Τρία Προβλήματα Εστίαση Χρήστη Σε 5G Gear Shift και Επιτάχυνση-up

- Sep 21, 2019-

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εμπορικής προβολής της 5G, η εμπορική 5G της Κίνας έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πρόσφατα, οι φορείς εκμετάλλευσης έσπευσαν να πουλήσουν 5G κινητά τηλέφωνα, και ξεκίνησαν 5G πακέτα εμπειρίας, για άλλη μια φορά βάζουν 5G στην καυτή αναζήτηση.

Από την κυκλοφορία της εμπορικής άδειας 5G τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αν και η 5G εξακολουθεί να είναι στα σπάργανα, οι τρεις μεγάλες επιχειρήσεις έχουν επιταχύνει την εμπορική ανάπτυξή τους. Πρόσφατα, με την κυκλοφορία του Mate20X 5G έκδοση του κινητού τηλεφώνου Huazhou 5G, οι απλοί καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό 5G. 4G / 5G ταχύτητα μετατόπιση ταχύτητα επάνω, αλλά οι περισσότεροι χρήστες για 5G, η διάθεση είναι τόσο φιλόδοξο και ανήσυχος, ειδικά τερματικό, εφαρμογή, η τιμολόγηση εξακολουθεί να είναι το κλειδί για να επηρεάσει την επιλογή των χρηστών σε αυτό το στάδιο.

image

Πρώτον, το κόστος μεταγωγής των τερματικών 5G. Κρίνοντας από το 5G κινητό τηλέφωνο που ξεκίνησε σήμερα, η τιμή έχει μειωθεί σημαντικά. Πρόσφατα, τα ZTE Axon 10 Pro 5G και Huawei Mate 20X 5G, τα οποία πωλήθηκαν αρχικά στην Κίνα, διατέθηκαν σε χαμηλότερες τιμές από το επίπεδο "10.000 γιουάν" που είχε προηγουμένως ευρέως αναμενόμενο στην αγορά, μειώνοντας ουσιαστικά το όριο των 5G. Τόσο η Huawei όσο και η Vivo δήλωσαν ότι "το σημερινό κινητό τηλέφωνο 5G δεν θα εξετάσει το κέρδος" ή να στείλει ένα "καθησυχαστικό χάπι" σε πιθανούς χρήστες μεταγωγής.

Μερικοί άνθρωποι στη βιομηχανία αναμένουν ότι τα κινητά τηλέφωνα 5G θα μειωθούν σε περίπου 3000 γιουάν το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, ενώ τα 5G κινητά τηλέφωνα εντός 2000 γιουάν θα εμφανιστούν στο τέλος του επόμενου έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, υπάρχουν περίπου 20 5G κινητά τηλέφωνα διαθέσιμα στην αγορά. Αν και εξακολουθεί να υπάρχει κάποιος χρόνος πριν από τη διάδοση, ένα μεγάλο κύμα 5G κινητών τηλεφώνων προχωράει με τον τρόπο εισαγωγής.

Δεύτερον, διαφοροποίηση εφαρμογής 5G και επιχειρηματικό μοντέλο. Οι υπηρεσίες περιεχομένου που βασίζονται σε δυνατότητες τεχνολογίας 5G θα δημιουργήσουν νέες μορφές. Πρόσφατα, ο Xin Guobin, Αντιπρόεδρος της Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, δήλωσε ότι οι 5G επιχειρήσεις της Κίνας προχωρούν σταθερά. Ο ρυθμός της καινοτομίας εφαρμογών 5G επιταχύνεται και οι εφαρμογές επίδειξης του 5G στους τομείς του βιομηχανικού διαδικτύου, του δικτύου οχημάτων, της ιατρικής περίθαλψης, της έξυπνης πόλης και ούτω καθεξής εμφανίζονται συνεχώς.

