Προσαρμογέας FiberSuperior Performance Σταθερό και αξιόπιστο

- Aug 25, 2017-

Οι υποδοχές οπτικών ινών είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες οπτικές παθητικές συσκευές σε συστήματα επικοινωνιών οπτικών ινών. Οι περισσότεροι σύνδεσμοι ινών αποτελούνται από τρία μέρη: δύο συνδετήρες ινών και έναν συζεύκτη. Δύο οπτικές ίνες συνδέονται στα άκρα των δύο ινών. ο συζεύκτης λειτουργεί ως μανίκι ευθυγράμμισης. Επιπλέον, ο συζεύκτης είναι εφοδιασμένος με μεταλλική ή μη μεταλλική φλάντζα, έτσι ώστε ο συνδετήρας να είναι σταθερός.

Ο προσαρμογέας οπτικών ινών χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως! Στην πραγματικότητα, σπάνια βλέπουμε άμεσα στη ζωή, αλλά το σπίτι σας αν είναι με την ίνα, τότε θα είναι στενά συνδεδεμένο! Ας ρίξουμε μια ματιά στις σημαντικές επιδόσεις του προσαρμογέα οπτικών ινών!

1. επιβραδυντής φλόγας Το επιβραδυντικό φλόγας είναι το σημείο καύσης του υλικού, καλό υλικό προσαρμογής δεν είναι εύκολο να καεί κάτω από το σημείο πυρκαγιάς, το οποίο είναι ένα καλό επιβραδυντικό φλόγας.

2. Θερμοκρασία παραμόρφωσης θερμότητας. Πλαστική παραμόρφωση σε θερμική πίεση, ειδικά στο πεδίο. Έτσι, η θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης του προσαρμογέα είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης.

3. Θερμοκρασία λειτουργίας -40 ~ 75. Αυτό είναι ένα κανονικό εύρος λειτουργίας του προσαρμογέα. Εάν είναι κρύο προσαρμογέα θερμοκρασίας θα χάσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έτσι γενικά σε αυτή τη θερμοκρασία λειτουργίας μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

4. Εισάγετε την απώλεια. Σε γενικές γραμμές απαιτείται λιγότερο από 0.2DB απώλεια, αν η απώλεια θα επηρεάσει τη μετάδοση του φωτός, τότε η ταχύτητα του δικτύου σας θα είναι πολύ κάρτα.

5. Αριθμός καρτών. Κατά τη συνεχή πορεία μεταξύ της ανάγκης συνέχισης της διάχυσης με τη γενική ανάγκη να είναι πάνω από 500 φορές θεωρείται ειδική, χαμηλή ή μικρότερη επίδραση στο τελευταίο μέρος της μεγαλύτερης ζωής.

6. Σταθερή ποιότητα. Πολλοί προσαρμογείς στη διαδικασία παραγωγής θα εμφανιστούν χρώμα, το οποίο δεν είναι βέβαιο στην παραγωγική διαδικασία, και υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα προβλήματα, όπως το κέλυφος του σπασίματος, το πάχος και ούτω καθεξής! Πρέπει να καταλάβετε!


Ένα ζευγάρι:Διακόπτες Ethernet Πώς να χρησιμοποιήσετε Επόμενη:Βιομηχανικά στοιχεία EthernetSeven