Ποιες είναι οι προφυλάξεις κατά την επιλογή ενός πομποδέκτη οπτικών ινών;

- Aug 02, 2018-

Οι συνεργάτες ασφαλείας γνωρίζουν ότι επιλέγουμε πομποδέκτες οπτικών ινών βάσει του τύπου διασύνδεσης ινών στο πραγματικό έργο. Για παράδειγμα, πομποδέκτες οπτικών ινών για συνδέσεις RJ-45 και υποδοχές SC. Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι πρέπει να εξετάσει κατά την επιλογή ενός πομποδέκτη οπτικών ινών.

1. Όταν συνδέετε συσκευές με πομποδέκτες οπτικών ινών, φροντίστε να δείτε τον τύπο των θυρών που απαιτούνται. Οι θύρες είναι διαφορετικές και οι απαιτούμενοι πομποδέκτες είναι διαφορετικοί. Δώστε προσοχή στην αντιστοιχία μεταξύ των συσκευών.

2. Όταν ο οπτικός πομποδέκτης και ο διακόπτης, πλήμνη, πρέπει να προσέξετε να επιβεβαιώσετε ότι το μήκος του συνεστραμμένου ζεύγους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100 μέτρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα άκρο του συνεστραμμένου ζεύγους θα πρέπει να συνδεθεί στη θύρα RJ-45 του πομποδέκτη ίνας, το άλλο άκρο πρέπει να συνδεθεί στη θύρα RJ-45 της συσκευής 100BASE-TX.

3. Όταν ο οπτικός πομποδέκτης είναι συνδεδεμένος στην κάρτα δικτύου, βεβαιωθείτε ότι το μήκος του καλωδίου συνεστραμμένου ζεύγους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100 μέτρα και ότι το καλώδιο συνεστραμμένου ζεύγους πρέπει να συνδεθεί στη διεπαφή RJ-45 του πομποδέκτη ίνας και κάρτα δικτύου αντίστοιχα.

4. Βεβαιωθείτε ότι το μήκος της ίνας είναι εντός του εύρους που μπορεί να παρέχεται από πομποδέκτη μονής ή πολλαπλής λειτουργίας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο πομποδέκτης ίνας χρησιμοποιείται κανονικά στο μέγιστο εύρος. Αυτό είναι λανθασμένο, διότι μόνο όταν είναι συνδεδεμένο Όταν ο εξοπλισμός είναι μια συσκευή διπλής όψης διπλής όψης, μπορεί να λειτουργήσει στο μεγαλύτερο εύρος. Εάν ένα ή και τα δύο άκρα είναι συσκευές με μισό αμφίδρομο περιβάλλον, η απόσταση μετάδοσης της ίνας θα έχει προφανείς περιορισμούς.

Μην υποτιμάτε αυτή τη φορά, υπάρχουν πολλά ρηχά σημεία γνώσης ή κανόνες που συχνά παραβλέπονται από τους ανθρώπους. Αυτή τη φορά, θα σας δώσουμε κάποιες θέσεις για να δώσετε προσοχή όταν χρησιμοποιείτε πομποδέκτες οπτικών ινών. Η Shenzhen OPTFOCUS Technology Co., Ltd. έχει από καιρό δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες βιομηχανικούς διακόπτες Ethernet, βιομηχανικούς ποιοτικούς διακόπτες POE, βιομηχανικούς πομποδέκτες οπτικών ινών, βιομηχανικούς διακομιστές σειριακών θυρών, βιομηχανικές ασύρματες συσκευές και άλλα προϊόντα βιομηχανικών δικτύων επικοινωνίας. μια κορυφαία μάρκα στον τομέα των οικιακών βιομηχανικών επικοινωνιών.

Fiber Optic Adapter.jpg

Ένα ζευγάρι:Τι είναι μια SFP πομποδέκτη Fiber; Επόμενη:Τρία λεπτά για να κατανοήσετε την επικοινωνία με τα οπτικά καλώδια