Χύτευση εν κενό που χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές λεπτομέρειες ή κόσμημα με μοναδική λεπτομέρεια

- Nov 03, 2017-

Χύτευση εν κενό είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί ένα εξαεριζόμενα καλούπι. Λιωμένο μέταλλο στηρίζεται στην πίεση του αέρα να ρέει μέσα στο καλούπι και, στη συνέχεια, εκκαθαρίσεις αέρα για να διαμορφώσει ένα κενό αέρος. Αυτή η μέθοδος χύτευσης χρησιμοποιείται κυρίως για μικρά εξαρτήματα ή κοσμήματα με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Κενού μοντελοποίηση είναι μια φυσική μοντελοποίηση μέθοδος, που συνδυάζει την τεχνολογία κενού και χύτευση σε άμμο, επιφάνειας κοιλότητας καλούπι πλαστικό φιλμ άμμο και στο πίσω μέρος, σφραγισμένα, με την αντλία κενού για να παραγάγουν την αρνητική πίεση, με αποτέλεσμα να καλούπι άμμο μέσα και έξω από την πίεση διαφορά κάνει η άμμος χύτευση στερεωμένο και σχηματίζεται. Μετά τοποθετώντας στο κέντρο της άμμου, σύσφιξης και χύτευση, αναμονή για τη στερεοποίηση, χύτευση, απελευθερώνοντας την αρνητική πίεση ή σταματώντας την άντληση, η άμμος καλούπι θα πρέπει να συνθλίβονται για να αποκτήσετε τις ρίψεις. Σύμφωνα με το τρέχον πεδίο εφαρμογής μπορούν να χωριστούν κενού αέρος μοντελοποίηση (V μέθοδο) και σε πραγματικό χρόνο εν κενώ χύτευσης (FV μέθοδος). Πλεονεκτήματά του είναι:

(1) μέτριο βαθμό του κενού, υψηλής μούχλα κοιλότητα, casting ποιότητας είναι επίσης υψηλή.

(2) η χύτευση εν κενό μπορεί να προσομοιώσει μούχλα ροή ανάλυσης και προσομοίωσης του υπολογιστή για να προβλέψουν την επέλευση ελαττώματα χύτευσης. Ο σχεδιασμός του το πρόγραμμα μοντελοποίησης να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής.

Κενού διαφορική πίεση χύτευση, το κύριο είναι η αντίσταση του φούρνου εκμετάλλευση και το καλούπι όλα τα σφραγισμένα στο σφραγισμένο καπάκι στον μεγαλύτερο πίεση 500kPa πεπιεσμένου αέρα και, στη συνέχεια, η φόρμα και το χωνευτήριο εσωτερική πίεση ίση με το υγρό μέταλλο δεν θα αυξηθεί, και στη συνέχεια προσθέστε 50kPa πίεση για το μέταλλο επιφάνεια, υγρό μέταλλο θα αυξηθεί πλήρωση κοιλότητα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την παραγωγή του συγκρότημα λεπτότοιχα χύτευσης, αλλά ο εξοπλισμός είναι μεγάλες, προβληματική λειτουργία, μόνο όταν ισχύουν οι ειδικές απαιτήσεις. Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

(1) σε σύγκριση με την παραδοσιακή σοβαρότητα χύτευση και κενού αναρρόφησης χύτευσης, χύτευση κενό διαφορική πίεση δείχνει καλή γέμιση ικανότητα 1mm παχύ φύλλο δείγματα.

(2) τα προϊόντα χύτευσης έχουν μια σχετικά πυκνή κρυσταλλική δομή και μηχανικές ιδιότητες. Για τις ρίψεις, οι ιδιότητες αντοχής είναι περίπου 20% -25% υψηλότερη από κενού αναρρόφησης χύτευσης και χύτευσης βαρύτητας, ενώ η επιμήκυνση είναι αυξημένη κατά περίπου 50%.

(3) κενό die-casting μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το πορώδες του die χύτευσης, χύτευση πυκνότητα αυξάνεται κατά 1%.


Ένα ζευγάρι:Το OPTFOCUS θα παρακολουθήσει την 21η CAIRO ICT από τις 3 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2017 Επόμενη:Fiber διακόπτη μεγάλο Περίληψη