Ανώτερη απόδοση ινών προσαρμογέα σταθερό και αξιόπιστο

- Sep 14, 2017-

Οπτικών ινών προσαρμογέα (επίσης γνωστή ως η φλάντζα), επίσης γνωστή ως συνδετήρας οπτικών ινών, είναι η υποδοχή σύνδεσης οπτικών ινών. Σειρά προϊόντων περιλαμβάνει: FC. SC. ΑΓΊΟΥ LC. MTRJ. Χρησιμοποιείται ευρέως σε Επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών (ODF). Οπτικών ινών εξοπλισμού επικοινωνίας. Ανώτερη απόδοση, σταθερή και αξιόπιστη.

Οι ίνες που συνδέονται με προσαρμογείς μέσω τους εσωτερική δακτυλίους ανοιχτό να εξασφαλιστεί μέγιστη linkability μεταξύ ινών άλτες. Προκειμένου να καθοριστεί σε μια ποικιλία από πάνελ, σχεδίασε επίσης μια ποικιλία από εκλεκτά σταθερή φλάντζα. Προσαρμογείς μετασχηματιστή μπορεί να συνδεθεί με διάφορους τύπους ινών άλτης διεπαφών και παρέχουν συνδέσεις μεταξύ APC τέλος πρόσωπα. Διπλό ή πολλαπλές συνδέσεις μπορεί να αυξήσει την πυκνότητα τοποθέτησης.

Ο συνδετήρας οπτικών ινών είναι αποσπώμενο (ενεργό) σύνδεση μεταξύ της οπτικής ίνας και η οπτική ίνα που δεσμεύει ακριβώς το τέλος δύο πρόσωπα της οπτικής ίνας έτσι ώστε η ελαφριά ενέργεια εξόδου από το εκπεμπόμενο οπτικών ινών μπορούν να προσαρτηθούν στην λήψη ίνα στο μέγιστο, και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο σύστημα λόγω της εμπλοκής της σε οπτικές συνδέσεις, που αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση για συνδέσεις οπτικών ινών. Σε κάποιο βαθμό, οπτικών ινών συνδέσεις επηρεάζουν επίσης την αξιοπιστία και την απόδοση των συστημάτων οπτικής μετάδοσης. Οπτικής ίνας σύνδεσης σύμφωνα με το μέσο διαφορετικό μετάδοσης μπορεί να διαιρεθεί σε κοινή πυρίτιο-βασισμένα ίνα single-mode, Multi-λειτουργία υποδοχή, υπάρχουν και άλλα όπως το πλαστικό ως το μέσο μετάδοσης της σύνδεσης ινών? δομή σύνδεσης μπορούν να χωριστούν σε: FC, SC, ST, LC, D4, DIN, MU, MT, και ούτω καθεξής. Ανάμεσά τους, βύσματα ST που χρησιμοποιούνται συνήθως για εξοπλισμό καλωδίωσης, όπως fiber ενημερωμένη έκδοση κώδικα πίνακες, μονάδες οπτικών ινών, κλπ.? και συνδετήρες SC και MT χρησιμοποιούνται συνήθως για τον εξοπλισμό του δικτύου. Σύμφωνα με το σχήμα της ίνας τελικά σημεία είναι FC, PC (συμπεριλαμβανομένων των ΕΣΠ ή UPC) και APC? σύμφωνα με τον αριθμό των οπτικών ινών είναι χωρισμένη σε ενιαία και πολλαπλών πυρήνων (όπως το MT-RJ) σημεία. Οπτικών ινών συνδέσεις χρησιμοποιούνται ευρέως και είναι ποικίλη. Στην πρακτική εφαρμογή της διαδικασίας, είναι γενικά σύμφωνα με τη διαφορετική δομή της ίνας σύνδεσης πρέπει να διακρίνεται. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά βύσματα ινών:

(1) τύπου FC

Σε αυτήν την υποδοχή αναπτύχθηκε πρώτα από την ιαπωνική NTT. FC είναι η συντομογραφία του FERRULE ΣΥΝΔΕΤΉΡΑΣ, υποδεικνύοντας ότι η εξωτερική ενίσχυση είναι η χρήση των μετάλλων σύνολα, στερέωσης για την βίδα πόρπη. Το νωρίτερο, FC τύπου σύνδεσης, το τέλος πισινό του κεραμικά pin χρησιμοποιείται. Αυτό το είδος της σύνδεσης έχει τα πλεονεκτήματα από την απλή δομή, εύκολη λειτουργία και εύκολη κατασκευή, αλλά το πρόσωπο τέλος ινών είναι πιο ευαίσθητα στη σκόνη, και είναι εύκολο να παράγουν Fresnel αντανάκλαση και τη βελτίωση των επιδόσεων της επιστροφής απώλεια. Αργότερα, τον τύπο της σύνδεσης έχει βελτιωθεί, η χρήση της σύνδεσης αντιμετωπίζουν σφαιρικό πρόσωπο (PC), ενώ η εξωτερική δομή δεν έχει αλλάξει, καθιστώντας την απώλεια παρεμβολής και επιστροφής απώλεια επιδόσεων έχει βελτιωθεί σημαντικά.

