Υποδοχή θερμής τήξης οπτικών ινών SC

- Jun 08, 2018-

Υποδοχέας θερμής τήξης οπτικών ινών τύπου SC - Καθώς το υπάρχον δίκτυο αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, η ζήτηση για στοιχεία του δικτύου γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Για παράδειγμα, ο συνδετήρας θερμής τήξης οπτικών ινών, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για το δίκτυο, διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σύνδεση του δικτύου. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε αυτό.

Πρόκειται για ένα συνδετήρα θερμής τήξης οπτικών ινών που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Το περίβλημα είναι ορθογώνιο και οι μανίκια περόνης και ζεύξης έχουν τις ίδιες διαστάσεις με το μοντέλο FC. Μεταξύ αυτών, η ακραία όψη του πείρου είναι συνήθως κατασκευασμένη από τύπο PC ή APC και η μέθοδος στερέωσης είναι ένα μάνδαλο τύπου plug-and-pin, το οποίο δεν απαιτεί περιστροφή. Αυτός ο τύπος συνδέσμου θερμής τήξης οπτικών ινών είναι χαμηλός στην τιμή, εύκολο να εισάγεται και να αποσύρεται, έχει μικρή διακύμανση στην απώλεια εισαγωγής, υψηλή αντοχή στη θλίψη και υψηλή πυκνότητα εγκατάστασης.

Οι διασυνδέσεις ST και SC είναι δύο τύποι συνδετήρων θερμής τήξης οπτικών ινών. Για τις συνδέσεις 10Base-F, ο σύνδεσμος είναι συνήθως τύπου ST. για το 100Base-FX, ο συνδετήρας θερμής τήξης οπτικών ινών είναι τύπος SC στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο πυρήνας του συνδετήρα θερμής τήξης οπτικών ινών ST εκτίθεται και ο πυρήνας του συνδέσμου SC είναι μέσα στο σύνδεσμο.

Fiber Optic Adapter.jpg

Ένα ζευγάρι:Προβλήματα που πρέπει να παρατηρηθούν στη διαδικασία σύντηξης οπτικών ινών Επόμενη:Πώς λειτουργούν οι σύνδεσμοι οπτικών ινών