Επιλέξτε τον τυπικό διακόπτη PoE

- Jul 11, 2019-

Ο διακόπτης PoE είναι ένας διακόπτης που υποστηρίζει την τροφοδοσία της γραμμής δικτύου. Ο διακόπτης PoE όχι μόνο έχει τη λειτουργία μετάδοσης του γενικού διακόπτη, αλλά μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει τη συσκευή στο άλλο άκρο μέσω της γραμμής δικτύου. Για ολόκληρο το δίκτυο, η χρήση διακόπτων PoE μπορεί να μειώσει την καλωδίωση, να μειώσει το κόστος του συστήματος και να αυξήσει την αξιοπιστία του.
Επιλέξτε το πρότυπο κατά την επιλογή του διακόπτη PoE, με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
L Το άκρο τροφοδοσίας ισχύος (PSE) και το άκρο λήψης ισχύος (PD) μπορούν να αντιληφθούν δυναμικά και να ρυθμίσουν την τάση τροφοδοσίας ρεύματος. L Αποτελεσματική προστασία του ακροδέκτη λήψης (συνήθως IPC) από ηλεκτροπληξία (άλλες πτυχές περιλαμβάνουν βραχυκύκλωμα, προστασία από υπέρταση κ.λπ.). L Οι έξυπνοι ακροδέκτες ανίχνευσης υποστηρίζουν τους διακόπτες PoE και δεν τροφοδοτούν την παροχή ρεύματος κατά την πρόσβαση σε τερματικούς διακόπτες μη PoE. Οι μη τυποποιημένοι διακόπτες PoE συνήθως δεν έχουν τα παραπάνω μέτρα ασφαλείας για εξοικονόμηση κόστους, συνεπώς υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι ασφαλείας.
2, όχι ψεύτικο διακόπτη PoE
Η ψεύτικη συσκευή PoE διακόπτει απλώς την τροφοδοσία συνεχούς ρεύματος στη γραμμή δικτύου μέσω ενός διακόπτη PoE. Δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί από έναν τυπικό διακόπτη PoE, διαφορετικά η συσκευή θα καεί. Στις εφαρμογές μηχανικής, δεν πρέπει να επιλέγουμε μόνο τον τυπικό διακόπτη PoE αλλά επίσης να επιλέξουμε τον τυπικό τερματικό διακόπτη PoE.
Η θύρα διακόπτη βιομηχανικού επιπέδου υποστηρίζει ισχύ εξόδου 15,4 W και 30 W, το οποίο είναι σύμφωνο με το πρότυπο IEEE 802.3 AF. Παρέχει τον τυπικό εξοπλισμό τερματικών PoE μέσω τροφοδοσίας δικτύου, εξαλείφοντας την πρόσθετη καλωδίωση τροφοδοσίας. Μετά την έρευνα, οι πομποδέκτες PoE που πληρούν τα πρότυπα IEEE 802.3 aT και IEEE 802.3 AF έχουν αναπτυχθεί και ξεκινήσει. Η ισχύς εξόδου θύρας μπορεί να φτάσει τα 25-30W. Σε όρους απλού ανθρώπου, ο διακόπτης PoE είναι ένας διακόπτης που υποστηρίζει την τροφοδοσία της γραμμής δικτύου. Δεν μπορεί μόνο να συνειδητοποιήσει τη λειτουργία μετάδοσης δεδομένων του συνηθισμένου διακόπτη, αλλά και να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα το τερματικό του δικτύου.

image

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO..LTD είναι κατασκευαστής των προϊόντων οπτικών επικοινωνιών μετά Huawei και ZTE. Η εταιρεία αναπτύσσει ανεξάρτητα, παράγει και πωλεί προϊόντα δικτύου οπτικών επικοινωνιών. Η εταιρεία βασίζεται στην ανάπτυξη και παραγωγή οπτικών ινών σε οικιακό (FTTH) και οπτικών ινών σε επιτραπέζιο εξοπλισμό (FTTD), εξοπλισμού δικτυακής πρόσβασης με όλα τα οπτικά στοιχεία και τερματικών προϊόντων. Εδώ και πολλά χρόνια, έχει επικεντρωθεί στα προϊόντα μετάδοσης και πρόσβασης του Ethernet και το δίκτυο πωλήσεών του έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 30 επαρχίες και πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα ζευγάρι:Οι διακόπτες βιομηχανικού επιπέδου είναι ασφαλείς στη χρήση Επόμενη:Η άνοδος της εγχώριας βιομηχανικής ανταλλαγής μάρκα καταλαμβάνει το ήμισυ της αγοράς