Συνήθεις τύπους ινών προσαρμογείς

- Oct 31, 2017-

1, FC ινών προσαρμογέα:

Η εξωτερική ενίσχυση είναι η χρήση των μετάλλων σύνολα, στερέωσης για την βίδα πόρπη. Τύπος προσαρμογέα FC, χρησιμοποιώντας το τέλος πισινό του κεραμικά pin. Αυτού του είδους προσαρμογέα έχει τα πλεονεκτήματα από την απλή δομή, εύκολη λειτουργία και εύκολη κατασκευή, αλλά το πρόσωπο τέλος ινών είναι πιο ευαίσθητα στη σκόνη, είναι εύκολο να παράγουν Fresnel προβληματισμού και είναι δύσκολο να βελτιώσετε την απόδοση της επιστροφής απώλεια. Αργότερα, τον τύπο της σύνδεσης έχει βελτιωθεί, η χρήση της σύνδεσης αντιμετωπίζουν σφαιρικό πρόσωπο (PC), ενώ η εξωτερική δομή δεν έχει αλλάξει, καθιστώντας την απώλεια παρεμβολής και επιστροφής απώλεια επιδόσεων έχει βελτιωθεί σημαντικά.

2, SC οπτικών προσαρμογέα:

Το όστρακό της είναι ορθογώνια, η χρήση του pin και ζεύξης μανίκι μέγεθος της δομής και FC πληκτρολογήστε ακριβώς το ίδιο. Οποία να καρφιτσώσετε το τέλος της χρήσης του PC ή APC-τύπου μέθοδο λείανσης? στερέωση μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε plug-και-pin τύπου, χωρίς περιστροφή. Εξοπλισμένο με σράπνελ μέταλλο, εύκολος να κρύψει χρήση. Τέτοιες συνδέσεις είναι ανέξοδες, εύκολο να συνδέσετε και να λειτουργήσει, μικρές διακυμάνσεις στην επεμβατική απώλειες, υψηλή συμπιεστική δύναμη, τοποθέτησης υψηλής πυκνότητας.

3, ST ινών προσαρμογέα:

Για τη δομή του πληκτρολογηθεί κλειδώματος, για να εξασφαλίσει ακριβή ευθυγράμμιση της σύνδεσης, με μια ισχυρή αντοχή εφελκυσμού, μεταλλικό κλειδί θέσης, βελτιώσει την επαναληψιμότητα και την αντοχή του προσαρμογέα, η χρήση ακριβείας κεραμικά ή χαλκού μανίκι να διασφαλίσει ότι οι μακροπρόθεσμες σταθερότητα από τις μηχανικές ιδιότητες και οπτικές ιδιότητες. Ορθογώνια δομή, αγγίζοντας πριτσίνωμα εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση.

4, LC ινών προσαρμογέα:

Είναι κατασκευασμένο με ένα βολικό αρθρωτό βύσμα (RJ) μάνταλο μηχανισμό. Το μέγεθος της καρφίτσες και μανίκια που χρησιμοποιούνται είναι μικρές, αύξηση της πυκνότητας των οι υποδοχές οπτικών ινών σε την Επιτροπή μπαλωμάτων ινών. Η χρήση των κεραμικών μανίκι ακριβείας, να εξασφαλιστεί μακροπρόθεσμη σταθερότητα από τις μηχανικές και οπτικές ιδιότητες.


Ένα ζευγάρι:Είναι ο προσαρμογέας ινών και συζεύκτης ινών το ίδιο πράγμα; Επόμενη:Είτε ο διακόπτης Ethernet και ο δρομολογητής έχουν κοινό