Πλεονεκτήματα των PoE + Διακόπτες

- Sep 27, 2019-

(1) Υψηλότερη ισχύς: Οι διακόπτες PoE + μπορούν να παρέχουν ισχύ έως 30 W ανά θύρα, ενώ οι διακόπτες PoE μπορούν να παρέχουν ισχύ έως 15,4 W ανά θύρα. Η ελάχιστη διαθέσιμη ισχύς στον εξοπλισμό τροφοδοσίας του διακόπτη PoE είναι 12,95 W ανά θύρα, ενώ η ελάχιστη διαθέσιμη ισχύς στον διακόπτη PoE + είναι 25,5 W ανά θύρα.

(2) Η συμβατότητα είναι ισχυρότερη: Οι πομποδέκτες PoE και POE + κατανέμουν τα επίπεδα ισχύος από το 0-4 ανάλογα με τη δύναμη που χρειάζονται. Όταν μια συσκευή τροφοδοσίας είναι συνδεδεμένη σε μια συσκευή τροφοδοσίας, τροφοδοτεί την κατηγορία της στη συσκευή τροφοδοσίας έτσι ώστε η συσκευή τροφοδοσίας να μπορεί να παρέχει τη σωστή ισχύ για αυτήν. Οι συσκευές πρώτου στρώματος, δεύτερου στρώματος και τρίτης στρώσης χρειάζονται πολύ χαμηλή ισχύ, χαμηλή ισχύ και μεσαία ισχύ αντίστοιχα, ενώ οι διακόπτες τεσσάρων επιπέδων (PoE +) χρειάζονται πολλή ισχύ και μπορούν να είναι συμβατοί μόνο με συσκευές τροφοδοσίας PoE +.

(3) Περαιτέρω μείωση του κόστους: Είναι πιο εύκολο για τον PoE + να λειτουργεί με συνηθισμένες διασυνδέσεις Ethernet χρησιμοποιώντας τυπική καλωδίωση (Cat 5), έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για "νέες γραμμές". Αυτό σημαίνει ότι η υπάρχουσα υποδομή καλωδίωσης δικτύου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να εκτελείται εναλλασσόμενη τάση υψηλής τάσης ή χωριστές συνδέσεις ισχύος για κάθε ενσωματωμένο διακόπτη.

(4) Πιο ισχυρό: ο PoE + χρησιμοποιεί μόνο CAT5 (ο οποίος έχει οκτώ εσωτερικά καλώδια σε σύγκριση με τέσσερα καλώδια CAT3), γεγονός που μειώνει τη δυνατότητα σύνθετης αντίστασης και κατανάλωσης ρεύματος. Επιπλέον, ο PoE + επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να παρέχουν μεγαλύτερες λειτουργίες, όπως την παροχή νέων απομακρυσμένων διαγνωστικών ισχύος, την αναφορά καταστάσεων και τη διαχείριση ενέργειας για συσκευές τροφοδοσίας (συμπεριλαμβανομένου του απομακρυσμένου κύκλου ισχύος για ενσωματωμένους διακόπτες).

Το παραπάνω είναι η διαφορά μεταξύ PoE switch και PoE + μέσω της εισαγωγής παραπάνω, θα πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ των δύο. Εν ολίγοις, οι διακόπτες PoE και οι διακόπτες PoE + μπορούν να τροφοδοτήσουν τους διακόπτες δικτύου όπως οι κάμερες δικτύου, τα τηλέφωνα AP και IP και να έχουν υψηλή ευελιξία, σταθερότητα και δυνατότητα αντι-EMI.


Ένα ζευγάρι:Μια σύντομη εισαγωγή στο ρόλο του OLT Επόμενη:Πώς να επιλέξετε τη σωστή γραμμή δικτύου