Πλεονεκτήματα στη χρήση βιομηχανικών διακοπτών

- Jul 08, 2019-

Οι διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου, επίσης γνωστοί ως μεταγωγείς Ethernet βιομηχανικής στάθμης, είναι συσκευές διανομής Ethernet που χρησιμοποιούνται στον τομέα του βιομηχανικού ελέγχου. Με τη διάδοση της τεχνολογίας IP στο σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας, αναπτύχθηκε έξυπνο σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας σε δίκτυο και ευρέως χρησιμοποιημένοι έξυπνοι διακόπτες POE βιομηχανικής ποιότητας
Ο PoE χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσει και να υποστηρίξει ένα καλώδιο, το οποίο είναι απλό και εξοικονομεί χώρο και η συσκευή μπορεί να κινείται ελεύθερα (απλή και βολική).
Εξοικονόμηση κόστους. Πολλές ζωντανές συσκευές, όπως κάμερες παρακολούθησης βίντεο, πρέπει να εγκατασταθούν σε χώρους όπου είναι δύσκολο να εγκατασταθούν τροφοδοτικά AC. Το PoE εξοικονομεί κόστος και χρόνο, εξαλείφοντας την ανάγκη για δαπανηρές πηγές τροφοδοσίας και το χρόνο που χρειάζεται για την εγκατάσταση τροφοδοτικών.
Οι βιομηχανικοί διακόπτες έχουν τα ακόλουθα ανώτερα χαρακτηριστικά:
1, ταχεία απόλυση
Τα προϊόντα διακόπτη βιομηχανικού επιπέδου μπορούν να σχηματίσουν ένα γρήγορο πλεονασμένο δίκτυο και ο διακόπτης βιομηχανικού επιπέδου έχει χρόνο αυτοθεραπείας μικρότερο από 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Τα εμπορικά προϊόντα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πλεονάζοντα δίκτυα, αλλά το πρωτόκολλο STP πρέπει να ξεκινήσει έτσι ώστε ο περιττός χρόνος να φτάσει τα 10 έως 30 δευτερόλεπτα, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον.
2, αντι-διαταραχή-εφαρμόσιμη σε σκληρό περιβάλλον
Οι διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας μπορούν να λειτουργούν σε σκληρά ηλεκτρομαγνητικά περιβάλλοντα και να έχουν υψηλό επίπεδο προστασίας σε θύρες δεδομένων όπως προστασία από κεραυνούς, ταχείες ομάδες παλμών και στατικό ηλεκτρισμό, ενώ τα εμπορικά χρησιμοποιούμενα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα.
3, καλά χαρακτηριστικά θερμοκρασίας & amp; Λειτουργία εγκατάστασης Ευελιξία
Οι διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας έχουν καλά χαρακτηριστικά θερμοκρασίας και οι διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας είναι σχεδιασμένοι με μεγάλη θερμοκρασία. Θερμοκρασία λειτουργίας: -45 ~ 75 ° C Θερμοκρασία αποθήκευσης: -45 ~ 85 ° C, για την ικανοποίηση της ζήτησης για σταθερότητα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο διακόπτης POE διαθέτει το πρότυπο AF και το πρότυπο. Η μονάδα έχει υψηλότερη παροχή ισχύος από την AF. Γενικά, το πρότυπο είναι συμβατό με το πρότυπο AF και υποστηρίζει το πρότυπο.
Ο τελικός εξοπλισμός τροφοδοσίας ισχύος PoE θα τροφοδοτεί μόνο τον εξοπλισμό που πρέπει να τροφοδοτηθεί. Μόνο όταν είναι συνδεδεμένος ο εξοπλισμός που πρέπει να τροφοδοτηθεί, το καλώδιο Ethernet θα έχει τάση, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο διαρροής στη γραμμή. (Ασφάλεια)
SHENZHEN OPTFOCUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΑ .. .. .. .., LDD βρίσκεται στην επιστημονική βάση Shenzhen της έρευνας, Shenzhen University City. Συγκεντρώνει μια ομάδα νέων με επαγγελματική γνώση και έχει τις ρίζες της στο Shenzhen. Επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων τεχνολογίας μετάδοσης οπτικών ινών και επιδιώκει να φέρει SHENZHEN OPTFOCUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CO .. .. .. LTD προϊόντα έχουν γίνει ένα γνωστό εμπορικό σήμα στην Κίνα. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν πομποδέκτες οπτικών ινών, συστήματα EPON, διακόπτες Ethernet, EOC, διακόπτες POE, διακόπτες οπτικών ινών, βιομηχανικούς μεταγωγείς Ethernet, CWDM, οπτικά τερματικά βίντεο και άλλες συσκευές πρόσβασης οπτικών ινών μετάδοσης. Κλήση στο +86 -19925421817

Ένα ζευγάρι:2.5 Η GPON OLT / ONU θα παραμείνει το σημαντικότερο προϊόν στην παγκόσμια αγορά PON τα επόμενα τρία χρόνια. Επόμενη:Βιομηχανική Ασφάλεια Διαδικτύου Η ζωή δεν είναι παιχνίδι