Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού εξοικονόμησης ενέργειας στο σύστημα τροφοδοσίας Ethernet;

- Jul 24, 2019-

Το OPTFOCUS βρίσκεται στην ερευνητική βάση του Shenzhen, Baoan, Shenzhen. Συγκεντρώνει μια ομάδα νέων με επαγγελματικές γνώσεις και εδραιώνει στο Shenzhen. Επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας μετάδοσης οπτικών ινών και προσπαθεί να κατασκευάσει τα προϊόντα OPTFOCUS σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στην Κίνα. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν πομποδέκτη οπτικών ινών, σύστημα EPON, διακόπτη Ethernet, EOC, διακόπτη POE, διακόπτη οπτικών ινών, διακόπτη βιομηχανικού Ethernet, CWDM, οπτικό τερματικό βίντεο και άλλους εξοπλισμούς πρόσβασης οπτικών ινών μετάδοσης.


Στη σύγχρονη αρχιτεκτονική δικτύων, οι διαχειριστές των τεχνολογιών πληροφορικής και των κέντρων δεδομένων αναζητούν πράσινες εναλλακτικές λύσεις για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας των διακοπτών Ethernet, των δρομολογητών και των συσκευών διακομιστή. Αυτό απαιτεί περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στην αγορά για τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Ο σχεδιασμός του παραδοσιακού εξοπλισμού δικτύου απαιτεί υψηλές επιδόσεις, αλλά δεν υπάρχει σαφής μέτρηση της κατανάλωσης ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης. Συγκεκριμένα, η ενεργειακή απόδοση αποσυνδέεται από συσκευές δικτύου που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο PoE. Ως αποτέλεσμα, στην αγορά του δικτύου, η κατανάλωση ισχύος συσκευών αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, ειδικά για επεξεργαστές εφαρμογών υψηλής συχνότητας. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού εξοικονόμησης ενέργειας του PoE;


Μηχανισμός εξοικονόμησης ενέργειας του PoE


Ένας από τους σημαντικούς λόγους για τη χρήση τροφοδοσίας Ethernet αντί της παραδοσιακής μονάδας τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος στον εξοπλισμό ισχύος είναι ότι μπορεί να διακόψει την εγκατάσταση εξ αποστάσεως και να μειώσει την ποσότητα καλωδίων καλωδίων. Με τον έλεγχο του ανοίγματος και του κλεισίματος του εξοπλισμού, εξοικονομείται μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος. Για παράδειγμα, μέσω κεντρικών σημείων ελέγχου, οι κάμερες που χρησιμοποιούνται τη νύχτα μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας (και αντίστροφα). Τα σημεία πρόσβασης του IEEE802.11WLAN μπορούν να ενεργοποιηθούν για να αυξήσουν την κάλυψη και το εύρος ζώνης ή να κλείσουν κατά τη διάρκεια χαμηλής χρήσης. και τα τηλέφωνα IP μπορούν να απενεργοποιηθούν τη νύχτα, τα σαββατοκύριακα ή τις περιόδους αδράνειας.

image

Σε συσκευές πολλαπλών θυρών, τα σχετικά δεδομένα αποδεικνύουν επίσης τα πλεονεκτήματα της τροφοδοσίας μέσω ethernet. Μια ενιαία μονάδα τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος πρέπει να τροφοδοτεί όλη την ισχύ που απαιτείται από μία μόνο συσκευή σε όλες τις λειτουργίες λειτουργίας, ενώ ο συνδυασμένος τρόπος τροφοδοσίας πολλαπλών συσκευών τροφοδοσίας Ethernet μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τον μέσο ρυθμό χρήσης ισχύος - ακριβώς όπως η τηλεφωνική τεχνολογία POTS, που έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Αυτό μειώνει σημαντικά την απώλεια κατανάλωσης ενέργειας κατά την αλλαγή του τροφοδοτικού κατά τη διάρκεια της αδράνειας. Η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας αντιπροσωπεύει συνήθως το 10-20% του μέγιστου φορτίου τροφοδοσίας. Όταν απαιτείται περισσότερη τροφοδοσία, μπορεί να εγκατασταθεί πρόσθετος εξοπλισμός τροφοδοσίας στο διακόπτη τροφοδοσίας Ethernet και στον ενδιάμεσο εξοπλισμό Ethernet, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το τροφοδοτικό προσαρμόζεται ανάλογα με την αυξανόμενη ζήτηση της επιχείρησης.


Ενεργειακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας Ethernet (EEPoE): Προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας για τροφοδοσία Ethernet


Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας τροφοδοσίας ρεύματος Ethernet, η ισχύς τροφοδοσίας ρεύματος φτάνει τα 25,5 watts από το πολύ χαμηλό επίπεδο (12,95 watts ανά θύρα). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η απώλεια ισχύος στο καλώδιο Ethernet αυξήθηκε εκθετικά. Περίπου 4.5 W / θύρα απώλειας ισχύος συμβαίνει στα καλώδια CAT5, CAT5e, CAT6 και CAT6A, και το χειρότερο πρόβλημα αντοχής σε βρόχο συμβαίνει σε 25.000 m καλώδια μετά από 100 m (για παράδειγμα, η απόδοση μετάδοσης των καλωδίων είναι μόνο 25,5 / 30, 85% του ρυθμού μετάδοσης). Ακόμα και αν χρησιμοποιήθηκαν 54 βολτ για να αντικαταστήσουν τα 50 βολτ, η απόδοση μετάδοσης δεν θα ξεπεράσει το 87%. Λάβετε υπόψη ότι το παραδοσιακό ενεργειακά αποδοτικό Ethernet εξοικονομεί συνήθως όχι περισσότερο από ένα ρεύμα ανά σύνδεση. Για να αντιμετωπίσουμε την απώλεια ισχύος 4,5 watt ανά σύνδεση λόγω ανεπαρκούς μετάδοσης ισχύος μέσω Ethernet, πρέπει να εξοικονομήσουμε περισσότερη ενέργεια.


Το OPTFOCUS ακολουθεί το δόγμα υπηρεσιών "προσανατολισμένο στην ποιότητα, προσανατολισμένο στον πελάτη". Με τα χρόνια, έχει ριζώσει στις καρδιές κάθε εργαζομένου και υλοποιήθηκε. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία διαθέτει ειδική γραμμή εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Εάν οι χρήστες το χρειάζονται, η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει τεχνικές λύσεις και φάσεις για κάθε πελάτη ανά πάσα στιγμή. Τελωνειακή εκπαίδευση. Εάν διαπιστώσετε προβλήματα ποιότητας, μπορούν να λυθούν σωστά μέσα σε 24 ώρες μετά την κλήση. Από την αρχή της ίδρυσής της, έχει αναλάβει δέσμευση για την εγγύηση ενός έτους και τη διαρκή συντήρηση της εξυπηρέτησης μετά την πώληση των προϊόντων που πωλούνται. Μετά από 10 χρόνια, η δέσμευση αυτή θα παραμείνει αμετάβλητη και μετά από 20 χρόνια, θα παραμείνει αμετάβλητη. Πιστεύεται ότι θα παραμείνει αμετάβλητη για 50 χρόνια και θα γίνει ένα παλιό κατάστημα στην Κίνα. Αυτό είναι το OPTFOCUS. Ιδανικό, για την επιδίωξη του ιδανικού δρόμου, αυτή η δέσμευση OPTFOCUS πάντα να τηρεί.


Ένα ζευγάρι:SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., LTD Εναλλαγή χαρακτηριστικών Επόμενη:Οι βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται ευρύτερα στην ασφάλεια