Η άνοδος της εγχώριας βιομηχανικής ανταλλαγής μάρκα καταλαμβάνει το ήμισυ της αγοράς

- Jul 03, 2019-

Οι βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται στον βιομηχανικό αυτοματισμό, στις έξυπνες μεταφορές, στον αυτοματισμό ισχύος, στον αυτοματισμό των μεταλλείων, στο πετροχημικό αυτοματισμό και σε άλλα συστήματα παρακολούθησης. Οι βιομηχανικοί μεταγωγείς Ethernet χρησιμοποιούν μεθόδους μεταγωγής μετατροπής αποθήκευσης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα επικοινωνίας Ethernet και ενσωματωμένο σχεδιασμό έξυπνης συναγερμού για την παρακολούθηση της λειτουργίας του δικτύου, έτσι ώστε στο σκληρό και επικίνδυνο βιομηχανικό περιβάλλον να εξασφαλιστεί η αξιόπιστη και σταθερή λειτουργία του Ethernet. Είναι το διακόπτη βιομηχανικής στάθμης το πιο κατάλληλο για την τρέχουσα εφαρμογή του εργοστασίου; Αυτό είναι πράγματι ένα ανησυχητικό πράγμα εξαιτίας της ανάγκης να εξεταστούν πολλοί παράγοντες, όπως το περιβάλλον εργασίας, ανεξάρτητα από το αν απαιτείται ή όχι πλεονασμός, διαχείριση δικτύου και διαχείριση εκτός δικτύου, μελλοντική συντήρηση και επεκτασιμότητα κ.ο.κ.
Το βιομηχανικό δίκτυο Ethernet χρησιμοποιείται σταδιακά σε διάφορους τομείς όπως η ηλεκτροδότηση, η μεταλλουργία, η πετροχημική, η δημοτική και η σιδηροδρομική διαμετακόμιση λόγω των διαφόρων πλεονεκτημάτων του. Συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας και της σιδηροδρομικής διαμετακόμισης υπερέβη το 60% και οι δύο αυτοί τομείς βρίσκονται σήμερα σε περίοδο μεγάλης ανάπτυξης και ευημερίας στην Κίνα. Η ζήτηση για βιομηχανικούς διακόπτες Ethernet είναι πολύ βέβαιο. Εκτιμάται ότι το μέσο ετήσιο εύρος της παραγωγικής ικανότητας των βιομηχανικών μεταγωγών Ethernet της Κίνας κατά τη διάρκεια της περιόδου των 12ων πενταετών σχεδίων είναι 3 δισ. Γιουάν, δηλαδή 3 φορές το μέγεθος της αγοράς του 1 δισ. Γιουάν το 2010.
Οι παραδοσιακές μάρκες διακόπτες βιομηχανικής ποιότητας είναι όλοι ξένοι κατασκευαστές. Μετά την έναρξη της εγχώριας μάρκας τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν αρκετές μάρκες με την κατάλληλη δύναμη, όπως η Feiyi Communications, η Sanwang και η τεχνολογία Haishu. Εγχώρια μάρκα βιομηχανικών προϊόντων διανομής, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η υψηλή απόδοση κόστους. Αυτό συμβαδίζει επίσης με τη ζήτηση στην αγορά της βιομηχανίας επικοινωνιών, συνεπώς με την αύξηση της ζήτησης βιομηχανικών διακοπτών στον τομέα της ασφάλειας, οι εγχώριοι κατασκευαστές βιομηχανικών διακοπτών είναι ευαίσθητοι στην ανάπτυξη. Με την εξελιγμένη ανάπτυξη της τεχνολογίας μεταγωγής, η εγχώρια μάρκα βιομηχανικών μεταγωγών Ethernet σύντομα θα γίνει το κύριο ρεύμα προϊόντων μετάδοσης ασφάλειας εργασίας.
Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία ανάπτυξης, η Leitong Technology έχει καθιερώσει τη δική της κατεύθυνση ανάπτυξης και έχει διαδραματίσει τα δικά της κορυφαία προϊόντα στον κλάδο, από τον αρχικό πομποδέκτη οπτικών ινών έως την τρέχουσα σειρά οπτικών προϊόντων μετάδοσης, από τον αρχικό ηλίθιο μέχρι το τρέχον All ευφυή προϊόντα, ακολουθούμε τα βήματα της διεθνούς βιομηχανίας πληροφορικής για την βιομηχανία της Κίνας IT έχει εργαστεί σκληρά, 13 χρόνια καλλιέργειας, με το πέρασμα του χρόνου, οι άνθρωποι Haishun έχουν καθορίσει τους δικούς τους στόχους. Για να συμβάλουμε μοναδικά στον τομέα της μετάδοσης και πρόσβασης μέσω Ethernet, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην εθνική βιομηχανία πληροφοριών.

Ένα ζευγάρι:Επιλέξτε τον τυπικό διακόπτη PoE Επόμενη:Πλεονεκτήματα του PON