Προσαρμογέας ινών Ανώτερη απόδοση και σταθερή και αξιόπιστη

- Oct 23, 2017-

Ο προσαρμογέας οπτικών ινών ονομάζεται επίσης σύνδεσμος ίνας, που αποτελεί το συνδετικό τμήμα στο ζεύγος ενεργών οπτικών ινών. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν: FC. SC. ST. LC. Mtrj. Χρησιμοποιείται ευρέως σε ράφια καλωδίωσης οπτικών ινών (ODF). Εξοπλισμός επικοινωνίας οπτικών ινών. Οργανα. Εξαιρετική απόδοση, σταθερή και αξιόπιστη.

Η ίνα συνδέεται μέσω του προσαρμογέα μέσω του εσωτερικού περιβλήματος ανοίγματος για να εξασφαλίσει την υψηλότερη απόδοση σύνδεσης μεταξύ των καλωδίων μεταφοράς ινών. Μια ποικιλία λεπτών σταθερών φλαντζών έχει σχεδιαστεί για να στερεώνεται σε διάφορα πλαίσια.

Ένας προσαρμογέας μετασχηματισμού μπορεί να συνδέσει διαφορετικούς τύπους συνδέσμων jumper ινών και να παρέχει μια σύνδεση μεταξύ των τελικών επιφανειών APC. Διπλές ή πολλές συνδέσεις μπορούν να αυξήσουν την πυκνότητα εγκατάστασης.

Ο προσαρμογέας ινών χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως! Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας είναι σπάνια άμεσα, αλλά το σπίτι σας, αν η χρήση των ινών θα είναι στενά συνδεδεμένες! Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικές επιδόσεις του προσαρμογέα οπτικών ινών!

1. επιβραδυντικό φλόγας. Το επιβραδυντικό φλόγας είναι το σημείο καύσης του υλικού, το καλό υλικό προσαρμογής κάτω από το σημείο πυρκαγιάς δεν είναι εύκολο να καεί, αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίπεδο επιβράδυνσης της φλόγας.

2. Θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης. Το πλαστικό μπορεί να παραμορφωθεί υπό θερμική πίεση, ειδικά στη φύση. Συνεπώς, η θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης του προσαρμογέα είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης.

3. Θερμοκρασία λειτουργίας -40 ~ 75. Αυτό είναι ένα κανονικό εύρος λειτουργίας για τον προσαρμογέα. Εάν η ψυχρή θερμοκρασία του προσαρμογέα χάνει την αποτελεσματικότητά του, θα είναι πολύ μεγάλη, έτσι γενικά σε αυτή τη θερμοκρασία λειτουργίας μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

4. Απώλεια εισαγωγής. Γενικές απαιτήσεις για απώλεια μικρότερη από 0.2DB, αν η απώλεια είναι υψηλή θα επηρεάσει τη μετάδοση του φωτός, τότε η ταχύτητα του δικτύου σας θα είναι πολύ κάρτα.

5. Αριθμός ενθέτων. Κατά τη συνεχή λειτουργία μεταξύ της ανάγκης για συνεχή εισαγωγή, γενικά χρειάζονται περισσότερες από 500 φορές για να πληρούν τις προϋποθέσεις, χαμηλές ή λιγότερες στην καθυστερημένη πρόσκρουση μιας μεγαλύτερης, μειωμένης ζωής.

6. Σταθερή ποιότητα. Πολλοί προσαρμογείς στη διαδικασία παραγωγής θα εμφανιστεί χρωματική εκτροπή, αυτό είναι στο σύνδεσμο παραγωγής δεν είναι καλό, καθώς και μερικά μικρά προβλήματα, όπως κάταγμα κάταγμα, πάχος και ούτω καθεξής! Να είσαι σίγουρος!

Σκέψεις

Το επίπεδο ποιότητας της αγοράς δεν είναι ομοιογενές, η γενική επιλογή Σταθερότητα Η καλύτερη απώλεια είναι η χαμηλότερη!


Ένα ζευγάρι:Ethernet διακόπτες μια συσκευή με σύνδεση δικτύου Επόμενη:Ανάλυση βιομηχανικών χαρακτηριστικών Ethernet και χρήση της προσοχής