Πώς να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη Ethernet

- Jun 15, 2017-

Πώς να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη Ethernet

Αυτό που λέμε εδώ είναι ότι ο "διακόπτης Ethernet" είναι ένας οικιακός διακόπτης Ethernet ή άλλοι μικρότεροι διακόπτες δικτύου που χρησιμοποιούνται, αυτός ο διακόπτης είναι γενικά ανόητος.

Στην πραγματικότητα, πολύ απλή, μία πρόταση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί βύσμα. Συνδέεται με την τροφοδοσία, τότε το καλώδιο Internet θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, συχνά οι μαθητές έχουν διαπιστώσει ότι η λειτουργία του διακόπτη δεν τους αρέσει η φαντασία τους. Θα είναι για Baidu αναζήτηση: πώς να χρησιμοποιήσετε switches Ethernet; Εδώ, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τον γενικό σκοπό του διακόπτη:

Εικόνα που θα παρέχει περισσότερες διεπαφές, έτσι ώστε περισσότερος εξοπλισμός (όπως: υπολογιστής) να έχει πρόσβαση στο καλώδιο Internet.

Αν θέλετε να κάνετε περισσότερους υπολογιστές στο σπίτι και ο δρομολογητής ή η διεπαφή μόντεμ δεν είναι αρκετή, αυτή τη φορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ή περισσότερους διακόπτες, οι διακόπτες είναι θύρα LAN και στη συνέχεια ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή. Λιμάνι. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουν προσοχή:

Αν συνδέετε το εξωτερικό καλώδιο απευθείας στο διακόπτη. Και στη συνέχεια, τότε ο υπολογιστής, dial-up πρόσβαση στο Internet σε έναν υπολογιστή, αυτή τη φορά, ο διακόπτης σχεδόν καμία επίδραση, έχετε λάβει οι άλλοι διακόπτες στον υπολογιστή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet.

Η σωστή προσέγγιση θα πρέπει να είναι ότι ο δρομολογητής καλωδίου υπαίθρου δικτύου ή ο μόντεμ (γάτα), στο δρομολογητή ή στο μόντεμ (γάτα) στον πίνακα κλήσης και μετά στη συνέχεια να ανταλλάξουν τον υπολογιστή, οπότε η πρόσβαση στους άλλους διακόπτες του υπολογιστή μπορεί να έχει πρόσβαση Διαδίκτυο

Επίσης, πρέπει να δώσουν προσοχή στις διάφορες γραμμές σύνδεσης καλωδίων: την ίδια συσκευή cross-line, διαφορετική ευθεία εξοπλισμού. Οι δρομολογητές και οι υπολογιστές ανήκουν στον ίδιο εξοπλισμό, οι διακόπτες και οι υπολογιστές είναι ετερογενής εξοπλισμός. Ωστόσο, η τρέχουσα κάρτα είναι γενικά σε θέση να προσαρμόζεται αυτόματα, ανεξάρτητα από την εγκάρσια γραμμή, ευθείες γραμμές μπορεί να είναι.


Ένα ζευγάρι:Ο διακόπτης Ethernet είναι η πιο κοινή εφαρμογή Επόμενη:Βιομηχανικοί διακόπτες Ethernet και επικοινωνία βιομηχανικού δικτύου πλησιέστερα