Με οδηγό το κύμα της τεχνολογίας 5G, ανατρεπτικές εφαρμογές όπως τεχνητή νοημοσύνη, χωρίς οδηγό, AR / VR και αλυσίδες μπλοκ θα τοποθετηθούν σε 5G υψηλής ταχύτητας διάδρομο. Περισσότερα επιχειρηματικά μοντέλα και κάθετες εφαρμογές θα προκύψουν στην 5G Changing Society, η οποία είναι η αξία των 5G. Ο Zhao Zizhong, Κοσμήτορας του Ινστιτούτου Νέων Μέσων Ερευνών του Πανεπιστημίου της Κίνας Media, δήλωσε ότι η 5G ήταν ένα ιδιαίτερα μεγάλο κατάστημα.

Τρίτον, η ροή συσκευασιών είναι επίσης ένας από τους σημαντικούς παράγοντες. Μετά από όλα, η λήψη μιας ταινίας Blu-ray σε δευτερόλεπτο και η αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού είναι εντελώς άβολα. Κάτω από την ταχύτητα δικτύου "υπερ-χωρητικότητας" 5G, η κυκλοφορία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ακόμη και μερικά μέσα προβλέπουν ότι οι χρήστες θα καταναλώσουν τουλάχιστον 50G κίνηση ανά μήνα στην εποχή 5G. Στο 5G πρόγραμμα εμπειρίας αυτού του φορέα εκμετάλλευσης, όλη η κίνηση είναι 100G, γεγονός που κάνει επίσης την αγορά να υποθέσει ότι 100G μπορεί να είναι η αρχική κυκλοφορία.

Στην ενδιάμεση διάσκεψη επιδόσεων της Κίνας Unicom το 2019, η China Unicom είπε ότι το ελάχιστο πακέτο 5G ήταν 190 γιουάν το μήνα, γεγονός που προκάλεσε ευρύτατη ανησυχία του κοινού. Υπάρχουν και οι δύο απόψεις που σε σύγκριση με την τιμή μονάδας της κυκλοφορίας 4G, δεν είναι δαπανηρές και υπάρχουν και νέοι που το ονομάζουν "άχρηστο". Από αυτή την άποψη, ο Fu Liang, ένας πολύ γνωστός εμπειρογνώμονας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, δήλωσε ότι η αρχική προώθηση του πακέτου 5G θα απευθύνεται κυρίως σε χρήστες υψηλής τεχνολογίας. Προηγουμένως, πολλοί εμπιστευτές και φορείς εκμετάλλευσης της βιομηχανίας δήλωσαν ότι το τιμολόγιο 5G δεν θα είναι υψηλότερο από το τιμολόγιο 4G. "Μακροπρόθεσμα, η τιμολόγηση θα ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα και την ταχύτητα των χρηστών." Wang Xiaochu είπε. Μπορεί να προβλεφθεί ότι στην ημερήσια διάταξη των φορέων εκμετάλλευσης θα εγγραφούν πιο διαφοροποιημένα έντυπα τιμολόγησης. Σύμφωνα με αναφορές, η εισαγωγή του κόμβου επίσημων πακέτων 5G, πιθανώς στα τέλη Σεπτεμβρίου, ή την παραμονή της Εθνικής Ημέρας.

Η αλλαγή ταχύτητας 5G εισήλθε στην περίοδο επιτάχυνσης και πλησιάζει η τυπική κλίμακα εμπορικής. Οι φορείς εκμετάλλευσης καθοδηγούν ενεργά τους χρήστες να εξελιχθούν σε δίκτυο 5G. Η πιο ρεαλιστική εκτίμηση για τους χρήστες σε αυτό το στάδιο είναι η εμπειρία εμπειρία και η εμπειρία εμπειρίας του 5G, "δοκιμάστε φρέσκο ή περιμένετε και δείτε", και η αγορά θα περιμένει και θα δούμε.


Ένα ζευγάρι:Ποια Προβλήματα θα έπρεπε να δώσουμε προσοχή στην εγκατάσταση του προγράμματος PoE Switch Επόμενη:Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν διακόπτη βιομηχανικής κλάσης και έναν συνήθη διακόπτη;