Επόμενη γενιά τάσεις της τεχνολογίας ευφυών δικτύων

- Feb 13, 2017-

Πώς να αναπτύξουν μελλοντικά ευφυούς δικτύου, πώς να δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις και νέες επιχειρήσεις μοντέλου λειτουργίας, έγινε το επίκεντρο της προσοχής. Μελλοντική εξέλιξη της ευφυούς δικτύου στις ακόλουθες κατευθύνσεις: συνδυασμός των ευφυών δικτύων και σύστημα παροχής υπηρεσιών, επικοινωνία IN-Internet, δίκτυα επόμενης γενιάς (NGN), ευφυών δικτύων και έξυπνο δίκτυο τρίτης γενιάς κινητών επικοινωνιών, ευφυή δίκτυα επόμενης γενιάς.

Συνδυασμός των ευφυών δικτύων και υπηρεσιών συστήματος

Λεγόμενη τοποθεσία βασίζεται υπηρεσίες, οποιαδήποτε Internet ή ασύρματο δίκτυο υπηρεσιών χωρικών πληροφοριών που παρέχονται στους τελικούς χρήστες. Η τρέχουσα έρευνα εστιάζει σε κινητά/ασύρματα τοποθεσία υπηρεσίες, παρέχοντας υπηρεσίες τοποθεσίας για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Έξυπνο δίκτυο υπηρεσία τρόπο επιτυγχάνεται τοποθεσίας του πλεονεκτήματα είναι: χρήση ευφυούς δικτύου ώριμα επιχειρηματική πλατφόρμα, γρήγορα μπορεί να δημιουργούνται ποικίλες τοποθεσία της επιχείρησης? βρίσκεται στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο εντός, εύκολα συντήρηση, ασφάλεια υψηλή? υποστήριξη διαφόρων διεπαφή χρήστη (φωνή, και SMS και WAP)? Zhijian φορέας του δικτύου χρησιμοποιώντας την τυπική διασύνδεση (WIN και καμήλα)? υποστήριξη διαφόρων τεχνολογία εντοπισμού θέσης (CellID, και E-OTD, και A-GPS, και TOA)? υποστήριξη διαφόρων βάσει δικτύου (GSM και CDMA).

IN-Internet Exchange

Από την περιοχή εφαρμογής, που χρησιμοποιείται κυρίως για το PSTN, ISDN, PLMN ευφυών δικτύων και άλλες circuit-switched δίκτυο, και όχι με βάση το IP δίκτυα όπως το Internet. Τα τελευταία χρόνια, η ταχεία ανάπτυξη του Internet, ανεξάρτητα από το μέγεθος του δικτύου ή τον αριθμό των χρηστών έχει μια πρωτοφανή αύξηση. Έτσι, πώς να παρέχουν υπηρεσίες Internet Exchange, τη δημιουργία νέας επιχείρησης τηλεπικοινωνιών και ευφυούς δικτύου γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Ξεκινώντας από το 1997, IETF, ITU-t, ETSI, ISO άρχισε να μελετά δίκτυο πληροφοριών και τεχνικές πτυχές της επικοινωνίας με το Internet. INCS ITU-T-4 εγγράφων που προσκομίζονται προς στήριξη διαρθρωτικών μοντέλο δικτύου IP της βελτιωμένη λειτουργικότητα, αυτό το μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει την τρέχουσα PSTN και IP δίκτυα ανταλλαγής όλες οι επιχειρήσεις. PSTN IETF μια ΠΊΝΤΑ και ΠΝΕΎΜΑΤΑ ομάδες εργασίας, ειδικεύεται στην επιχείρηση Διαδικτύου και domain στο διαδίκτυο είναι ενεργοποιημένη από την πλευρά PSTN της επιχείρησης.

IN-Internet διατίθενται σήμερα για την επίτευξη διασυνεργασία υπηρεσιών περιλαμβάνουν: Web-based διαχείριση επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Internet800, όπως η διοίκηση επιχειρήσεων και VPN υπηρεσία διαχείρισης επιχειρήσεων? ΠΊΝΤΑ/ΠΝΕΎΜΑΤΑ επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων κάντε κλικ στο κουμπί μέσω τηλεφώνου επιχείρησης, κλικ στέλνω μια υπηρεσία φαξ, υπηρεσία ειδοποίησης, φωνητική πρόσβαση σε περιεχόμενα επαγγελματίες κλπ? IP τηλεφώνου υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως στις αναπτυγμένες ternet800.


Ένα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Επικοινωνιών ορολογία και πρότυπα επικοινωνίας