(2) SC τύπου

Αυτό είναι ένας συνδετήρας οπτικών ινών που αναπτύχθηκε από την εταιρεία NTT της Ιαπωνίας. Το όστρακό της είναι ορθογώνια, η χρήση του pin και ζεύξης μανίκι μέγεθος της δομής και FC πληκτρολογήστε ακριβώς το ίδιο. Οποία να καρφιτσώσετε το τέλος της χρήσης του PC ή APC-τύπου μέθοδο λείανσης? στερέωση μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε plug-και-pin τύπου, χωρίς περιστροφή. Τέτοιες συνδέσεις είναι ανέξοδες, εύκολο να συνδέσετε και να λειτουργήσει, μικρές διακυμάνσεις στην επεμβατική απώλειες, υψηλή συμπιεστική δύναμη, τοποθέτησης υψηλής πυκνότητας. Οι διασυνδέσεις του ST και SC είναι δύο τύποι οπτικών ινών συνδέσεις. Για μια σύνδεση 10BASE-F, η σύνδεση είναι συνήθως τύπου ST. Για 100BASE-FX, το βύσμα είναι ως επί το πλείστον SC τύπου. Η υποδοχή του βύσματος ST είναι εκτεθειμένη, και ο πυρήνας της σύνδεσης SC είναι στο εσωτερικό της σύνδεσης.

(3) διπλό τύπου κώνου

Τα πιο αντιπροσωπευτικά της αυτό το είδος των ινών ινών connector αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Bell Labs αναπτύχθηκε από δύο χύτευση ακριβείας από το άκρο της κεφαλής ήταν ένα κωνικές κυλινδρικό βύσμα και ένα Δίκλινο Δωμάτιο με ένα διπλό πλαστικό μανίκι κωνικό σωλήνα ζεύξης εξαρτήματα.

(4) DIN47256 τύπου

Αυτή είναι μια υποδοχή που αναπτύχθηκε από τη Γερμανία. Η υποδοχή και μούφα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη σύνδεση είναι το ίδιο μέγεθος ως τον τύπο του FC, και το τέλος πρόσωπο είναι PC γυαλισμένο. Σε σύγκριση με το βύσμα τύπου FC, η δομή του να είναι πιο περίπλοκη, η εσωτερική δομή μετάλλων για τον έλεγχο της πίεσης του ελατηρίου, μπορείτε να αποφύγετε την πίεση βύσμα είναι πολύ μεγάλο και να βλάψει το τέλος πρόσωπο. Επιπλέον, η μηχανική ακρίβεια τέτοια μιας σύνδεσης είναι υψηλό, και έτσι η αξία απώλεια παρεμβολής είναι μικρή.

(5) τύπου MT-RJ

Το MT-RJ ξεκινά με το MTT που αναπτύχθηκε από την NTT με τον ίδιο μηχανισμό μανδάλωσης με την τύπου RJ-45 LAN ηλεκτρική υποδοχή, στοιχίζει η ίνα με μια καρφίτσα οδηγός τοποθετείται στις δύο πλευρές του το μικρό μανίκι. Μηχάνημα, το τέλος σύνδεσης της ίνας για το διπλού πυρήνα (διάστημα 0,75 MM) σχέδιο ρύθμισης, χρησιμοποιείται κυρίως για τη μετάδοση δεδομένων επόμενης γενιάς υψηλής πυκνότητας οπτικής ίνας σύνδεσης.

(6) τύπου LC

LC-Τύπος σύνδεσης είναι γνωστό ΚΑΜΠΆΝΑΣ (Bell) Ινστιτούτο έρευνας και ανάπτυξης, η χρήση της εύκολο να λειτουργήσει αρθρωτό βύσμα (RJ) μάνταλο μηχανισμό έκανε. Το μέγεθος της καρφίτσες και μανίκια που χρησιμοποιείται είναι η μισή των απλών SC, FC, κλπ, είναι 1,25 MM. Αυτό αυξάνει την πυκνότητα των βυσμάτων σύνδεσης οπτικών ινών σε την Επιτροπή μπαλωμάτων ινών. Προς το παρόν, με το single-mode SFF, LC-Τύπος σύνδεσης έχει καταλάβει πραγματικά η δεσπόζουσα θέση σε λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών επίσης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

(7) Τύπος MU

Το βύσμα MU (ΜΙΝΙΑΤΟΎΡΑ μονάδα ΣΎΖΕΥΞΗΣ) είναι στον κόσμο μικρότερη σύνδεσης μονού πυρήνα ινών αναπτύχθηκε από την NTT, βάσει το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο συνδετήρες SC-τύπου. Η υπηρεσία σύνδεσης χρησιμοποιεί ένα μανίκι 1.25 mm διάμετρο και αυτο-διατηρώντας μηχανισμό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να επιτύχει υψηλής πυκνότητας τοποθέτησης. Με μανίκια διαμέτρου L.25MM της MU, NTT έχει αναπτύξει η οικογένεια MU σύνδεσης. (MU-B σειρά) με ένα μηχανισμό αυτο-συγκράτησης και μια απλουστευμένη υποδοχή (σειρά MU-SR) για τη σύνδεση το LD / PD μονάδα και τοποθέτησης, και μια υποδοχή υποδοχή τύπου (MU-A σειρά) για καλωδιακή σύνδεση, περιμένετε. Με την ταχεία ανάπτυξη των δικτύων οπτικών ινών σε μεγαλύτερο εύρος ζώνης και μεγαλύτερη χωρητικότητα, και η ευρεία χρήση της τεχνολογίας DWDM, η ζήτηση για MU τύπου βύσματα θα αυξηθεί ραγδαία.


Ένα ζευγάρι:Ethernet διακόπτες παράγοντες για να εξετάσει πριν από την αγορά Επόμενη:Fiber διακόπτη γρήγορα αντιπαρεμβατική ικανότητα