Οι διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου είναι ασφαλείς στη χρήση

- Jul 18, 2019-

Οι βιομηχανικοί διακόπτες Ethernet και οι εμπορικοί διακόπτες είναι βασικά οι ίδιοι στις λειτουργίες ανταλλαγής δεδομένων, αλλά στο σχεδιασμό και την επιλογή των εξαρτημάτων, η δύναμη και η δυνατότητα εφαρμογής των προϊόντων μπορούν να ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες των βιομηχανικών χώρων. Επιπλέον, είναι επίσης πιο ευέλικτο από τους εμπορικούς διακόπτες από την άποψη της επέκτασης μονάδας: υπάρχει μια ποικιλία από οπτικές και ηλεκτρικές θύρες διαθέσιμες για επιλογή.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. Ο διακόπτης LTDPoE χρησιμοποιείται για πολλά μεγάλα έργα, όπως το πλέον δημοφιλές έργο παρακολούθησης της γέφυρας του Χονγκ Κονγκ-Ζουχάι-Μακάο, καθώς και πολλά άλλα έργα όπως η ενέργεια ενέργειας, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τα σούπερ μάρκετ, και παρακολούθηση καταστημάτων.
Οι βιομηχανικοί μεταγωγείς Ethernet εφαρμόζονται στους διακόπτες Ethernet στον τομέα του βιομηχανικού ελέγχου. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του βιομηχανικού ελέγχου όπως σε πραγματικό χρόνο, το βιομηχανικό Ethernet πρέπει να επιλύσει τεχνικά προβλήματα όπως η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, η ασφάλεια δικτύου, η βασική τεχνολογία πρόληψης της έκρηξης και ασφάλειας και να υιοθετήσει ορισμένα μέτρα κατάλληλα για το βιομηχανικό περιβάλλον, όπως αδιάβροχο, αντι-δόνηση και ούτω καθεξής.
Οι βιομηχανικοί διακόπτες έχουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης επιπέδου τηλεπικοινωνιών για να αντέχουν σκληρά περιβάλλοντα. Οι διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ευέλικτης διαμόρφωσης θύρας και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες διαφόρων βιομηχανικών πεδίων. Οι βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούν συνδέσεις αέρα για να αποφευχθεί η πτώση του εξοπλισμού. Οι διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου είναι σχεδιασμένοι με ευρεία θερμοκρασία, επίπεδο προστασίας όχι μικρότερο από IP30, πρότυπα υποστήριξης και πρωτόκολλα πλεονασμού ιδιωτικού βρόχου. Τα πρότυπα δικτύου που χρησιμοποιούνται από διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας είναι ανοικτά, χρησιμοποιούνται ευρέως και είναι φθηνά. Το πρωτόκολλο TCP / IP χρησιμοποιείται διαφανώς και ομοιόμορφα.


image

SHENZHEN OPTFOCUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΑ Ε.Π.Ε. βιομηχανικές διακόπτες σειρά διακόπτη είναι μοντέλα βιομηχανικών διακόπτες επίπεδο. Από την άποψη του σχεδιασμού, ακολουθεί το σχεδιασμό σε επίπεδο βιομηχανίας και η επιλογή υλικού φτάνει στα διεθνή πρότυπα. Σε σκληρά περιβάλλοντα, ο εξοπλισμός μπορεί επίσης να λειτουργεί σταθερά και αξιόπιστα. Μέσα από μια ποικιλία εσωτερικών μηχανισμών ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά και να ελέγξει την μετάδοση του ιού και τις επιθέσεις κίνησης στο δίκτυο, ο έλεγχος των παράνομων χρηστών χρησιμοποιεί το δίκτυο.

Ένα ζευγάρι:Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του δρομολογητή 5g Επόμενη:Επιλέξτε τον τυπικό διακόπτη PoE