Ινών προσαρμογέα επιδόσεων σημαντικό εισαγωγή

- Nov 03, 2017-

Ο συνδετήρας οπτικών ινών είναι μια συσκευή που μπορεί να είναι ανεξάρτητη (κινητή) μεταξύ της οπτικής ίνας και η οπτική ίνα. Ο συνδετήρας οπτικών ινών ακριβώς συνδέει τα πρόσωπα δύο τέλος της οπτικής ίνας, έτσι ώστε η οπτική ενέργεια εξόδου από οπτική ίνα μπορούν να προσαρτηθούν σε λήψη οπτικής ίνας στο μέγιστο βαθμό, και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο σύστημα λόγω της παρέμβασης οπτικές συνδέσεις, που αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση για συνδέσεις οπτικών ινών. Σε κάποιο βαθμό, οπτικών ινών συνδέσεις επηρεάζουν επίσης την αξιοπιστία και την απόδοση των συστημάτων οπτικής μετάδοσης. Συνδέσεις οπτικών ινών, ανάλογα με το μέσο διαφορετικό μετάδοσης μπορεί να διαιρεθεί σε κοινή συνδετήρας οπτικών πυρίτιο-βασισμένα single-mode ίνα, υποδοχή Multi-λειτουργία, καθώς και άλλα πλαστικά μέσα όπως το μέσο μετάδοσης για συνδέσεις οπτικών ινών? Σύμφωνα με το βύσμα δομή μπορεί να χωριστεί σε: FC, SC, ST, LC, D4, DIN, MU, MT και ούτω καθεξής. Ανάμεσά τους, η υποδοχή του ST χρησιμοποιείται συνήθως για εξοπλισμό καλωδίωσης, όπως fiber ενημερωμένη έκδοση κώδικα πίνακες, μονάδες οπτικών ινών, κλπ.? και συνδετήρες SC και MT χρησιμοποιούνται συνήθως για τον εξοπλισμό του δικτύου. Σύμφωνα με το τέλος της ίνας σχήμα χωρίζεται σε FC, PC (συμπεριλαμβανομένων των ΕΣΠ ή UPC) και APC? σύμφωνα με τον αριθμό των οπτικών ινών πυρήνων υπάρχουν ενιαίος-πυρήνων και πολλαπλών πυρήνων (όπως το MT-RJ) σημεία. Οπτικών ινών συνδέσεις χρησιμοποιούνται ευρέως και είναι ποικίλη.

Οπτικών ινών προσαρμοστές χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως! Στην πραγματικότητα, σε γενικές γραμμές, βλέπουμε σπάνια άμεσα στη ζωή, αλλά εάν χρησιμοποιείτε οπτικών ινών σπίτι, τότε αυτό θα συνδέονται στενά! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις σημαντικές επιδόσεις των οπτικών ινών προσαρμογέα αυτό!

Επιβραδυντικά φλόγας πυρίμαχο υλικό είναι το κάψιμο σημείο, ένα υλικό καλό προσαρμογέα δεν είναι εύκολο να καψουν κάτω από την πυρκαγιά, η οποία είναι ένα άριστο επίπεδο επιβραδυντικά φλόγας.

2. Ζεσταίνετε παραμόρφωση θερμοκρασία. Πλαστικό θα απορυθμίσει υπό πίεση θερμότητας, ειδικά στην άγρια φύση. Ως εκ τούτου, η θερμοκρασία παραμόρφωσης θερμότητας προσαρμογέα είναι επίσης σημαντικός δείκτης.

3. λειτουργούσα θερμοκρασία -40 ~ 75. Αυτό είναι ένα κανονικό προσαρμογέα εμβέλειας εργασίας. Εάν ο προσαρμογέας είναι από επίδραση στις χαμηλές θερμοκρασίες θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο, γενικά δουλεύει αυτή θερμοκρασία μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Απώλεια εισαγωγής. Απαιτούν γενικά απώλεια λιγότερο από 0.2dB, αν η απώλεια θα επηρεάσει την υψηλή μετάδοσης του φωτός, τότε η ταχύτητα του δικτύου σας θα είναι πολύ κάρτα.

Αριθμός σκάφους 5. Τρέχει συνεχώς ανάμεσα βύσμα ανάγκη συνεχούς διανθισμένος, συνήθως απαιτούν περισσότερο από 500 να είναι ειδική, χαμηλή ή μικρότερο αντίκτυπο στο τελευταίο μέρος του ένα μεγαλύτερο, το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής.

6. σταθερή ποιότητα. Πολλοί προσαρμογείς στην παραγωγική διαδικασία θα εμφανιστούν χρώμα, το οποίο δεν είναι βέβαιοι κατά την παραγωγική διαδικασία, καθώς και κάποια μικρά προβλήματα, όπως το κέλυφος κάταγμα, πάχος και ούτω καθεξής! Πρέπει να κρατάτε!


Ένα ζευγάρι:Ethernet εναλλάσσει τη χρήση του κοινόχρηστο βασίζεται σε λεωφορείο μεταφοράς πολυμέσων LAN Επόμενη:Είναι ο προσαρμογέας ινών και συζεύκτης ινών το ίδιο πράγμα;