Μεταγωγείς Ethernet εργασίας αρχή και Εισαγωγή συνάρτησης

- Sep 30, 2017-

Η δομή του διακόπτη Ethernet είναι ότι κάθε θύρα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον κεντρικό υπολογιστή, και γενικά λειτουργεί σε πλήρως αμφίδρομο τρόπο λειτουργίας. Ο διακόπτης μπορεί να συνδεθεί πολλά ζευγάρια των λιμένων την ίδια στιγμή, έτσι ώστε κάθε ζεύγος των κεντρικών υπολογιστών που επικοινωνούν μπορεί να μεταδώσει δεδομένα χωρίς σύγκρουση, σαν να ήταν ένα μέσο επικοινωνίας.

1. ο ρόλος του διακόπτη Ethernet

Εφαρμογές διακόπτη Ethernet είναι η πιο κοινή, η τιμή είναι φθηνότερη. Πλήρης σειρά ποιοτήτων. Ως εκ τούτου, την περιοχή εφαρμογής είναι πολύ μεγάλη, σε μεγάλες και μικρές τοπικού δικτύου μπορεί να δει τους ίχνος. Διακόπτες Ethernet έχουν συνήθως αρκετές στα διάφορα λιμάνια δωδεκάδα. Στην ουσία, είναι μια πολλαπλών θυρών γέφυρα. Επιπλέον, το ποσοστό θύρα μπορεί να είναι διαφορετικά, το έργο μπορεί να επίσης είναι διαφορετική, όπως μπορούν να παρέχουν 10M, 100 M bandwidth, παρέχοντας αμφίδρομη, Πλήρης-ντούμπλεξ, προσαρμοστική δουλειά και ούτω καθεξής.

2. Πώς λειτουργεί ο διακόπτης Ethernet

Ο διακόπτης Ethernet είναι το επίπεδο σύνδεσης δεδομένων της μηχανής, Ethernet χρησιμοποιεί τη φυσική διεύθυνση (διεύθυνση MAC), 48 bits και 6 byte. Λειτουργεί ως εξής: όταν λαμβάνει μια εκπομπή πλαίσιο, προωθεί σε όλες τις θύρες εκτός από στη θύρα παραλαβής. Όταν ληφθεί ένα πλαίσιο unicast, ελέγχει τη διεύθυνση προορισμού και αντιστοιχεί στην δική της MAC πίνακα διεύθυνση. Αν υπάρχει μια διεύθυνση προορισμού, αυτό προωθείται. Εάν δεν υπάρχει καμία πλημμύρες (εκπομπή), εάν δεν υπάρχει καμία διεύθυνση κεντρικού υπολογιστή MAC και το πλαίσιο εάν ο προορισμός διεύθυνση MAC είναι η ίδια, τον κεντρικό υπολογιστή MAC διεύθυνση προστίθεται αυτόματα την MAC πίνακα διεύθυνση.

Ο διακόπτης χωρίζει στον τομέα της σύγκρουσης, και κάθε λιμάνι είναι ανεξάρτητη από έναν τομέα της σύγκρουσης. Κάθε θύρα, εάν υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα δεδομένων για την αποστολή, το λιμάνι θα λάβετε πρώτα η αναμονή για να στείλετε τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο μητρώο, όταν έστειλε να στείλετε ξανά.


Ένα ζευγάρι:OPTFOCUS σας περιμένει στο εκθεσιακό ΕΠΠ (Booth No.468) Επόμενη:Πώς να κάνει Ethernet διακόπτες και δρομολογητές πιο ασφαλής;