Ποια Προβλήματα θα έπρεπε να δώσουμε προσοχή στην εγκατάσταση του προγράμματος PoE Switch

- Jul 26, 2019-

Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, το σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης της ασφάλειας γίνεται σταδιακά συνδεδεμένο σε δίκτυο, συγκεντρωμένο, έξυπνο και βασισμένο στον σύννεφο, έτσι ώστε οι διαχειριστές της πόλης να μπορούν πραγματικά να αποτρέψουν το πρόβλημα πριν συμβεί, να εξετάσουν έξι τρόπους, στην κουρτίνα, κερδίστε χιλιάδες μίλια μακριά, στα οποία, ως σύστημα μετάδοσης, ο διακόπτης PoE διαδραματίζει τεράστιο ρόλο. Χρήση.


Το έργο παρακολούθησης δικτύου, σε αντίθεση με τις γενικές καλωδιώσεις δικτύου, έχει μεγάλη μετάδοση δεδομένων, υψηλή ισχύ και απαιτεί αδιάκοπη εργασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η χρήση εξοπλισμού και συρμάτων POE με διασφάλιση ποιότητας είναι η εγγύηση της σταθερότητας ολόκληρου του συστήματος. Θα πρέπει να σημειώσετε τα ακόλουθα σημεία κατά τη ρύθμιση του έργου διακόπτη PoE

1. Απόσταση τροφοδοσίας

2. Απαιτήσεις καλωδίων

3. Πρότυπο PoE

4. Επιλογή τυπικών διακοπτών POE

image


Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό διακόπτη PoE. Ένας καλός διακόπτης PoE κάνει όλο το σύστημα πιο σταθερό και εύκολο στη συντήρηση και την αναβάθμιση. Από τεχνική άποψη, η τεχνολογία του διακόπτη OPTFOCUS POE έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια και τώρα βρίσκεται σε πολύ ώριμη φάση.

Το OPTFOCUS βασίζεται στην ανάπτυξη και παραγωγή FTTH, FTTD, εξοπλισμού δικτυακής πρόσβασης με όλα τα οπτικά στοιχεία και τερματικών προϊόντων. Τα προϊόντα κατασκευαστή διακόπτη PoE περιλαμβάνουν πομποδέκτη οπτικών ινών, σύστημα EPON, διακόπτη Ethernet, EOC, διακόπτη POE, διακόπτη οπτικών ινών, διακόπτη βιομηχανικού Ethernet, CWDM, οπτικό τερματικό βίντεο και άλλους εξοπλισμούς πρόσβασης οπτικών ινών μετάδοσης.


Ένα ζευγάρι:Δρομολογητές ως διακόπτες Επόμενη:Τρία Προβλήματα Εστίαση Χρήστη Σε 5G Gear Shift και Επιτάχυνση-up