Βιομηχανική Ethernet πρωτόκολλα

- Feb 13, 2017-

Dang Ethernet για την τεχνολογία πληροφοριών Shi, επιπέδου εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του HT-TP, και FTP, και SNMP, κοινή συμφωνία, αλλά dang για βιομηχανική ελέγχου Shi, αντανακλάται στο στρώμα εφαρμογή του είναι επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο, και για σύστημα ομάδας κατάσταση αντικειμένου και μηχανικών μοντέλο της εφαρμογής συμφωνίας, να του 21ου αιώνα, επίσης δεν ενιαίας εφαρμογής στρώμα συμφωνία, αλλά από υποστηρίζει ευρέως και έχει ανάπτυξη από αντίστοιχα προϊόντα της έχει 4 είδη κύρια συμφωνία : HSE, και Modbus TCP/IP, και ProfINet και Ethernet/IP.

HSE

Ίδρυμα fieldbus FF που κυκλοφόρησε το 2000 προδιαγραφές Ethernet, λέει HSE (υψηλής ταχύτητας Ethernet). HSE είναι ένας συνδυασμός από FFIll IEEE802.3, πρωτόκολλο Ethernet TCP/IP πρωτόκολλο οικογένεια. FF Fieldbus Ίδρυμα εφαρμογή ειδικού προσανατολισμού της HSE ελέγχου δικτύου και Internet ολοκλήρωσης.

HSE αποτελεί βασικό μέρος από τις συνδέσεις της τεχνολογίας, είναι HSE αρχιτεκτονική Hl (31,25 kb/s) συσκευή 100 Mb/s HSE βασικά συστατικά του κορμού, αλλά έχει επίσης τη λειτουργία του γέφυρες και πύλες. Λειτουργία γέφυρας δικτύου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Συνδέστε πολλαπλά τμήματα H1, έτσι ώστε την ίδια συσκευές H1 H1 στο τμήμα του δικτύου μεταξύ peer επικοινωνία χωρίς παρεμβολές από το σύστημα υποδοχής.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα πυλών επιτρέπει HSE συνδέσεις δικτύου στο δίκτυο πληροφόρησης και άλλες εγκαταστάσεις ελέγχου δικτύου, HSE σύνδεση συσκευής H1 υποσύστημα πρέπει να εξηγείται το μήνυμα, αλλά πακέτο συλλογής δεδομένων από το τμήμα λεωφορείο H1 και Hl διευθύνσεις σε διευθύνσεις IP.


Ένα ζευγάρι:Δίκτυο βιομηχανικής Ethernet Επόμενη:Χαρακτηριστική σύνθεση των βιομηχανικών Ethernet