ΕΠΠ (Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για την οπτική επικοινωνία): 17-21 Σεπτεμβρίου 2017

- Sep 05, 2017-

Τώρα στο 43ο έτος και επιστρέφοντας στη Σουηδία για πρώτη φορά από το 2004, η φετινή έκθεση ΕΠΠ είναι ένα πλήρες ξεπούλημα, δεν είναι καμία έκπληξη, με φορείς και παρόχους υπηρεσιών τώρα αναζητούν όλο και περισσότερο προς τους κατασκευαστές οπτικών ινών για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για νέα τεχνολογίες.

«Το γεγονός μας είχε να κάνει περισσότερο διαθέσιμο χώρο έκθεσης και εν συνεχεία sold out το πρόσθετο διάστημα μέσα σε ένα θέμα εβδομάδων λέει πολλά για ό, τι μια σημαντική στιγμή, αυτό είναι για τη βιομηχανία οπτικών ινών, «είπε Beverley Lucas, διευθυντής εκδήλωση για Nexus Media Events Ltd, οι διοργανωτές της έκθεσης ΕΠΠ. «Η εκδήλωση παρέχει ένα μεγάλο φόρουμ για τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας μας να συναντηθούν και να κάνουν επιχειρήσεις, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω εταιρείες νέα και παλιά στην φετινή έκθεση.»

Σημαντική υποστήριξη από τους κατασκευαστές της χώρας υποδοχής έχει βοηθήσει ΕΠΠ να πετύχει αυτό το ορόσημο. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να συναντηθεί με γνωστά ονόματα της ΕΠΠ, όπως Finisar, η Fujikura, η Fujitsu, η Huawei, η Intel, η Keysight, η Lumenturn και η Sumitomo.

Hot διάσκεψη θέματα για φέτος περιλαμβάνουν οπτικών ινών συσκευές και ενισχυτές, ολοκληρωμένα συστήματα και η οπτική επεξεργασία, ψηφιακές τεχνικές για οπτικές επικοινωνίες, μετάδοση υποσυστήματα και στοιχεία δικτύου, datacom υλικού, από σημείο σε σημείο τεχνολογίες, κέντρα δεδομένων, και μετρό, πρόσβαση και εσωτερική δίκτυα.

Εκτός από τη Διάσκεψη, η φετινή αγορά εστίασης, του ΕΠΠ συμπυκνωμένο εμπορικά σεμινάρια on-όροφο, θα διεύθυνση ινών πρόσβασης, δεδομένα κέντρο και δίκτυο ευκινησία θέματα, με παρουσιάσεις από την ομάδα Δέλτα, Ethernet Συμμαχία, άρκευθο δικτύων, Η Microsoft, το ωάριο και το Viavi.

Ένα ζευγάρι:Ανάλυση βιομηχανικών χαρακτηριστικών Ethernet και χρήση της προσοχής Επόμενη:CIOE (έκθεση διεθνούς οπτικοηλεκτρονικών Κίνα): 6-9 Σεπτεμβρίου, 2017