Τι είναι μια SFP πομποδέκτη Fiber;

- Aug 16, 2018-

Του οπτικού πομποδέκτη είναι μέσο μετατροπής μονάδα μετάδοσης Ethernet που ανταλλάσσει ηλεκτρικών σημάτων κοντός-απόστασης συνεστραμμένο ζεύγος και μεγάλων αποστάσεων οπτικά σήματα. Σε πολλά μέρη, λέγεται επίσης ένα μετατροπέα ινών. Προϊόντα που χρησιμοποιούνται γενικά σε πραγματικά περιβάλλοντα δικτύου όπου καλώδια Ethernet δεν μπορούν να καλυφθούν και να επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπτικές ίνες, και συνήθως βρίσκονται στις αιτήσεις στρώμα πρόσβασης για ευρυζωνικά μητροπολιτικά δίκτυα? για παράδειγμα, υψηλής ευκρίνειας βίντεο εικόνας μετάδοσης για την παρακολούθηση της εφαρμοσμένης μηχανικής ασφάλειας? Επίσης έπαιξε τεράστιο ρόλο στη σύνδεση το τελευταίο μίλι της ίνας με το μετρό και το εξωτερικό δίκτυο.

Ινών οπτικών πομποδέκτες χρησιμοποιούνται συνήθως σε περιβάλλοντα δικτύου πραγματικό κόσμο όπου τα καλώδια Ethernet δεν καλύπτονται και να επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης πρέπει να χρησιμοποιήσετε ίνες. Επίσης, παίζουν τεράστιο ρόλο βοηθώντας να συνδέσετε το τελευταίο μίλι της ίνας με το μετρό και πέρα. Ο ρόλος. Με οπτικών ινών πομποδέκτες, υπάρχει επίσης ανάγκη να αναβαθμίσουν τα συστήματα από χαλκό σε φυτικές ίνες, παρέχοντας μια ανέξοδη λύση για users ποιόs έλλειψη κεφαλαίου, εργατικού δυναμικού ή ώρα. Η λειτουργία του οπτικού πομποδέκτη είναι να μετατρέψετε το ηλεκτρικό σήμα που θέλουμε να μεταδίδουν σε ένα οπτικό σήμα και στείλτε το. Την ίδια στιγμή, το οπτικό σήμα μετατρέπεται σε ηλεκτρικό σήμα και εισόδου μας λαμβάνει τέλος.


Ένα ζευγάρι:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου οπτικών ινών και του καλωδίου οπτικών ινών; Επόμενη:Ποιες είναι οι προφυλάξεις κατά την επιλογή ενός πομποδέκτη οπτικών ινών;