Netware Orbi Διανεμημένο σύστημα δρομολόγησης: Δεκαετία νωρίτερα, διακοσμημένο χωρίς γραμμές δικτύου, 10 χρόνια αργότερα, δεν χρειάζεται

- Aug 24, 2019-

Ως οικιακή διακόσμηση στην εποχή του Διαδικτύου, πολλοί εγκαταλείπουν τις τηλεφωνικές γραμμές και την καλωδιακή τηλεόραση κατά την καλωδίωση, επειδή μια γραμμή δικτύου + WiFi μπορεί να κάνει τα πάντα. Ωστόσο, πολλοί μικροί συνεργάτες αντιμετωπίζουν συχνά μια τέτοια αμηχανία, παλιές βίλες, παλαιά διώροφο ή αυτοτροφοδοτούμενα σπίτια δεν διατηρούν γραμμές δικτύου κατά τη διάρκεια της αρχικής διακόσμησης, ενώ οι συνήθεις ασύρματοι δρομολογητές αντιμετωπίζουν πολυώροφα και μεγάλης κλίμακας νοικοκυριά που φαίνεται να τεντώνονται.


Στην πραγματικότητα, αμηχανία δεν είναι μόνο αυτό το σημείο, ακόμη και αν έχετε κρατήσει τη γραμμή του δικτύου, αλλά και τοποθετούνται ασύρματο δρομολογητές στον επάνω όροφο ή σε άλλους χώρους, η πραγματική εμπειρία είναι πολύ λιγότερο τέλεια από ό, τι φανταστείτε, θα διαπιστώσετε ότι όταν μετακινείται μέσα στο "σφαίρα της επιρροής "δύο σημάτων δρομολογητή, είναι αδύνατο να επιτευχθεί αυτόματη περιαγωγή. Ακόμα κι αν ανεβαίνετε, το κινητό σας τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet με το χαμηλό σήμα κάτω, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε μόνο το WiFi με μη αυτόματο τρόπο.


Η τέλεια κάλυψη WiFi των πολυώροφων και των μεγάλων νοικοκυριών δεν συνδέεται άμεσα με την κράτηση των γραμμών δικτύου. Επομένως, δεν χρειάζεται να εξετάσετε το ζήτημα της καθυστερημένης καλωδίωσης, ούτε την αγορά των αποκαλούμενων ασύρματων δρομολογητών σε επίπεδο βιλών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συστατικό του δικτύου Orbi, διανεμημένο σύστημα δρομολόγησης WiFi. Orbi RBK20 (Σειρά 2) Κατανεμημένο σύστημα δρομολόγησης

Το διανεμημένο σύστημα δρομολόγησης WiFi με βάση την αρχιτεκτονική Mesh είναι μια επαναστατική τεχνολογία κάλυψης WiFi. Ως μοντέλο διανεμημένου συστήματος δρομολόγησης, τα προϊόντα σειράς Orbi είναι πλήρεις, συμπεριλαμβανομένων των σειρών RBK202, RBK30 3, RBK40 4 και RBK50 / RBK53 σειρά 5 για οικιακή χρήση και Orbi Pro 6 series για επιχειρησιακούς χρήστες, παρέχοντας στους χρήστες ευέλικτη επιλογή από την κάλυψη και την τιμή. Το Orbi RBK20, που ανήκει στη Σειρά 2, παρέχει λύσεις υψηλής απόδοσης για τους χρήστες επίπεδων, διπλών και μικρών βιλών.

Το Orbi RBK20 κληρονομεί τα χαρακτηριστικά της "μηδενικής δρομολόγησης" του κατανεμημένου συστήματος δρομολόγησης και του τρόπου εγκατάστασης του "όπου το σήμα δεν είναι καλό στο σημείο όπου". Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Chrysanthemum Chain της ασύρματης δικτύωσης, η δυνατότητα επέκτασης του δικτύου WiFi μπορεί να επεκταθεί και η νεκρή γωνία της κάλυψης WiFi μπορεί να εξαλειφθεί ριζικά. Επιπλέον, η διαμόρφωση του συστήματος είναι απλή και ο "συνδυασμός ενός κλειδιού" μεταξύ δρομολόγησης οντολογιών και κατακερματισμένης δρομολόγησης μπορεί να επιτευχθεί χωρίς επαγγελματική γνώση δικτύου.

image

Το Orbi RBK20 έχει σχεδιαστεί με τρισδιάστατο WiFi. Η επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων είναι η υποστήριξη της αποκλειστικής ζώνης 5GHz της τεχνολογίας MU-MIMO, η οποία βελτιώνει σημαντικά το εύρος ζώνης μετάδοσης του συστήματος. Ακόμα και στον επάνω όροφο, μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να παίξει παιχνίδια δικτύου σε απευθείας σύνδεση. Ένα ενιαίο ασύρματο SSID στον κάτω όροφο και στο κάτω κινητό τηλέφωνο μπορεί να μεταβεί αυτόματα σε μια συσκευή με ισχυρό σήμα, επιτυγχάνοντας έτσι τέλεια νοημοσύνη. Η δυνατότητα περιπλάνησης βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη.

Με τον αυξανόμενο αριθμό έξυπνων κινητών τερματικών στο σπίτι, το κατανεμημένο σύστημα δρομολόγησης Orbi πραγματοποίησε ένα άλμα από το να είναι χρήσιμο και χρήσιμο στην κάλυψη WiFi μεγάλων νοικοκυριών και πολυώροφων. Επομένως, ακόμα και αν δεν υπήρχε καλωδίωση δικτύου στη διακόσμηση πριν από δέκα χρόνια, δεν θα χρειαστεί μετά από δέκα χρόνια.


Ένα ζευγάρι:Καλώς ήλθατε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας στο NETCOM 2019 Βραζιλία Έκθεση! Επόμενη:Αντίθεση επιλογής διακόπτων PoE