Βιομηχανική Ethernet Switch τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε μια τάση

- Oct 25, 2017-

Βιομηχανική τεχνολογία διακόπτη Ethernet έχει εξελιχθεί σε μια τάση

Το παραδοσιακό EtherNet δεν είναι σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές και δεν λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της προσαρμοστικότητας των βιομηχανική περιοχή περιβάλλοντα. Ως η βιομηχανική περιοχή των μηχανημάτων, κλίμα, τη σκόνη και άλλες συνθήκες είναι πολύ φτωχή, έτσι την βιομηχανική αξιοπιστία του εξοπλισμού που προέβαλε υψηλότερες απαιτήσεις. Σε εργοστασιακό περιβάλλον, το βιομηχανικό δίκτυο πρέπει να έχουν καλύτερη αξιοπιστία, δυνατότητα ανάκτησης και της συντήρησης.

Πώς στο σκληρό περιβάλλον, το βιομηχανικό δίκτυο Ethernet να επιτευχθεί σταθερή και αξιόπιστη εργασία; Σε γενικές γραμμές, η επιλογή του βιομηχανικού μεταγωγείς Ethernet πρέπει να εξετάσετε: δαχτυλίδι πλεονασμού δικτύου, εικονικό τοπικό δίκτυο (VLAN), πρωτόκολλο διαχείρισης δικτύου, σφάλμα συναγερμού και άλλα βιομηχανικά διακόπτες Ethernet μπορούν να παρέχουν τη λειτουργία.

Δαχτυλίδι πλεονασμός: το δαχτυλίδι δίκτυο χρησιμοποιεί ένα συνεχή δαχτυλίδι να συνδέει κάθε συσκευή. Μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα σήμα που αποστέλλεται σε μια συσκευή μπορεί να δει από όλες τις άλλες συσκευές στον δακτύλιο. Το δαχτυλίδι πλεονασμού δικτύου αναφέρεται κατά πόσον ο διακόπτης διακοπής σύνδεσης καλωδίου δικτύου υποστηρίζει παρουσιάζεται, το διακόπτη λαμβάνει αυτή την πληροφορία, ενεργοποιήστε το λιμάνι της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, έτσι ώστε η επικοινωνία δικτύου πίσω στην κανονική λειτουργία.

Την ίδια στιγμή, οι ανοικτές αποσυνδεθεί διακόπτες δικτύου 7 και 8, το ρελέ είναι κλειστό, η ενδεικτική λυχνία φωτός συναγερμού στο χρήστη. Μετά την επισκευή του καλωδίου είναι φυσιολογικό, το ρελέ και λυχνία επιστρέψει σε κανονική λειτουργία. Η λειτουργικότητα VLAN: VLANs είναι ευέλικτες ομάδες πολλαπλών συσκευών τοποθετείται οπουδήποτε στο δίκτυο, αλλά επικοινωνούν σαν να ήταν στο ίδιο τμήμα της φυσικής.

Με VLANs, δεν έχετε να ακολουθούν πιστά τη φυσική σύνδεση με την κατάτμηση δίκτυο - που είναι αυστηρά συμμορφώνονται με την κατάτμηση φυσική σύνδεση του σχεδιασμού παραδοσιακό δίκτυο ένα σημαντικό ελάττωμα. Λειτουργίες διαχείρισης του δικτύου: δίκτυο διαχείρισης, αναφέρεται ο διαχειριστής του δικτύου μέσω του προγράμματος διαχείρισης δικτύου των πόρων δικτύου για κεντρική διαχείριση επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ρύθμισης παραμέτρων, επιδόσεις και τη λογιστική το πρόβλημα της διαχείρισης, διαχείριση λειτουργίας και διαχείριση της αλλαγής. Ο βαθμός υποστηρίζεται από μια συσκευή διαχείριση αντανακλά την διαχειρισιμότητα και λειτουργικότητα της συσκευής. Τη λειτουργία του διακόπτη δικτύου διαχείρισης είναι πώς το διακόπτη να ελέγχει ο χρήστης πρόσβαση σε το διακόπτη, και ο χρήστης το βαθμό της ορατότητας του διακόπτη.

Συνήθως, ο διακόπτης προμηθευτές παρέχουν λογισμικό διαχείρισης ή να ανταποκριθεί διαχείρισης τρίτων κατασκευαστών λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης διακόπτες. Το γενικό διακόπτη ικανοποιεί το SNMP MIB μου / MIB II στατιστικές διοικητική λειτουργία.


Ένα ζευγάρι:Διαφορές στους βιομηχανικούς διακόπτες Ethernet Επόμενη:Απαιτήσεις της αγοράς για τα προϊόντα βιομηχανικής Ethernet διακόπτη