Είναι ο προσαρμογέας ινών και συζεύκτης ινών το ίδιο πράγμα;

- Oct 31, 2017-

Το πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους, πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι το ίδιο όνομα του προϊόντος μόνο. Δεν αναμειγνύουν μόνο αυτά τα δύο προϊόντα, και ακόμη και περιλαμβάνονται στον σύνδεσμο ίνα καλείται πράγμα. προσαρμογέα ινών Θα πρέπει να ειπωθεί ότι η κινεζική γλώσσα έχει μια ισχυρή ικανότητα να το διακρίνει, αυτή η κατάσταση σπανίως συμβαίνει, αλλά τώρα η χώρα τώρα είναι πραγματικά ονομάζεται μικτή. Ότι σήμερα έρχομαι σε μια καλή διάκριση μεταξύ προσαρμογέα οπτικών ινών και ζεύκτη ινών αυτά τα δύο πράγματα, ελπίζουμε να δούμε αυτό το άρθρο δεν θα ονομάζεται πλέον τα δύο πράγματα αναμειγνύονται.

Ο προσαρμογέας οπτικών ινών (γνωστός και ως φλάντζα), προσαρμογέας ινών είναι ο συνδετήρας οπτικών ινών για τη σύνδεση των στοιχείων, αλλά και μια διασύνδεση με τις ίνες και τον εξοπλισμό. Τα προϊόντα σειράς περιλαμβάνουν: F C. SC. ST.LC.MTRJ. Χρησιμοποιείται ευρέως στον πίνακα οπτικών ενοτήτων (ODF). Εξοπλισμός επικοινωνίας οπτικών ινών. Εξαιρετική απόδοση, σταθερή και αξιόπιστη. Ο προσαρμογέας ίνας έχει τους ακόλουθους τύπους: Σύνδεσμος FC / PC / FCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC / SCC. Σύμφωνα με το έργο χωρίζεται σε απλό, μισό αμφίδρομο δύο. Η απλή επικοινωνία σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επικοινωνίας, οι πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν από ένα μέρος Α σε άλλο Β, όπως ραδιοφωνικούς σταθμούς, μηχανές BP, τηλεόραση και ούτω καθεξής. Η απλή εργασία τώρα σπάνια χρησιμοποιείται. Το μισό αμφίδρομο, δηλαδή το μισό αμφίδρομο επικοινωνίας, ο προσαρμογέας ινών αναφέρεται σε οποιαδήποτε στιγμή στη διαδικασία επικοινωνίας, οι πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν από το Α στο Β, αλλά και από το Β πέρασμα Α, αλλά μόνο από μια κατεύθυνση μετάδοσης υπάρχει.

Ο συζεύκτης ινών, επίσης γνωστός ως αποδιαμορφωτής, είναι ένα οπτικό σήμα από μια οπτική ίνα σε πολλά εξαρτήματα της οπτικής ίνας που ανήκουν στον τομέα των οπτικών παθητικών εξαρτημάτων στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, το δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης, το σύστημα κυκλωμάτων χρήστη, θα εφαρμοστεί περιφερειακό δίκτυο. Σε περίπτωση χρήσης της υποδοχής οπτικών ινών, χρησιμοποιείται ο μέγιστος αριθμός παθητικών εξαρτημάτων. (WDM), αν το μήκος κύματος είναι υψηλής πυκνότητας (διπλός κλάδος, μονάδα 1 × 2, δηλαδή το οπτικό σήμα χωρίζεται σε δύο ισχύ), ζεύκτη αστέρων / δέντρου και πολυπλέκτη μήκους κύματος (WDM, αν το μήκος κύματος είναι υψηλής πυκνότητας Ασφάλεια), μικρο οπτική (Micro Optics), οπτικό κυματοδηγό (Οδηγός κυμάτων) τρία, ενώ η μέθοδος πυροσυσσωμάτωσης για την παραγωγή της πλειοψηφίας (περίπου 90), η μέθοδος παραγωγής είναι συνένωση%).

Η μέθοδος σύντηξης της μεθόδου παραγωγής είναι η τήξη των δύο ινών και η τήξη μεταξύ τους, έτσι ώστε ο πυρήνας μαζί, για να ελαφρύνει το φαινόμενο σύζευξης, προσαρμογέα ινών και ένας από τους σημαντικότερους εξοπλισμούς παραγωγής είναι η μηχανή τήξης, αλλά και ένα από τα σημαντικά βήματα, παρόλο που τα σημαντικά βήματα μπορούν να είναι μέρος του χυτηρίου μηχανών, αλλά μετά την πυροσυσσωμάτωση, πρέπει ακόμα να εργαστούν για την ανίχνευση της συσκευασίας.

Από την παραπάνω περιγραφή, ο προσαρμογέας οπτικών ινών και ο συζεύκτης ινών έχουν μεγάλη διαφορά. Χρησιμοποιούνται μαζί στον ανοιχτό σύνδεσμο. Επομένως δεν πρέπει να μπορούμε να συνδυάσουμε τα δύο αυτά προϊόντα.


Ένα ζευγάρι:Ινών προσαρμογέα επιδόσεων σημαντικό εισαγωγή Επόμενη:Συνήθεις τύπους ινών προσαρμογείς