Απαιτήσεις της αγοράς για τα προϊόντα βιομηχανικής Ethernet διακόπτη

- Oct 25, 2017-

Αυτοματοποίηση είναι η σύγχρονη τάση της παγκόσμιας βιομηχανικής ανάπτυξης, μια σειρά από αυτοματοποιημένο εξοπλισμό αγορά βιομηχανία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Μια πλήρης αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει PLC, λογισμικό ελέγχου συστήματος, ρομπότ βιομηχανικά, κλπ, και αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται να συνδεθείτε βιομηχανική Ethernet, αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο. Βιομηχανική Ethernet είναι ένα αποτελεσματικό δίκτυο τοπικής περιοχής, είναι ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος παραγωγής του σύγχρονου βιομηχανικού αυτοματισμού, είτε πρόκειται για μετάδοση δεδομένων του αισθητήρα, ή παραγωγή εξοπλισμού ελέγχου, κ.λπ., τα οποία απαιτούν Ethernet για ένα βασικό στοιχείο ελέγχου φόρμας δίκτυο. Αυτό είναι επίσης μία από τις κυριότερες αιτίες γιατί βιομηχανικές Ethernet εφαρμογές γίνονται όλο και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σε αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής.

Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη της τεχνολογίας δικτύου και βιομηχανικού ελέγχου το πεδίο των απαιτήσεων απόδοσης του δικτύου παίρνουν υψηλότερο και υψηλότερο, Ethernet σταδιακά εισέρχεται πεδίο του βιομηχανικού ελέγχου, το σχηματισμό του νέου ελέγχου δικτύου Ethernet τεχνολογία. Ως εκ τούτου, βιομηχανικές απαιτήσεις επικοινωνίας Ethernet να έχουν επαρκώς υψηλό σε πραγματικό χρόνο, υψηλή αξιοπιστία, αντι-μπλοκάρει, αντι-δίκτυο αποτυχία, αντι- τομής, αντι-πλαστογράφησης απόδοση, για να εξασφαλίσει τον έλεγχο υψηλής ποιότητας επικοινωνίες δεδομένων.

Σε σύγκριση με το συνηθισμένο Ethernet, βιομηχανική Ethernet πρέπει να λύσει ο ανοιχτό, σε πραγματικό χρόνο, συγχρονισμός, αξιοπιστία, αντι-μπλοκάρει και ασφάλεια και πολλές άλλες πτυχές του προβλήματος, που είναι διαφορετικό από την Γενική Βιομηχανικός αυτοματισμός πωλητές για βιομηχανικούς χρήστες φέρει μεγαλύτερη αξία στον τόπο. Παραδοσιακό Ethernet δεν είναι σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές και δεν λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της προσαρμοστικότητας των βιομηχανική περιοχή περιβάλλοντα. Βιομηχανικά μηχανήματα, κλίμα, σκόνη και άλλες συνθήκες είναι πολύ κακή, έτσι ο εξοπλισμός της βιομηχανικής αξιοπιστίας από τις υψηλότερες απαιτήσεις, σε ορισμένες περιοχές υψηλού κινδύνου της εφαρμογής ακόμα και εξαιρετικά σκληρές.

Προκειμένου να λύσει το πρόβλημα των βιομηχανικών εφαρμογών, το δίκτυο μπορεί επίσης να είναι σταθερή κάτω από ακραίες συνθήκες, την εισαγωγή του τύπου ράγα πλήμνη, βιομηχανικά προϊόντα διακόπτη Ethernet, εγκατεστημένο στο πρότυπο DIN ράγα και πλεονάζουσα μονάδα τροφοδοτικού. Διακόπτης βιομηχανικά προϊόντα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1, εφεδρική ισχύς εισόδου, για την πρόληψη ενός ενιαίου ρεύματος

2, την τοπολογία δακτυλίου, παρέχοντας περιττές διαδρομές

3, ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας και υψηλή αξιοπιστία από τα μέρη, να εξασφαλίσουν ένα μακρύ μέσος χρόνος μεταξύ βλαβών

4, μπορεί να εφαρμοστεί σε κατάσταση υπερ-κανονική θερμοκρασία, όπως-40 ℃ ~ 75 ℃

5, ανθεκτικό περίβλημα και καλή θερμοκρασία αντίσταση

6, να συμμορφώνονται με τα βιομηχανικά πρότυπα (CE \ FCC \ UL, κ.λπ.), ενώ οι επιπτώσεις, πτώση και σοκ και άλλες αυστηρές δοκιμές.


Ένα ζευγάρι:Βιομηχανική Ethernet Switch τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε μια τάση Επόμενη:Ethernet διακόπτες μια συσκευή με σύνδεση δικτύου