Επιλέξτε έναν διακόπτη σε επίπεδο βιομηχανίας που σας ταιριάζει

- Jul 16, 2019-

Ποιοι βιομηχανικοί μεταγωγείς Ethernet ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες εφαρμογές στα εργοστάσια; Αυτό είναι πράγματι ένα ανησυχητικό πράγμα εξαιτίας της ανάγκης να εξεταστούν πολλοί παράγοντες, όπως το περιβάλλον εργασίας, ανεξάρτητα από το αν απαιτείται ή όχι πλεονασμός, διαχείριση δικτύου και διαχείριση εκτός δικτύου, μελλοντική συντήρηση και επεκτασιμότητα κ.ο.κ. Οι κατασκευαστές μεταγωγέων βιομηχανικού επιπέδου εμφανίζονται στην αγορά και τα προϊόντα διαφόρων κατασκευαστών μεταγωγέων βιομηχανικού επιπέδου είναι επίσης διαφορετικά. Εάν οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν έναν διακόπτη βιομηχανικού επιπέδου που είναι κατάλληλος για τον εαυτό τους, πρέπει να δώσουν προσοχή στο πρόβλημα.
1, επειδή η επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας σε διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου είναι θανατηφόρος, στο σχεδιασμό αυτού του τύπου προϊόντος, εκτός από τα εξαρτήματα της συσκευής για να επιλέξει ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών κατασκευαστικών στοιχείων βιομηχανικού επιπέδου, πρέπει να δώσουμε πλήρη προσοχή στο θερμικό σχεδιασμό του εξοπλισμού. Οι διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας πρέπει να χρησιμοποιούν ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας (HighSPD) με έξυπνα κυκλώματα παρακολούθησης για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της λειτουργίας των διακοπτών δικτύου σε πραγματικό χρόνο, όπως η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του ανεμιστήρα του κιβωτίου, η θερμοκρασία του κυκλώματος ανταλλαγής, του κουτιού και τη θερμοκρασία της συσκευής οπτικού πομποδέκτη. Αυτό καλούμε έναν "έξυπνο ανεμιστήρα".
2, σε πραγματικό χρόνο, στο βιομηχανικό σύστημα ελέγχου, σε πραγματικό χρόνο μπορεί να οριστεί ως η απάντηση του συστήματος σε ένα συμβάν μεταξύ των δοκιμαστικών. Με άλλα λόγια, μετά από ένα συμβάν, το σύστημα πρέπει να ανταποκρίνεται εντός ενός επακριβώς προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου. Ωστόσο, οι απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο για τη μετάδοση δεδομένων στον κλάδο είναι πολύ αυστηρές και οι επικαιροποιήσεις δεδομένων συχνά ολοκληρώνονται εντός δεκάδων κρατών μελών. Επίσης, λόγω του μηχανισμού CSMA / CD που υπάρχει στο Ethernet, όταν υπάρχει σύγκρουση, τα δεδομένα πρέπει να επανεκδίδονται και μπορούν να γίνουν έως και 16 προσπάθειες. Είναι σαφές ότι αυτός ο μηχανισμός επίλυσης συγκρούσεων έρχεται σε βάρος του χρόνου. Και όταν η γραμμή πέσει, είναι μόνο μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή ολόκληρης της παραγωγής ή ακόμα και τον εξοπλισμό, τα ατυχήματα στην προσωπική ασφάλεια.

image

3, η αξιοπιστία, επειδή το Ethernet στην αρχή του σχεδιασμού, δεν είναι από την εφαρμογή βιομηχανικού δικτύου. Όταν εφαρμόζονται στον βιομηχανικό χώρο, που αντιμετωπίζουν κακές συνθήκες εργασίας, σοβαρές παρεμβολές μεταξύ τους, κλπ., Αναπόφευκτα θα μειωθεί η αξιοπιστία τους. Στο περιβάλλον παραγωγής, το βιομηχανικό δίκτυο πρέπει να έχει καλή αξιοπιστία, ανάκτηση και συντηρησιμότητα. Δηλαδή, εάν αποτύχει κάποιο στοιχείο σε ένα δίκτυο, δεν θα προκαλέσει τη συντριβή και την κατάρρευση εφαρμογών, λειτουργικών συστημάτων ή ακόμα και συστημάτων δικτύου.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., LTD.
Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία ανάπτυξης, Huawei και ZTE, η εταιρεία έχει αναπτύξει, παράγει και πωλεί προϊόντα οπτικών επικοινωνιών από μόνος του. Η σειρά πωλήσεων προϊόντων καλύπτει ολόκληρη τη χώρα και συνεχίζει να βαίνει βαθιά. Προκειμένου να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα του προϊόντος, οι μέγιστες δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών. καλέστε στο +86 -19925421817

Ένα ζευγάρι:Διασύνδεση ευφυών κτιρίων Επόμενη:Διαφορές μεταξύ δρομολογητών και διακοπτών