Βιομηχανική Ethernet προσφέρει μια πιο ισχυρή λύση που βοηθά στη μείωση του κόστους

- Oct 13, 2017-

Βιομηχανική Ethernet προσφέρει μια πιο ισχυρή λύση που βοηθά στη μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας, και απλοποιούν την πολυπλοκότητα του συστήματος. Το Ethernet είναι χτισμένο σε μια τυπική σύνδεση χαμηλού κόστους, κοινά στοιχεία. Όλοι μαζί, Ethernet, θεωρείται η ιδανική επιλογή για τη μετάδοση δεδομένων εργοστάσιο. Τα τελευταία χρόνια, χάρη της όλο και περισσότερο προεξέχουσα σούπερ σταθερότητα, βιομηχανική Ethernet έχει τεθεί σε χρήση σε όλο και περισσότερα εργοστάσια. Για παράδειγμα, δίκτυο ενώσεων όπως η ανοικτή Ένωση προμηθευτών δικτύου συσκευή έχουν περιληφθεί στην τους προδιαγραφές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με βιομηχανική βελτιωμένα συστήματα καλωδίων Ethernet.

Παρελθόν δίκτυα προσανατολισμένο στα δεδομένα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε γραφεία, βιομηχανικούς Ethernet έχουν το ευρύτερο δυνατόν bandwidth σχεδιασμό, ενώ ο έλεγχος επιπέδου συσκευής δικτύου έχει βελτιστοποιηθεί για να δώσει μια ισχυρή απόδοση και να μειώσει το χρόνο καθυστέρησης. Ethernet πρόωρη σύγκρουση-προσανατολισμένη εφαρμογή, έτσι ώστε το επίπεδο βεβαιότητας σε εργοστασιακό περιβάλλον, οι άνθρωποι δεν μπορεί να δεχθεί.

Σήμερα, Ethernet εξοπλισμού (100 Mbps, αμφίδρομη πλήρες δίκτυο μεταγωγής) καθυστέρηση υπολογίζεται από την άποψη της λεπτή και πολλές τάξεις μεγέθους παράμετροι είναι καλύτερα από τα περισσότερα από τις απαιτήσεις αξιοπιστίας του εργοστασίου. Βιομηχανική Ethernet την εφαρμογή του Ethernet προς το παρόν είναι σε θέση να ανταποκριθεί ή / και να υπερβαίνει της ροής, της αξιοπιστίας, της ανθεκτικότητας και της βεβαιότητα που απαιτούνται από το φυτό, τόσο τη δομή του δικτύου πολλαπλών είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί.

Ethernet καθολικότητα, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος πλεονέκτημα

Το Ethernet έχει τα ακόλουθα τεχνικά πλεονεκτήματα: γρήγορη, και έχει ένα ευρύ φάσμα μηχανισμό διόρθωσης σφαλμάτων, έτσι ότι ακόμη και σε σκληρές συνθήκες λειτουργίας μπορεί να διατηρήσει σημαντικές ευρωστία? αλλά και μέσω του υφιστάμενου μηχανισμού κρυπτογράφησης για να παρέχουν εύλογη ασφάλεια η σε σύντομο χρονικό, βιομηχανική Ethernet μπορούν να ενσωματωθούν στο ίδιο σύστημα της εταιρείας διαχείρισης, ελέγχου και εξοπλισμού σε επίπεδο δικτύου.

Τη βελτίωση της παραγωγής και της αποδοτικότητας

Μέσω ενός πιο ολοκληρωμένου δικτύου, αποστολή-κρίσιμες πληροφορίες μπορούν να παραδοθούν ελεύθερα σε όλη την επιχείρηση σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, οι κατασκευαστές μπορούν να επωφεληθούν από μεγαλύτερη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των εργασιών. Επιπλέον, εταιρείες να επιλέξετε να κάνετε κοινή χρήση του φυτού τους επεξεργάζονται δεδομένα με άλλους επιχειρηματικούς εταίρους και να μετατρέψει την επιχείρησή τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Υποστηρίζοντας Ethernet πέρα από την επίλυση διευθύνσεων IP, βιομηχανική Ethernet η εταιρεία επίσης να συνεργάζεστε με τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους αναδόχους για ηλεκτρονική συνεργασία. Ως αποτέλεσμα, συνεργάτες καλύτερα να έχετε πρόσβαση συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως η σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση τους κατάσταση και την παράδοση ημερομηνία παραγγελίας μέσω τους επιτραπέζιους υπολογιστές.

μείωση του κόστους

Σήμερα, εκατοντάδες των εκατομμυρίων των Ethernet χρήστες απολαμβάνουν το τεράστιο κόστος, χαμηλό κόστος, και πιο πιθανούς προμηθευτές εξοπλισμού και προϊόντων για παραγωγικές εφαρμογές που φέρει το πρότυπο Ethernet για το φυτό.

Μεγαλύτερο εύρος ζώνης και τη συνολική λειτουργικότητα

Ethernet παρέχει κοινόχρηστο εύρος ζώνης που είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι το ισχύον σύστημα δικτύου - τυπικά έως 10 megabyte για 100 megabyte, και χρησιμοποιεί τεχνολογία switching να εξασφαλίζουν κυκλοφορία σε όλους τους κόμβους του δικτύου. Για παράδειγμα, βιομηχανική Ethernet μπορούν να μεταδώσουν πληροφορίες λεπτομερή έλεγχο της εταιρείας εταιρικού πόρου προγραμματισμού (ERP) συστήματος σε πραγματικό χρόνο.

Δίκτυο απλοποιημένη δομή

Ένα ενιαίο δίκτυο δεν χρειάζεται να εφαρμόσουν, υποστήριξη και συντήρηση τριών ή περισσοτέρων ανεξάρτητων συστημάτων, μειώνοντας το συνολικό κόστος του δικτύου και τη βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε πληροφορίες.


Ένα ζευγάρι:Πώς έπρεπε να θέσει την ασφάλεια του συστήματος διακόπτες Ethernet; Επόμενη:Εφαρμογή βιομηχανικού διακόπτη Ethernet στο σύστημα ισχύος