Η σημαντική θέση των βιομηχανικών διακοπτών στη βιομηχανία

- Jul 12, 2019-

Ο βιομηχανικός διακόπτης ονομάζεται επίσης βιομηχανικός διακόπτης Ethernet, ο οποίος είναι ο εξοπλισμός διακλάδωσης Ethernet που χρησιμοποιείται στον τομέα του βιομηχανικού ελέγχου. Λόγω του υιοθετημένου προτύπου δικτύου, έχει καλή διαφάνεια, ευρεία εφαρμογή, χαμηλή τιμή και διαφανές και ενοποιημένο πρωτόκολλο TCP / IP. Το Ethernet έχει καταστεί το κύριο πρότυπο επικοινωνίας στον τομέα του βιομηχανικού ελέγχου. Ακριβής. Οι βιομηχανικοί διακόπτες διαφέρουν σημαντικά από τα εμπορικά προϊόντα και οι βιομηχανικοί διακόπτες έχουν πολλές πρακτικές λειτουργίες. Η εγκατάσταση και η τροφοδοσία τροφοδοτούν περισσότερο τις απαιτήσεις των βιομηχανικών χώρων. Είναι πολύ απαραίτητο να επιλέγετε αυτό το είδος προϊόντος σε βιομηχανικές περιπτώσεις.
Το περιβάλλον της βιομηχανικής περιοχής είναι χειρότερο από αυτό του συνηθισμένου περιβάλλοντος, τουλάχιστον σε δόνηση. Η υγρασία και η θερμοκρασία είναι χειρότερες από το συνηθισμένο περιβάλλον. Οι συνήθεις διακόπτες δεν έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε κάθε είδους καταστάσεις στο βιομηχανικό περιβάλλον. Οι συνήθεις διακόπτες δεν μπορούν να λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το σκληρό περιβάλλον. Συχνά είναι επιρρεπείς σε δυσλειτουργία, γεγονός που αυξάνει το κόστος συντήρησης. Γενικά, οι χρήστες στο βιομηχανικό περιβάλλον δεν συνιστώνται. Οι βιομηχανικές ανταλλαγές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η χρήση των ανταλλαγών σε αυτό το σκληρό περιβάλλον, παράγουν διακόπτες που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό το περιβάλλον. Εάν η αξιοπιστία των ανταλλακτικών βιομηχανικής ποιότητας έχει διακοπή ρεύματος και διακοπή της θύρας, μπορούν να ενεργοποιηθούν με έξοδο ρελέ, πλεονασματική διπλή είσοδο ισχύος συνεχούς ρεύματος, προστασία ενεργού κυκλώματος, υπέρβαση τάσης και αυτόματη διακοπή της τάσης. Προστασία οδών.
Απαιτούνται μόνο δύο ζεύγη καλωδίων μεταξύ βιομηχανικών διακοπτών και κάμερας για την ταυτόχρονη μετάδοση σημάτων δικτύου, ακουστικών σημάτων, σημάτων ελέγχου και σημάτων συναγερμού των φωτογραφικών μηχανών και ταυτόχρονα παροχή ισχύος στις κάμερες. Δεν χρειάζεται πλέον να τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας και να εγκαθιστάτε μετασχηματιστές, έτσι ώστε το κόστος κατασκευής να αποθηκεύεται σε ηλεκτρικές γραμμές και μετασχηματιστές, εάν η φωτογραφική μηχανή φωτογραφίζεται σύμφωνα με την κάμερα. Ο μέσος όρος των 75 μέτρων υπολογίζεται μεταξύ της μηχανής και του διακόπτη. Ένας διακόπτης τεσσάρων θυρών βιομηχανικής ποιότητας μπορεί να εξοικονομήσει 300 μέτρα ηλεκτρικών γραμμών και τέσσερις μετασχηματιστές. Σύμφωνα με τον υπολογισμό 1,5 γιουάν ανά μέτρο γραμμών μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, 450 γιουάν μπορούν να εξοικονομηθούν. Τέσσερις μετασχηματιστές μπορούν να εξοικονομήσουν 60 γιουάν ανά 15 γιουάν.
Οι βιομηχανικοί διακόπτες είναι πιο κοντά στην επικοινωνία βιομηχανικού δικτύου σε λειτουργία, όπως διασύνδεση με διάφορα fieldbus, πλεονασμός εξοπλισμού και εξοπλισμό σε πραγματικό χρόνο κλπ. Η διαφορά απόδοσης αντικατοπτρίζεται κυρίως στις διάφορες παραμέτρους που προσαρμόζονται στο εξωτερικό περιβάλλον.


Ένα ζευγάρι:Βιομηχανική αγορά συναλλάγματος Επόμενη:Διασύνδεση ευφυών κτιρίων