Διακόπτες Ethernet Πώς να χρησιμοποιήσετε

- Aug 25, 2017-

Πρώτα απ 'όλα, αυτό που λέμε εδώ είναι ότι ο "διακόπτης Ethernet" είναι ένας οικιακός διακόπτης Ethernet ή άλλοι μικρότεροι διακόπτες δικτύου που χρησιμοποιούνται, αυτός ο διακόπτης είναι γενικά ανόητος. Και οι μεγάλοι διακόπτες χρειάζονται πιο περίπλοκη διαμόρφωση, όχι εδώ. Έτσι, στο σπίτι, μικρά switches Ethernet πώς να το χρησιμοποιήσετε; Στην πραγματικότητα, πολύ απλή, μια πρόταση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί πώμα. Συνδέεται με την τροφοδοσία, τότε το καλώδιο Internet θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, οι μαθητές συχνά έχουν διαπιστώσει ότι η λειτουργία του διακόπτη δεν τους αρέσει η φαντασία τους. Θα πραγματοποιήσετε αναζήτηση: πώς να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες Ethernet; Εδώ, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τον γενικό σκοπό του διακόπτη:

Εικόνα που θα παρέχει περισσότερες διεπαφές, έτσι ώστε περισσότερος εξοπλισμός (όπως: υπολογιστής) να έχει πρόσβαση στο καλώδιο Internet.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν διακόπτες, ο διακόπτης είναι θύρα LAN, τότε ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή Η θύρα LAN. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουν προσοχή:

Εάν συνδέετε το εξωτερικό καλώδιο απευθείας στο διακόπτη. Και μετά, τότε ο υπολογιστής, dial-up πρόσβαση στο Internet σε έναν υπολογιστή, αυτή τη φορά, ο διακόπτης σχεδόν δεν έχει αποτέλεσμα, λάβατε τους άλλους διακόπτες στον υπολογιστή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet.

Η σωστή προσέγγιση θα πρέπει να είναι ότι ο δρομολογητής καλωδίου υπαίθρου δικτύου ή το Modem (γάτα), στο δρομολογητή ή στο μόντεμ (γάτα) στον επιλογέα και μετά στη συνέχεια να ανταλλάξει τον υπολογιστή, οπότε η πρόσβαση στους άλλους διακόπτες του υπολογιστή μπορεί να έχει πρόσβαση Το Διαδίκτυο

Επίσης, πρέπει να δώσουν προσοχή στις διαφορετικές γραμμές καλωδιακής σύνδεσης: η ίδια συσκευή εγκάρσια γραμμή, διαφορετική ευθεία εξοπλισμού. Οι δρομολογητές και οι υπολογιστές ανήκουν στον ίδιο εξοπλισμό, οι διακόπτες και οι υπολογιστές είναι ετερογενής εξοπλισμός. Ωστόσο, η τρέχουσα κάρτα είναι γενικά σε θέση να προσαρμόζεται αυτόματα, ανεξάρτητα από την εγκάρσια γραμμή, ευθείες γραμμές μπορεί να είναι.


Ένα ζευγάρι:Fiber διακόπτη γρήγορα αντιπαρεμβατική ικανότητα Επόμενη:Προσαρμογέας FiberSuperior Performance Σταθερό και αξιόπιστο