Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου οπτικών ινών και του καλωδίου οπτικών ινών;

- Aug 20, 2018-

Η διαφορά μεταξύ καλωδίου οπτικών ινών και οπτικής συγκόλλησης:

Το πλήρες όνομα της ίνας ονομάζεται οπτική ίνα. Είναι κατασκευασμένο από καθαρό χαλαζία και τραβιέται σε γυάλινο σωλήνα με μερικά μέσα στη μέση των μαλλιών. Η υφή της είναι εύθραυστη και εύκολη στη θραύση, επομένως απαιτεί πρόσθετο προστατευτικό στρώμα.

Το οπτικό καλώδιο αποτελείται κυρίως από οπτική ίνα και πλαστικό προστατευτικό περίβλημα και πλαστικό εξωτερικό περίβλημα. Η εξωτερική δομή προστασίας εμποδίζει τη βλάβη της ίνας από το περιβάλλον περιβάλλον.

Η διάκριση μεταξύ καλωδίου οπτικών ινών και δομής ινών:

Τα κύρια σημεία της αναζήτησης ινών είναι δύο τύποι, το ένα είναι η βαθμονομημένη ίνα, και το άλλο είναι το βήμα των ινών. Ο δείκτης διάθλασης του πρώτου είναι σταδιακός, ενώ ο δείκτης διάθλασης του τελευταίου είναι απότομος.

Το οπτικό καλώδιο αποτελείται κυρίως από οπτικές ίνες (γυάλινο σύρμα τόσο λεπτό όσο τρίχες), πλαστικό προστατευτικό περίβλημα και πλαστικό εξωτερικό δέρμα. Δεν υπάρχει μέταλλο όπως χρυσός, ασήμι, χαλκός και αλουμίνιο στο οπτικό καλώδιο και γενικά δεν έχει αξία ανακύκλωσης. Το οπτικό καλώδιο είναι μια γραμμή επικοινωνίας στην οποία ένας ορισμένος αριθμός οπτικών ινών σχηματίζουν έναν πυρήνα καλωδίου με ένα ορισμένο τρόπο και ένα περίβλημα είναι επενδυμένο και μερικές εξωτερικές στρώσεις επένδυσης καλύπτονται επίσης για να πραγματοποιήσουν μετάδοση οπτικού σήματος.


Ένα ζευγάρι:Βιομηχανική Ασφάλεια Διαδικτύου Η ζωή δεν είναι παιχνίδι Επόμενη:Τι είναι μια SFP πομποδέκτη Fiber;