακομιστή ή υπολογιστή-πελάτη

Δεδομένων θύρα αριθμός: όταν ο εξοπλισμός στο πρωτόκολλο TCP υπό λειτουργία διακομιστή


2.2.6 σειριακής θύρας παράμετρος ρύθμισης παραμέτρων

Κάντε κλικ στο κουμπί το UART και, στη συνέχεια, ανοίξτε το περιβάλλον εργασίας της ρύθμισης παραμέτρων του ελέγχου UART, όπως δείχνει η εικόνα κατωτέρω:


Λειτουργία: αυτή η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει μόνο RS485, παρακαλώ μην αλλάξετε αυτό.

Ρυθμός baud: σύνολο την ταχύτητα baud, τροποποιήστε τη ρύθμιση παραμέτρων, ανάλογα με την πραγματική κατάσταση, η λειτουργία είναι 9600

Χαρακτήρα Bits: διαμόρφωση ενός χαρακτήρα κομμάτια από τα δεδομένα πλαισίου, αυτή η επιλογή μπορεί να ορίσετε ως προεπιλογή

Πληκτρολογήστε ισοτιμίας: μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, η λειτουργία είναι κανένας: χωρίς ισοτιμία

Περίεργο: περίεργο τύπο

Ακόμη: ακόμα και ο τύπος

Κανένας: κανένας

Διακοπή Bit: ως επί το πλείστον μπορεί να οριστεί ως προεπιλογή

Έλεγχο ροής υλικού: ως επί το πλείστον δεν το χρησιμοποιούν, Ορισμός ως προεπιλογής


3.1 επικοινωνιών δοκιμής


Δοκιμή βήματα:

1. Ετοιμαστείτε το δύο σύνολο των συσκευών, ένα διακόπτη και έναν κεντρικό υπολογιστή, πολλά καλώδια, γραμμή μία 485, συνδέστε τις συσκευές όπως στην εικόνα.

2. ορίσετε την IP του κεντρικού υπολογιστή, τη συσκευή 1 και συσκευή 2 σύμφωνα με την εικόνα εκεί, ανατρέξτε to【2.24 σύστημα IP Configurations】

3. τις διαφορετικές απαιτήσεις στον οικοδεσπότη υπολογιστή πλευρά τρεξίματος, εμφανίζεται ως εικόνα:


4. καθορίζεται η σειρά του telnet 192.168.2.1 και telnet 192.168.2.2 διαφορετικά (δηλαδή Συνδέστε τις δύο συσκευές με διαφορετικές telnet), δείτε τις παρακάτω εικόνες:


5. γράφουν κάποια χαρακτήρες την πλευρά παράθυρο telnet 192.168.2.1, τότε το PC θα στείλετε τι έχετε έγραψε στον εξοπλισμό 192.168.2.1 μέσω δικτύου, αφού ο εξοπλισμός 192.168.2.1 έλαβε το μήνυμα από τέλος PC, θα το αλλάξετε σε 485 σήμα και να παραδώσει τον εξοπλισμό 192.168.2.2 και, αργότερα η 192.168.2.2 Εξοπλισμός πήρε το μήνυμα από 192.168.2.1 εξοπλισμού μέσω 485 κύρια γραμμή, στη συνέχεια, παραδίδουν τι πήρε στον κεντρικό υπολογιστή 192.168.2.3 μέσω δικτύου , τελικά υποδοχής έλαβε το μήνυμα από τον αριθμό 192.168.2.2, το μήνυμα θα εξαχθούν στο παράθυρο telnet η 192.168.2.2. Αντιθέτως είναι το ίδιο! Εν ολίγοις, οι χαρακτήρες στο παράθυρο, πληκτρολογήστε telnet 192.168.2.1 θα τυπωθεί σε αυτό το παράθυρο telnet 192.168.2.2 αντ ' αυτού, χαρακτήρες στο παράθυρο εισόδου telnet 192.168.2.2 θα εκτυπωθεί σε αυτό το παράθυρο telnet 192.168.2.1. εμφανίζονται ως εικόνες παρακάτω:


Optfocus τεχνολογία τώρα σας φέρνει το καλύτερο πρωτόκολλο tcp/ip διακομιστή σειριακή ποιότητας 485 web μετατροπέας έξυπνη διαχείριση από την επαγγελματική εργοστάσιο. Οι γνωστοί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές των διαφόρων ινών οπτικών προϊόντων στην Κίνα, εμείς να σας διαβεβαιώσω την καλή ποιότητα και εξαιρετική απόδοση.

Hot Tags: σειριακή διακομιστή πρωτοκόλλου TCP/IP πρωτόκολλο στο 485 web έξυπνη διαχείριση μετατροπέα, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές
Ένα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Όχι

Εξεταστική

You Might Also Like