Πώς να επιλέξετε τη σωστή γραμμή δικτύου

- Aug 13, 2019-

Με την ανάπτυξη του Διαδικτύου, η ζήτηση για γραμμές δικτύου αυξάνεται επίσης και η κλίμακα του δικτύου επεκτείνεται. Χρειάζεται να δημιουργηθούν περισσότερες γραμμές δικτύου υψηλής ποιότητας. Αλλά τώρα υπάρχουν όλα τα είδη των γραμμών δικτύου, ποιο είναι το πιο κατάλληλο για εμάς, και πώς πρέπει να το επιλέξουμε;

  1. Καθαρό χαλκό

    image

Αυτό το καλώδιο είναι το καλύτερο σύρμα και η αντίσταση χαλκού είναι η δεύτερη χαμηλότερη υπό τις ίδιες συνθήκες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύρμα υψηλής ποιότητας. Και κατάλληλο για τροφοδοσία POE, μικρή αντίσταση μπορεί να αποφύγει την απώλεια ηλεκτρικού ρεύματος στη διαδικασία μετάδοσης.

2. Σύρμα αλουμινίου

image

Αυτό το καλώδιο είναι κατώτερο από το καλώδιο χαλκού σε ποιότητα, αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε σε μικρή απόσταση, έτσι ώστε η γραμμή διακόπτη, ο τερματικός σταθμός του νοικοκυριού ή το μικρό γραφείο, να επιλέξει αυτό το είδος καλωδίου. Τέτοια σύρματα είναι κατάλληλα για τροφοδοσία POE μικρής απόστασης, επειδή η αντίσταση είναι μεγαλύτερη από αυτή των συρμάτων χαλκού.

3. Καλώδιο αλουμινίου με επένδυση χαλκού

image

Αυτό το είδος καλωδίου είναι επικαλυμμένο με χαλκό έξω από το σύρμα αλουμινίου. Λόγω της επίδρασης του δέρματος, η αγωγιμότητα του καλωδίου αλουμινίου βελτιώνεται σε κάποιο βαθμό. Αλλά αυτό το είδος γραμμής είναι επίσης κατάλληλο για τροφοδοσία POE μικρής απόστασης, επίσης λόγω της μεγαλύτερης αντίστασης.

4. Σύρμα σιδερένιου χαλκού

image

Αυτό το είδος καλωδίου είναι επικαλυμμένο με χαλκό έξω από το σύρμα. Λόγω της επίδρασης του δέρματος, η αγωγιμότητα του σύρματος βελτιώνεται σε κάποιο βαθμό. Αλλά αυτό το είδος γραμμής δεν είναι κατάλληλο για τροφοδοσία POE λόγω της υψηλής αντοχής του.

5. Καλώδιο πυρήνα

image

Αυτό το είδος γραμμής δικτύου έχει μεγάλη αντίσταση, η οποία είναι κατάλληλη μόνο για μετάδοση σε μικρή απόσταση και χαμηλές απαιτήσεις ταχύτητας δικτύου. Τέτοιες γραμμές δεν είναι κατάλληλες για παροχή ρεύματος POE, επίσης λόγω της υψηλής αντοχής.

6. Μικτή σύρμα

image

Το εσωτερικό μέρος αυτού του είδους σύρματος είναι κατασκευασμένο από χαλκό και αλουμίνιο, το οποίο είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε κοντινή απόσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροφοδοσία POE. Αλλά κατά την κατασκευή κρυστάλλινης κεφαλής, πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την ακολουθία γραμμών. Διαφορετικά, το καλώδιο χαλκού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παροχή ρεύματος, γεγονός που θα αυξήσει την αντίσταση και θα επηρεάσει το φαινόμενο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.


Ένα ζευγάρι:Πλεονεκτήματα των PoE + Διακόπτες Επόμενη:Δρομολογητές ως διακόπτες