Ταχεία ανάπτυξη των οπτικών επικοινωνιών

- Jun 21, 2019-

Επί του παρόντος, στο εξωτερικό μεγάλη κατασκευή κέντρων δεδομένων και εγχώρια αγορά επέκτασης δικτύου επικοινωνίας αδύναμη, χρειάζονται παγκόσμια αύξηση της κυκλοφορίας για να φέρει μεγάλο κέντρο δεδομένων μεγάλης κλίμακας κατασκευή. Μαζί με το τέλος της προώθησης 40G έως 100G σύστημα, πρέπει να φέρει υψηλής ταχύτητας οπτική ενότητα του σύνθετου ρυθμού ανάπτυξης του 45%. Παράλληλα, ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου μετάδοσης σταθερού δικτύου της Κίνας, δικτύου μητροπολιτικών περιοχών, υπό την επίδραση της κυκλοφορίας δικτύου πρόσβασης, αντιμετωπίζει την ανάγκη προώθησης και επέκτασης και ο χώρος αγορών είναι άπειρος. Επιπλέον, το FTTH θα προωθηθεί από την εποχή 1G έως 10G, το δίκτυο PON θα προωθηθεί από 10G έως 25G, θα κινήσει πολλές ανάγκες οπτικών μονάδων υψηλής ταχύτητας.

 

Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρες φάσμα οπτικών μονάδων υψηλής ταχύτητας που χρειάζονται για να παρουσιάσουν την τεχνολογία κέρδους, η εταιρεία 10G / 40G έχει βιώσει και τώρα ξεκινά την ανάπτυξη της οπτικής μονάδας 200G / 400G, 10G EPON / GPON ασύρματη, 25G / 50G / 100G εμπορεύματα έχουν αποθηκευτική ικανότητα. για την αγορά, προτίθεται να ζητήσει κεφάλαια δεν υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια γιουάν, που χρησιμοποιείται για την οπτική μονάδα ανάπτυξη και την κατασκευή γραμμής παραγωγής οπτική μονάδα, αυτόματη γραμμή ανακατασκευή γραμμή παραγωγής, 3 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της παραγωγικής ικανότητας θα φτάσει περίπου 2,5 φορές το τρέχον οι κατάντη παραγγελίες πρέπει να ικανοποιηθούν πλήρως.

 

Η αισιοδοξία για την εταιρεία στην προώθηση της οπτικής επικοινωνίας βιομηχανία για μεγάλο χρονικό διάστημα για να πραγματοποιήσει την πρώτη φορά, η "υπέρβαρα" βαθμολογία από τη διαχείριση, την τεχνολογία, την αγορά, μάρκα στην εγχώρια και διεθνή έχει ισχυρή ανταγωνιστικότητα, αναμένεται στον κλάδο οπτικών επικοινωνιών να απολαύστε πλήρως το κέρδος στην παλίρροια της τεχνολογίας.

Ένα ζευγάρι:Χαρακτηριστικά του πομποδέκτη οπτικών ινών Επόμενη:Βιομηχανική αγορά συναλλάγματος