Δίκτυο βιομηχανικής Ethernet

- Feb 13, 2017-

Βιομηχανική τεχνολογία Ethernet Ethernet χρησιμοποιείται στον τομέα του βιομηχανικού ελέγχου, τεχνικά και εμπορικά διαθέσιμες Ethernet (πρότυπο IEEE 802.3) συμβατό, αλλά τα πραγματικά προϊόντα και εφαρμογές είναι εντελώς διαφορετική. Πράγμα που υπογραμμίζει την κοινή εμπορική σχεδιασμό προϊόντων Ethernet, επιλογή υλικών, προϊόν δύναμη, προσαρμοστικότητα, καθώς και σε πραγματικό χρόνο και διαλειτουργικότητα, αξιοπιστία και Anti-παρεμβολές, ουσιώδεις πτυχές δεν πληρούν ανάγκες της βιομηχανίας. Στο βιομηχανικό έλεγχο εφαρμογές είναι διαφορετικές από εμπορική Ethernet για βιομηχανική Ethernet. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα των βιομηχανικών Ethernet σε πού;

Ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο

Ethernet είναι η πιο διαδεδομένη τεχνολογία υπολογιστών, σχεδόν όλες τις γλώσσες προγραμματισμού όπως Visual C++, Java, VisualBasic υποστηρίζονται για εφαρμογές Ethernet.

Δεύτερο, υψηλή ταχύτητα

10, 100 MB/s Fast Ethernet που χρησιμοποιείται ήδη ευρέως, 1Gb/s Ethernet τεχνολογία είναι ώριμη και παραδοσιακά fieldbus μόνο 12Mb/s υψηλής ταχύτητας (όπως η Siemens PROFIBUS-DP). Σαφώς, η ταχύτητα Ethernet είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι παραδοσιακή fieldbus, να πληρούν τις απαιτήσεις εύρους ζώνης ολοένα βιομηχανικού ελέγχου δικτύου.

Τρίτο, Πόρος κοινής χρήσης δυνατότητα

Με την ανάπτυξη του Internet/intranet, το Ethernet έχει διεισδύσει κάθε γωνιά του χρήστες του δικτύου έχουν αρθεί των γεωγραφικών περιορισμών των πόρων, σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Internet θα είναι σε θέση να περιηγηθείτε τα δεδομένα του τομέα του βιομηχανικού ελέγχου και andquot; ελέγχοντας integrationandquot; που είναι χωρίς ταίρι από οποιοδήποτε άλλο λεωφορείο τομέων.

Τέσσερις πιθανές, τη βιώσιμη ανάπτυξη

Εισαγωγή του Ethernet θα παρέχει δυνατότητες για την ανάπτυξη των συστημάτων ελέγχου, οι χρήστες σχετικά με αναβαθμίσεις τεχνολογίας μόνος χωρίς έρευνα, σε αυτό το σημείο, οποιαδήποτε υπάρχουσα τεχνολογία fieldbus είναι απαράμιλλη. Εν τω μεταξύ, ρομποτική, έξυπνη τεχνολογία ανάπτυξης απαιτεί ένα δίκτυο επικοινωνίας με μεγαλύτερο εύρος ζώνης και την απόδοση, πρωτόκολλα επικοινωνίας έχουν μεγαλύτερη ευελιξία, Ethernet μπορούν να πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.


Ένα ζευγάρι:Βιομηχανική Ethernet απόδοσης Επόμενη:Βιομηχανική Ethernet πρωτόκολλα