Τέσσερα πλεονεκτήματα του διακόπτη POE OPTFOCUS

- Jul 22, 2019-

Το OPTFOCUS, ως επαγγελματίας, μάρτυρας και σημαντικός υποστηρικτής στον τομέα της μετάδοσης και πρόσβασης Ethernet, έχει προσελκύσει ακόμη μία φορά την προσοχή. Η πλήρως ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη και η παραγωγή των διακοπτών POE OPTFOCUS έχουν τέσσερα πλεονεκτήματα:

Πλεονέκτημα 1: Κάντε τα προϊόντα που χρειάζεστε

Οι διακόπτες POE του OPTFOCUS είναι διαφόρων τύπων. Σύμφωνα με την ταξινόμηση των λιμένων, των λειτουργιών και του περιβάλλοντος εργασίας, τα προϊόντα του OPTFOCUS έχουν περισσότερους από 150 τύπους. Και η OPTFOCUS έχει τη δική της ομάδα Ε & Α και παραγωγής, η προσαρμογή είναι επίσης εφικτή. Όχι μόνο σκεφτείτε τι θέλετε, αλλά και να κάνετε αυτό που θέλετε. Επίσης ενσωματώνει πλήρως την έννοια της υπεροχής εξυπηρέτησης πελατών της OPTFOCUS. Όπως φαίνεται στο σχήμα, τα προϊόντα OPTFOCUS χωρίζονται κυρίως σε τρεις κατηγορίες: ευρεία θερμοκρασία βιομηχανικής ποιότητας, θερμοκρασία δωματίου βιομηχανική ποιότητα και εσωτερικό κοινό τύπο.

Πλεονέκτημα 2: Κάντε τα προϊόντα με τα οποία είστε ικανοποιημένοι

Οι ανταλλαγές POE που παράγονται από την OPTFOCUS όχι μόνο έχουν όμορφη εμφάνιση αλλά και πλήρεις λειτουργίες. Για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών σας. Τέτοιες όπως η τεχνολογία προσαρμοστικής θύρας, η τεχνολογία ανίχνευσης θυρών, η έξυπνη QOS και ούτω καθεξής. Υποστηρίζει επίσης διαχείριση ιστού και SNMP, εύκολη και βολική. Με πλούσιες λειτουργίες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι:

Πλεονέκτημα 3: Κάντε αυτό που περιμένετε

Το σκληρό περιβάλλον δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία των προϊόντων OPTFOCUS. Κάθε προϊόν που παράγεται από την OPTFOCUS θα υποβληθεί σε 100% δοκιμή γήρανσης, δοκιμή υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και μια σειρά μέτρων ποιοτικού ελέγχου για τη μεγιστοποίηση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Τα προϊόντα OPTFOCUS μπορούν να λειτουργούν ακόμη και στους -10 - 75 C. Παράλληλα, το OPTFOCUS χρησιμοποιεί τσιπ υψηλής τεχνολογίας, κάθε τσιπ έχει αδιάβροχες, προστατευτικές και αντιεκρηκτικές συσκευές υψηλής τάσης και κάθε θύρα του διακόπτη OPTFOCUS επεξεργάζεται επίσης. Όπως φαίνεται στην εικόνα:

image

Πλεονέκτημα 4: Κατ 'αρχάς η υπηρεσία, η αποτελεσματικότητα πρώτα

Τα προϊόντα OPTFOCUS είναι αντικατάσταση ενός έτους, εγγύηση τριών ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Αυτό είναι πολύ σπάνιο στη βιομηχανία ως σύνολο. Όλα αυτά οφείλονται στην εμπιστοσύνη της OPTFOCUS στα προϊόντα και στην ευθύνη της έναντι των πελατών. Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με τον μηχανικό εξυπηρέτησης μετά την πώληση OPTFOCUS, το OPTFOCUS μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την πρώτη φορά, ώστε να είστε ικανοποιημένοι και σίγουροι.

Το OPTFOCUS ιδρύθηκε το 2002. Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια ανάπτυξης, έχει δημιουργήσει δική του κατεύθυνση ανάπτυξης και έκανε τα δικά του μοναδικά προϊόντα στη βιομηχανία. Από τον αρχικό οπτικό πομποδέκτη σε μια σειρά προϊόντων οπτικής μετάδοσης, από τα αρχικά ανόητα προϊόντα μέχρι τα ευφυή προϊόντα, ακολουθούμε τα βήματα της διεθνούς βιομηχανίας πληροφορικής. Η βιομηχανία πληροφορικής της Κίνας εργάζεται σκληρά εδώ και 13 χρόνια, με το πέρασμα του χρόνου, οι άνθρωποι OPTFOCUS έχουν εντοπίσει τους στόχους τους, για να κάνουν τη δική τους μοναδική συμβολή στον τομέα της μετάδοσης και πρόσβασης Ethernet, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην εθνική βιομηχανία πληροφοριών .


Ένα ζευγάρι:Απόσταση μετάδοσης οπτικών τερματικών Επόμενη:Πώς να χρησιμοποιήσετε το μετατροπέα μέσων οπτικών ινών στο δίκτυό σας;