Οι βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται ευρύτερα στην ασφάλεια

- Jul 13, 2019-

Ως ειδικός τύπος προϊόντων διακόπτη δικτύου, οι βιομηχανικοί διακόπτες έχουν διαδοθεί γρήγορα στον τομέα της ασφάλειας και ο αριθμός των εφαρμογών έχει αναπτυσσόμενη ανάπτυξη. Σήμερα, στη βιομηχανία, ειδικοί βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται συνήθως για τον καθορισμό διαφορετικών επιπέδων προτεραιότητας των πλαισίων Ethernet, έτσι ώστε οι επιθυμητές πληροφορίες να μπορούν να μεταδίδονται με την ταχύτερη ταχύτητα. Μιλώντας για αυτό, σημειώστε ότι έχει προκύψει ένας νέος τεχνικός όρος, βιομηχανικός διακόπτης.
Οι βιομηχανικοί διακόπτες δεν έχουν μόνο ανθεκτικό σχεδιασμό για να λειτουργούν σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, αλλά έχουν και πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης και παρακολούθησης.
Τα προϊόντα βιομηχανικού διακόπτη έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
1. Επαγωγική ισχύς εισόδου, αποτρέποντας την απλή διακοπή ρεύματος
2. Τοπολογία δαχτυλιδιών, παρέχοντας περιττές διαδρομές
3. Κατασκευάστε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και υψηλής αξιοπιστίας για να εξασφαλίσετε μεγάλο χρόνο χωρίς προβλήματα
4. Μπορεί να εφαρμοστεί σε εξαιρετικά τυπικές συνθήκες θερμοκρασίας, όπως - 40 ~ 75 ~
5. Ισχυρό και ανθεκτικό κέλυφος και καλή αντοχή στη θερμοκρασία
6. Συμμόρφωση με τις βιομηχανικές προδιαγραφές (CE FCC UL, κλπ.) Και τη διεξαγωγή αυστηρών δοκιμών όπως κρούσεις, πτώση και σοκ.
Η εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών ασφαλείας θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες σε πραγματικό χρόνο και κόστος. Προς το παρόν, η εφαρμογή και ο σχεδιασμός του βιομηχανικού Ethernet βασίζεται κυρίως στην τεχνική και την εμπειρία της μηχανικής. Η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του συστήματος ελέγχου και του σταθμού λειτουργίας, του σταθμού εργασίας του συστήματος βελτιστοποίησης, του σταθμού εργασίας προηγμένου ελέγχου και του διακομιστή βάσης δεδομένων είναι το κύριο μέρος του δικτύου. Το φορτίο του δικτύου είναι σταθερό και περιοδικό.


image


SHENZHEN OPTFOCUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ltd. Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια ανάπτυξης, από τον αρχικό οπτικό πομποδέκτη σε μια σειρά προϊόντων οπτικής μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη PoE, του βιομηχανικού διακόπτη, του συστήματος EPON, του διακόπτη οπτικών ινών και του βιομηχανικού διακόπτη οδήγησης, Τα προϊόντα είναι σε όλη τη χώρα, σε δημόσια ασφάλεια, ραδιόφωνο και τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, τραπεζικές εργασίες, ακίνητα, ενέργεια και ενέργεια, σιδηροδρομική διαμετακόμιση, αυτοκινητόδρομος, γέφυρα, σήραγγα, αεροδρόμιο και άλλα συστήματα δικτύου. Και βασιζόμενοι σε ισχυρή τεχνική δύναμη, σταθερή απόδοση του προϊόντος, καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ώριμες λύσεις συστήματος έχουν αναγνωριστεί ευρέως από την αγορά.


Ένα ζευγάρι:Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού εξοικονόμησης ενέργειας στο σύστημα τροφοδοσίας Ethernet; Επόμενη:Μέθοδος επέκτασης της διάρκειας ζωής του καλωδίου οπτικών ινών