Επιλογή μάρκας βιομηχανικών διακοπτών OPTFOCUS

- Jul 23, 2019-

Τα τελευταία χρόνια, οι επενδύσεις στη δημοτική βιομηχανία συνέχισαν να αυξάνονται και η καθαρή ενέργεια και η επεξεργασία των λυμάτων έχουν γίνει σημεία επένδυσης. Στους δημοτικούς κλάδους όπως η ηλεκτρική ενέργεια, η παροχή νερού και το φυσικό αέριο, η ευφυής ανάπτυξη συστημάτων αυτόματης ανάγνωσης και παρακολούθησης μετρητών θα ενισχύσει περαιτέρω τη ζήτηση για τηλεπικοινωνιακές επενδύσεις και η κλίμακα της αγοράς βιομηχανικών διακοπτών στη βιομηχανία αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά.


Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των εγχώριων βιομηχανικών προϊόντων διακόπτη μάρκας είναι η απόδοση υψηλού κόστους. Αυτό συμβαδίζει επίσης με τη ζήτηση της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας, οπότε με την αυξανόμενη ζήτηση βιομηχανικών διακοπτών της βιομηχανίας ασφάλειας, οι εγχώριοι κατασκευαστές βιομηχανικών διακοπτών αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς. Με την ανάπτυξη και την ωριμότητα της τεχνολογίας μεταγωγής, ο εγχώριος βιομηχανικός μετασχηματιστής Ethernet θα γίνει σύντομα η κύρια ροή των προϊόντων μετάδοσης στον τομέα της ασφάλειας.


Σύμφωνα με το κέντρο έρευνας αγοράς, το Industrial Ethernet είναι ένα αποδοτικό τοπικό δίκτυο. Είναι ένα σημαντικό μέρος του σύγχρονου συστήματος παραγωγής βιομηχανικών αυτοματισμών. Είτε πρόκειται για μετάδοση δεδομένων αισθητήρων, είτε για έλεγχο εξοπλισμού παραγωγής, κλπ., Αυτά απαιτούν Ethernet για να σχηματίσουν το βασικό δίκτυο ελέγχου. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους η βιομηχανική χρήση Ethernet χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην παραγωγή αυτοματισμού.


Οι βιομηχανικοί διακόπτες πρέπει να προσαρμοστούν στις σκληρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις από την άποψη της βιομηχανικής ποιότητας, ευέλικτης δικτύωσης: υψηλή αξιοπιστία, υψηλή δυνατότητα κλιμάκωσης, πλεονασμός δικτύου: διασφάλιση αξιοπιστίας σε πραγματικό χρόνο δεδομένων, ανάγκη υψηλής απόδοσης πλεονασμού ισχύος, υποστήριξη VLAN, την ασφάλεια, την απλούστευση της διαχείρισης του δικτύου και ορισμένες λειτουργίες διαχείρισης δικτύου για την επίτευξη. Απομακρυσμένη διαχείριση του εξοπλισμού.

image

Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια ανάπτυξης, η OPTFOCUS έχει αναπτύξει από τον αρχικό οπτικό πομποδέκτη σε μια σειρά προϊόντων οπτικής μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένου του μεταγωγέα PoE βιομηχανικού βαθμού, του διακόπτη Industrial Ethernet, του συστήματος EPON, του διακόπτη οπτικών ινών και του διακόπτη Industrial Ethernet οδηγού. Τα προϊόντα είναι σε όλη τη χώρα, σε δημόσια ασφάλεια, ραδιόφωνο και τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, τραπεζικές εργασίες, ακίνητα, ενέργεια και ενέργεια, σιδηροδρομική διαμετακόμιση, αυτοκινητόδρομος, γέφυρα, σήραγγα, αεροδρόμιο και άλλα συστήματα δικτύου. Και βασιζόμενοι σε ισχυρή τεχνική δύναμη, σταθερή απόδοση του προϊόντος, καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ώριμες λύσεις συστήματος έχουν αναγνωριστεί ευρέως από την αγορά.


Τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε όλο τον κόσμο, όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, το Ντουμπάι, η Ινδία, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Σιγκαπούρη και ούτω καθεξής.


Επιλέξτε το διακόπτη PoE βιομηχανικού βαθμού OPTFOCUS, όχι! Creative, μην ξεχνάτε την αρχική ιδέα, περισσότερο από δέκα χρόνια, εστιάζετε στη μετάδοση. Ξέρω ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα. Καλώς ήλθατε στο τηλέφωνο: + 86-19925421817


Ένα ζευγάρι:Πώς να αποτρέψετε την απειλή μεταβατικής τάσης της διασύνδεσης PoE χρησιμοποιώντας Διαφορική λειτουργία Επόμενη:Απόσταση μετάδοσης οπτικών τερματικών