Τι είναι ένα βιομηχανικό Ethernet;

- May 31, 2017-

Τι είναι ένα βιομηχανικό δίκτυο Ethernet; Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του;

Το βιομηχανικό δίκτυο Ethernet είναι ένα βιομηχανικό δίκτυο που αναπτύχθηκε με βάση τη βιομηχανική τεχνολογία Ethernet και την τεχνολογία TCP / IP. Προηγουμένως, το βιομηχανικό Ethernet χρησιμοποιείται γενικά ως δίκτυο γραφείων σε εμπορικές εφαρμογές, η χρήση βιομηχανικού Ethernet σε βιομηχανικές εφαρμογές έχει γίνει ένα καυτό σημείο, στο μέλλον η βιομηχανική Ethernet μπορεί να γίνει η κύρια μορφή βιομηχανικής δομής του δικτύου ελέγχου, σχηματίζοντας ένα δίκτυο στην Τέλος της κατάστασης.

Γιατί προσπαθούν να χρησιμοποιούν το Ethernet σε βιομηχανικές εφαρμογές; Αυτό συμβαίνει γιατί σήμερα το βιομηχανικό Ethernet είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σε μια βιομηχανική δικτύωση LAN, βιομηχανικής Ethernet με μεγάλη επιτυχία, υψηλό βαθμό αναγνώρισης και τεχνικής προόδου, καθιστώντας το βιομηχανικό Ethernet στον βιομηχανικό τομέα να έχει πολλά οφέλη.

1. Η χρήση βιομηχανικού Ethernet είναι ευκολότερη από ό, τι άλλο fieldbus.

Αυτό αντικατοπτρίζεται σε πολλές πτυχές: γενικά, ο χρήστης θα έχει λίγο ή πολύ κάποια βιομηχανική γνώση Ethernet και εμπειρία χρήσης, γεγονός που μπορεί να μειώσει την απαιτούμενη κατάρτιση από τον χρήστη και την επένδυση κεφαλαίου. Η εκτεταμένη χρήση της βιομηχανικής τεχνολογίας Ethernet έχει κάνει την ανθρωπότητα να συσσωρεύει πολλές σχετικές γνώσεις και είναι εύκολο να επιλυθούν προβλήματα. Τα βιομηχανικά προϊόντα Ethernet είναι πλούσια σε ποικιλία, από πολλά συναφή προϊόντα λογισμικού, καθιστώντας την βιομηχανική τεχνολογία Ethernet εύκολη στη χρήση. Υπάρχουν πολλά είδη βιομηχανικών Ethernet, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν πολλαπλά μέσα μετάδοσης, Γνωρίστε τις ανάγκες διαφόρων εφαρμογών.

2. Η τιμή των βιομηχανικών προϊόντων Ethernet είναι σχετικά χαμηλή.

Λόγω του μεγάλου χώρου της βιομηχανικής αγοράς Ethernet, τα βιομηχανικά προϊόντα Ethernet μπορούν συνήθως να κατασκευάζουν μεγάλες παρτίδες και οι βιομηχανικοί προμηθευτές προϊόντων της αγοράς Ethernet πολύ σκληρός ανταγωνισμός, χαμηλές τιμές προϊόντων, η χρήση βιομηχανικού Ethernet θα μειώσει το κόστος. Προς το παρόν, παρόλο που η τιμή του εμπορικού βιομηχανικού προϊόντος Ethernet είναι πολύ χαμηλή, αλλά η βιομηχανική τιμή του προϊόντος Ethernet εξακολουθεί να είναι υψηλή, εάν το βιομηχανικό Ethernet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως, το κόστος και η τιμή θα πέσουν φυσικά.

3. Η βιομηχανική τεχνολογία Ethernet εξελίσσεται ταχέως και τεχνολογικά προηγμένη, κάτι που δεν είναι συμβατό με το Fieldbus.

Όσον αφορά τον ρυθμό μετάδοσης, ο ρυθμός μετάδοσης του βιομηχανικού Ethernet έχει φτάσει τα 10 Bit S και ο ρυθμός μετάδοσης του fieldbus είναι γενικά κάτω από τον αριθμό.

4. Η ενοποίηση των πληροφοριών είναι πιο βολική.

Επειδή πολλά επιχειρήσεις LAN χρησιμοποιεί το βιομηχανικό Ethernet, χρησιμοποιεί επίσης το Ethernet στη βιομηχανική εφαρμογή, μπορεί να κάνει την ενοποίηση των πληροφοριών πιο βολικό. Με την ενσωμάτωση του βιομηχανικού δικτύου με το intranet και ακόμη και το Διαδίκτυο, μπορεί να καταστήσει το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ηλεκτρονική κατασκευή πιο βολικό.


Ένα ζευγάρι:Πώς να αγοράσετε βιομηχανικούς διακόπτες Ethernet Επόμενη:Μια νέα συμφωνία μεταξύ EsraaNet και OPTFOCUS για την ενσωμάτωση του νέου εξοπλισμού Δικτύου Στην αγορά της Τυνησίας