Ανάλυση στο βιομηχανικό Ethernet

- Feb 13, 2017-

⑴ παραδοσιακή βιομηχανική βιομηχανικών Ethernet στην παράγραφο άνω και κάτω δικτύου χρησιμοποιώντας διαφορετικά της συμφωνίας δεν αμοιβαία λειτουργία, έτσι ώστε χρησιμοποιώντας ένα τείχος προστασίας επιπέδου αποτρέψετε Εξωτερικών από παράνομη πρόσβαση, αλλά βιομηχανική Ethernet θα ελέγχουν στρώμα και στρώμα σύνδεσης διαχείρισης επάνω, άνω και κάτω δίκτυο σκέψη χρησιμοποιώντας ίδια της συμφωνίας, έχει αμοιβαία λειτουργία σεξ, έτσι ώστε χρησιμοποιώντας δύο επιπέδου firewall, το δεύτερο επίπεδο του τείχους προστασίας για το εσωτερικό δίκτυο ασπίδα της παράνομης πρόσβασης και διανομής διαφορετική άδεια νόμιμου χρήστη των διαφορετικών επιτρέπεται. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις πολιτικές καταγραφής φιλτράρισμα και login.

Δικαιώματα διαχείρισης μέτρα πρέπει να ληφθούν, βάσει εκχωρημένα δικαιώματα και δικαιώματα μπορούν να εκχωρηθούν σύμφωνα με τη λειτουργία. Άκρως επαγγελματική εργοστάσια εφαρμογή, διαχείριση δικαιωμάτων μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες. Και να περιορίσει την βασική πρόσβαση workstationand #39; s λειτουργικό σύστημα και σύστημα διαχείρισης Ενσωματωμένος εξοπλισμός πρέπει να έχουν μια εγγραφή της συνάρτησης αναθεώρηση, αυτόματα εγγραφές παράμετροι συσκευής να τροποποιήσετε εκδήλωση: ποιος την τροποποίησε, ο λόγος για αυτήν την αλλαγή, τροποποιήστε τις παραμέτρους πριν και μετά, ώστε να είναι καλά τεκμηριωμένη.

Β μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εφαρμογή της βιομηχανικής Ethernet κλειδί για την κρυπτογράφηση ως ένας τρόπος για να αποτρέψει την κλοπή. Υπάρχουν κυρίως δύο είδη cryptosystems: ciphers συμμετρικών και ασύμμετρη κρυπτογράφηση. Cryptosystems συμμετρικές κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση και οι δύο πλευρές το ίδιο κλειδί και κλειδί μυστικό, επειδή το διανομής κλειδιού πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την ανακοίνωση, στην οποία αυτή η σύνδεση δεν είναι ασφαλής. Ασύμμετρη κρυπτογραφία, λόγω βιομηχανικής Ethernet αποστολή περιοδικών μηνυμάτων, έτσι ώστε χρησιμοποιώντας αυτήν την μέθοδο κρυπτογράφησης είναι αρκετά γρήγορη. Για βιομηχανική Ethernet είναι εφικτό. Επίσης πρόσβαση στην εξωτερική κόμβους για την πρόληψη.

⑶ σε πραγματικό χρόνο βιομηχανική Ethernet καθορίζεται κυρίως από την ακόλουθη εγγύηση: περιορισμοί βιομηχανικό φορτίο επικοινωνίας Ethernet, 100 M fast Ethernet τεχνολογία χρησιμοποιείται για να βελτιώσει το εύρος ζώνης, switched Ethernet τεχνολογία και πλήρης αμφίδρομη επικοινωνία οθόνη φυσικό μηχανισμό CSMA/CD. Με το άνοιγμα της διασύνδεσης των δικτύων και την εισαγωγή του συστήματος αυτοματισμού για ένα μεγάλο αριθμό της τεχνολογίας, μαζί με το πρωτόκολλο TCP/IP, η ίδια Ανοίξτε και ατελείωτες δίκτυο ιού και μέσα επίθεσης, ασφάλεια του δικτύου μπορεί να γίνει μια εξαιρετική πρόβλημα που επηρεάζει βιομηχανική Ethernet σε πραγματικό χρόνο.


Ένα ζευγάρι:Επικοινωνιών ορολογία και πρότυπα επικοινωνίας Επόμενη:Συστήματα βιομηχανικών Ethernet